-
Anonim
-
Kamiś
a to zalezy jak jezdze :P bo jak na pelnej kulturwie to rzadko sie zdarza ale jak wjade z kolegami i sie troche wygllupiamy to juz czesciej; ] -
KarooOoleek :)
masz problem kolezanko :) a moze to przez takich ludzi jak ja :> którzy podcinają :D specjalnie; D :>?:) -
Anonim
Ja tam, zawsze sama wpadam na jakiś postrzelony pomysł np. KOnkurs na najlepszą glębę na środku lodowiska i takie tam!:D:D -
-
Anonim
>Juzio(L) napisał
>masz problem kolezanko :) a moze to przez takich ludzi jak
>ja :> którzy podcinają :D specjalnie; D :>?:)
Wariat ^^ -
Anonim
Nie moja wina...:D że mam taką wyobraźnie....Ostatnio przyszłam do domu cała mokra z przetartymi kolanami.....i oblałą głową, bo się wywaliłam do tylu i zaryłam głową w lód, a do swojego normalnego stanu wracałam nie cały tydzień!:D -
Queen of New York City
Nie rozumiem czy Ty się chwalisz. Każdy głupi umie się przewrócić, co innego jazda. -
Anonim
-
Queen of New York City
>olcia994 napisała:
>Ja ejszcze dobrze nie wejde na lodo a juz się
>glebie:D:D!!!!
To co to jest? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
..
Ja ostatnio jechałęm tyłem i stuknałęm łyżwą o łyżwe i pierdolnałem głowa az czapka spadłą łzy w oczach a najgorsze to to ze wszycy widzieli i wyszedłęm na totalnego full amatora -
Anonim
A u nas jest fajnie jak ktoś się wyglebie przynajmniej jest śmiesznie i w ogóle:D! -
Queen of New York City
A u nas jest fajnie jak wszyscy leżymy na lodzie i robimy zamki ze śniegu. -
Anonim
-
Queen of New York City
-
Anonim
-
Queen of New York City
-
KaroL
jaki temat...
ja zwykle na ślizgawce 1,5-2h wywalam się 0-2 razy i zwykle dlatego, że nie chce w kogoś wjechać.
ale za to jak już się glebne to zwykle dostaje brawa! :-D