-
Kupie/ Sprzedam/ Zamienie/ Oddam łyżwy....
Wszelkie oferty związane z kupnem, sprzedażą itp proszę umieszczać właśnie w tym temacie ; )
-
Queen of New York City
A ja mam pytanie, gdzie w Warszawie prócz Torwaru można kupić dobre figurówki? Graf albo risport. To pytanie było juz zadawane, ale jakoś odpowiedzi konkretnej nie wyłapałam. A moze ktoś chce sprzedać w rozmierze 36/5?:) -
Anonim
jeszcze niedawno widzialam risporta w go sporcie; ] tylko nie wiem czy teraz je kupisz gdyż sezon sie konczy; ] nie lepiej poczekac pol roku ? :D mi by bylo szkoda takich co by lezaly nowe pol roku; D no ew. jezeli jezdzisz na torwar, promenada; ] ja bym poczekala... -
.
na torze stegny masz sklep , nie wiem jakie figurowki tam dokladnie sprzedaja ale wiem ze sa -
-
Queen of New York City
>Klauduśka :* napisała:
>jeszcze niedawno widzialam risporta w go sporcie; ] tylko
>nie wiem czy teraz je kupisz gdyż sezon sie konczy; ] nie
>lepiej poczekac pol roku ? :D mi by bylo szkoda takich co by
>lezaly nowe pol roku; D no ew. jezeli jezdzisz na torwar,
>promenada; ] ja bym poczekala...
Ooo, w go sporcie, a to mnie zaskoczyłaś:); O
A tak sie teraz pytam na zaś, bo i tak pewnie w okolicach września będę kupować;) Moje niestety już są trochę wysłużone, ale szkoda mi się trochę z nimi rozstawać:P -
Anonim
>Pani Odważna. napisała:
>>Klauduśka :* napisała:
>>jeszcze niedawno widzialam risporta w go sporcie; ] tylko
>>nie wiem czy teraz je kupisz gdyż sezon sie konczy; ] nie
>>lepiej poczekac pol roku ? :D mi by bylo szkoda takich co
>by
>>lezaly nowe pol roku; D no ew. jezeli jezdzisz na torwar,
>>promenada; ] ja bym poczekala...
>
>Ooo, w go sporcie, a to mnie zaskoczyłaś:); O
>A tak sie teraz pytam na zaś, bo i tak pewnie w okolicach
>września będę kupować;) Moje niestety już są trochę
>wysłużone, ale szkoda mi się trochę z nimi rozstawać:P
choć nie wiem czy teraz są; ] bo teraz sezon na rolki..no ale trzeba sie tam kogos dopytac poprostu; )) -
Zygmunt
W dobrym sklepie napewno dostaniesz bez wzgledu na pore roku :P a teraz sa najtansze :D -
Queen of New York City
No właśnie wiem, dlatego na zaś pytam, że może ktoś zna. Tylko gdież w Warszawie są te dobre sklepy(wyjmując stegny i torwar bo to wiem):) ? -
Queen of New York City
-
Risport w Go Sport ?? :|
Moze i były ale raczej nie te Risporty na których jezdza zawodnicy.. tylko coś takiego
http://www.risport.it/index.php?IDs...
Jesli jestes zainteresowana kupnem Risportów to prosze..to sa kontakty z oficjalnej strony Rispoortu ; )
POLAND
SPIN - JWONA TURKOWSKA
Ul. Lazienkowska 6A - 449 WARSAW
tel: 0048 226 256403
fax: 0048 226 256403
AXEL FIRMA HANDLOWO-USLUGOWA
Al. Grunwaldzka 470 - 80 309 GDANSK
tel. 0048 608 858687
fax 0048 585 522201
axel@adres.pl
P. Turkowska kiedys miala jeszcze łyżwy austriackiej firmy WIFA...również dobre i tańsze od Risportów ; )
-
Queen of New York City
Jestem zainteresowana i dzięki za kontakty:)
Nie wiedziałam, że risport produkuje coś takiego łyzwopodobnego jak plastiki ! Tylko nie to, tego bym nigdy nie kupiła:) -
ja tez nie ; )
Ale za to WIFY polecam ; )
Znajome co na nich jeździły były zadowolone ; )
A co do kupowania używanych profesjonalnych łyżew (bo i takie pamiętam p.Turkowska miała od zawodniczek) to radze naprawde najpierw poprosić o przetestowanie ich na lodzie przez dłuższy czas... nie tylko kilka chwil. Łyżwy profesjonalne dostosują się do nogi zawodniczki i potem może być naprawde duży problem gdyż nie koniecznie będą one pasować do Twojej nogi ; )
Moja znajoma kupiła takie łyżwy właśnie a potem ile gąbek do nich wkładała.... założenie łyżew zajmowało jej 4 razy tyle czasu co mi :/
Mówie o używanych łyżwach bo Risporty nie są tanie....
-
Queen of New York City
Nie, w ogóle nie myślałam o używanych. Potrzebuje łytżew naprawdę wygodnych, bo mam jakąś kańciastą stopę i wszystko mnie obciera, uciska (mimo ,że rozm. dobry) pffff:(
I jeszcze ja: fontanna pytań;D zapytam:
owa p.Turkowska to na torwarze? na górze? gdzie konkretnie, bo biedna nie wiem :(
i w jakich cenach są łyżwy WIFA?
Ale nie jestem zorientowana;D Kiedyś miałam risporty, ale z nich wyrosłam, co zbiegło się z tym, jak przestałam jeździć i teraz jestem zielona, bo troche czasu minęło:P -
Co do cen to teraz sie nie orientuje w nich.. Najlepiej spytać sie Pani Turkowskiej ; )
Na górze na Torwarze jest taki sklepik tam sie spytaj ; )
-
Balbi
Ostatnio kupowałam tam łyzwy, ale były to risporty. Z tego co wiem to wify tam chyba juz nie ma (nie wiedziałam ich na wystawie modeli które sprzedają) Ale są tam również z tego co mówiła p. Turkowska bdb łyżwy Edea które są od risportów tańsze; ]
-
Anonim
Sprzedam łyżwy! Zachęcam do kupna, są w bardzo dobrym stanie:)
oto link - http://www.allegro.pl/show_item.php... -
Anonim
-
Anonim
We wrzesniu zostanie otwarty sklep z łyżwami i rolkami na ulicy Zamienieckiej (blisko PROMENADY) Bedą profesjonalne łyzewki i sprzet do hokeja -
kisiel
-
Anonim
ul. Zamieniecka 42a 04-158 Warszawa tel. 0-22/813-62-42
http://www.lyzwysklep.com (chwilowo w produkcji:P) http://www.torwar.info
SERDECZNIE ZAPRASZAM
to tak zeby juz bylo oficjalnie :)