łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anGelyna

Elo Angelika ja na łyżwach jeżdze od niedawna ale jest oki:D
  • Anonim

Czy ten temat sie nie powtarza?
  • Anonim

chyba nie. . .
  • Anonim

po przejrzeniu tego grona zwracam honor, nie ma takiego tamtu, pomyliło mi sie z tematem ile zajeła nauka czy jakoś tak
  • anGelyna

Ok nic sie nie stało... xD
  • Anonim

a wieeec... to juz tak 6 lat
  • Bugal

ja z 3 lata :)
  • Anonim

to już chyba z 8 lat :)
  • Anonim

9 lat
  • Anula

a ja tak ok. 4-5 lat:)
  • z

a ja niecałe 14 lat :]
  • Anonim

w tym roku zakończyłem 3 sezon; )
  • Mariusz :D

ja jezdze od niedawna. Sam sie zdziwilem ze umiem i to nawet nie najgorzej:):)
  • Weronika paprika:)

ja od lat czterech,ale dopiero od roku uczę się na figurówkach.
    to tak,jakbym po fiacie 100p dostała Lamborgini:)
  • Anonim

no ja tak od podstawowki, wiec powiedzmy,ze jakies 13-14 lat :D
  • Jerzy.

jezdze o 3 roku zycia:P
  • Zołza

xD Ja jeżdżę od stycznia tego roku ^^
  • konto usunięte

ja jeździłam raz ale już to kocham...:)
  • CzekOLAda ^^ f*** ★•٠· ♫

:)

Ja na początku średnio lubiłam jazde na łyżwach...
    Jeździłam na starym Torwarze (jak byłam mała chodziłam tam z tata) gdzie było tłoczno i dość zimno. Ludzie na mnie wpadali i bałam się jeździć wśród debili co nie uważali na nikogo :/
    Do dziś raczej nie przepadam za jazda w tłumie. Szczególnie niebezpieczni są Ci którym wydaje się że umieją jeździć,(rozpędzają sie a potem przewracają na ludzi bo ani nie potrafią skręcać, ani hamować a często nawet utrzymać równowagi) albo typ podrywaczy którzy podcinają żeby zdobyć numer... echh... <no coment>

Ogółem nie pamiętam kiedy miałam pierwszy raz łyżwy na nogach ; PP
    Jeździć tak naprawde zaczęłam dopiero jak wybudowali nowy Torwar i tam zaczęto organizować ślizgawki ogólnodostępne :)
    Spedzałam całe weekendy na Torwarze i często również popołudnia w tygodniu (różne szkółki łyżwiarskie przerabiałam, ślizgawki te ogólnodostępne jak i z różnych firm a także nawet pytałam się zawodniczek czy bede mogła podczas ich treningów sobie gdzieś z boczku troszke poćwiczyć np. przed swoim treningiem...). To była istna mania; PP Kto normalny wstaje przed 5 rano w wolny dzień i pędzi na Torwar (nie mówie tu o zawodnikach; ))
    Porzuciłam łyżwiarstwo w wieku ok.16lat.... zaczęłam mieć inne rzeczy na głowie i nie było już czasu na łyżwy :///
    Teraz zaczęłam od czasu do czasu sobie jeździć ; )
    Kocham ten sport i tak naprawde nigdy nie przestałam go kochać :)))

• •тσɱεк•

2-3 lata
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)