-
anGelyna
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
po przejrzeniu tego grona zwracam honor, nie ma takiego tamtu, pomyliło mi sie z tematem ile zajeła nauka czy jakoś tak -
-
anGelyna
-
Anonim
-
Bugal
-
Anonim
-
Anonim
-
Anula
-
z
-
Anonim
-
Mariusz :D
ja jezdze od niedawna. Sam sie zdziwilem ze umiem i to nawet nie najgorzej:):) -
Weronika paprika:)
ja od lat czterech,ale dopiero od roku uczę się na figurówkach.
to tak,jakbym po fiacie 100p dostała Lamborgini:) -
Anonim
-
Jerzy.
-
Zołza
-
konto usunięte
-
:)
Ja na początku średnio lubiłam jazde na łyżwach...
Jeździłam na starym Torwarze (jak byłam mała chodziłam tam z tata) gdzie było tłoczno i dość zimno. Ludzie na mnie wpadali i bałam się jeździć wśród debili co nie uważali na nikogo :/
Do dziś raczej nie przepadam za jazda w tłumie. Szczególnie niebezpieczni są Ci którym wydaje się że umieją jeździć,(rozpędzają sie a potem przewracają na ludzi bo ani nie potrafią skręcać, ani hamować a często nawet utrzymać równowagi) albo typ podrywaczy którzy podcinają żeby zdobyć numer... echh... <no coment>
Ogółem nie pamiętam kiedy miałam pierwszy raz łyżwy na nogach ; PP
Jeździć tak naprawde zaczęłam dopiero jak wybudowali nowy Torwar i tam zaczęto organizować ślizgawki ogólnodostępne :)
Spedzałam całe weekendy na Torwarze i często również popołudnia w tygodniu (różne szkółki łyżwiarskie przerabiałam, ślizgawki te ogólnodostępne jak i z różnych firm a także nawet pytałam się zawodniczek czy bede mogła podczas ich treningów sobie gdzieś z boczku troszke poćwiczyć np. przed swoim treningiem...). To była istna mania; PP Kto normalny wstaje przed 5 rano w wolny dzień i pędzi na Torwar (nie mówie tu o zawodnikach; ))
Porzuciłam łyżwiarstwo w wieku ok.16lat.... zaczęłam mieć inne rzeczy na głowie i nie było już czasu na łyżwy :///
Teraz zaczęłam od czasu do czasu sobie jeździć ; )
Kocham ten sport i tak naprawde nigdy nie przestałam go kochać :)))
-
•тσɱεк•