-
Rysiu; )
-
Anonim
podobno ma być wypozyczalnia, ciekawe czy bedzie mozna tez naostrzyć łyżwy
PS. czy ktoś wie jak sie ostrzy na płasko? nie chce czegoś sp... popsuc; ) -
Elmer
-
Rysiu; )
-
-
Jeanne-Nadège
-
emik~
ostrzyć łyżew nie mozna...; /
lodowisko otwarte jest w weekend od 100.00 do 18.00, a wypozyczalnia do 16.30, godzina wyporzyczenia łyżew - 4zł -
Elmer
Dziś byłem pierwszy raz i jest super bo mało ludzi ale na tafli lodu jest mnóstwo wody więc wywrotki są szczególnie nieprzyjemne :] Ogólnie polecam ale nie zapraszam bo jak mniej ludzi to lepiej; ) -
Anonim
-
emik~
rano, tak koło 11 ludzi było mało i wody też mało było... dopiero póżniej, tak koło 15 sie ludzi sie nazłaziło...; /
-
Elmer
-
Imie Naz
Ogólnie nieźle. Wiem że to budowa, ale brakuje:
-Szatni
-kawałka dachu
-wykładziny
-Zmiany kierunku jazdy (ciągle w lewo)
-maszyny do lodu
-drużyny hokejowej :)
No ale to wszytsko jest wynagrodzone przez darmowy wjazd.
BTW. Niezła muza leci:) -
emik~
taaa wczoraj popoludniu z 10 razy leciały kormorany, dzisia ide sobie o 10 a tu... juz kormorany tralala....; [ pan spiker móglby jakiegoś rocka zapuścić wkońcu :)
-
Elmer
Queen mogą puszczać ale szantów nie zniese!!! A właśnie na czym polega ten problem z wodą? Jakiś błąd konstrukcji czy po prostu za ciepło? Bo strach bardziej zaszaleć żeby nie być cały mokry :( Raz zaliczyłem glebe i juz dalej z mokrą d... jezdzilem :( -
Anonim
-
Anonim
>BoCin napisał
>Dziś już było zero wody i dobrze
>zmrożone.
noo,tylko koło 18 już było nieźle zjechane...i mniejszy był mkomfort jazdy... -
emik~
a ja dzisiaj doszłam do wniosku że po 14 nie ma po co iśc; P najfajniej odrazu po otwarciu, tylko pare ludzi na tafli, lód nie rozjeżdzony :D a potem sie cały mińsk złazi i za dużo znanych twarzy widze :P -
Anonim
-
emik~
-
emik~
eee... poprawka, tydzien temu mowili ze w Wigilei do 14... dzisiaj sie okazalo ze jutro nieczynne :> -
Do stracenia nie mam nic...