łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bruno...VeL...Boria

Przepraszam za skasowanie wątku lecz stało się to przez przypadek podczas czyszczenia grona .................. :(
  • Anonim

Teraz Ty doświadczysz tego co ja:D

Bądzcie wyrozumiali to sie naprawde zdarza gdy przy kazym temacie masz wielki krzyzyk i przy każdym poscie mnóstwo opcji.
  • Bruno...VeL...Boria

Tylko żeby jeszcze wiedzieć to czego to wszystko słuzy to by było dobrze a nie Tylko skasowac to co mi nie odpowiadało i wszystko inne mieć gdześ .........
  • Anonim

:] i broń tu kogoś :]
  • anastazja.

sadzisz, ze sam by sobie nie dał rady ?
  • Bruno...VeL...Boria

ale nikt mnie nie atakował to przed czy masz mnie bronić ...........?? :/
  • anastazja.

KOLEGO!? PO CO BIERZESZ SIE ZA COS O CZYM NIE MASZ POJECIA? NADAJESZ SIE DO TEGO TAK SAMO JAK KOLEZANKA. . .; x DARUJ SOBIE. SZKODA SLOW. . . eh.
  • Anonim

O raaany....dobra mam dośc tego grona :] Chyba nie załapałeś ironii.
  • anastazja.

pa.; ]
  • Bruno...VeL...Boria

Oj sorry ........ to że nie jestem wypasiony w moderowaniu to nie znaczy że nie jestem lepszy od niej ...... może od Ciebie nie to inna sprawa .... bo Ty moderowałas to grono od początku .......... :(
  • Anonim

:] z pewnością jestes 100 razy lepszy ode mnie :] skasowałeś 2 największe tematy :]
  • anastazja.

ej no ale teraz przepraszasz !? :| pozatym bylo myslec co sie robi. . . juz Daniela mniej zwaliła niż Ty!
  • anastazja.

i kto to mowi. . .; x
  • Bruno...VeL...Boria

Tylko że przedtem ja je założyłem :)
    Ale Ty pewnie nawet niewiesz jak się to robi :)
  • anastazja.

to może nas Pan nauczysz ?!
  • Anonim

No jasne że nie :] Za to Ty wspaniale wiesz jak kasować 2 czołowe tematy:)

• Bruno...VeL...Boria

Oj przestań przecięż już przeprosiłem ........................... i nie musisz mnie już tak gnębić ......... PRZEPRASZAM
  • Anonim

:D :D no dooobra:P ja i tak jestem zdania, że to grono cięzko moderować bo ludzie tu prowadza często luźne gadki odbiegające od tematu a kasowanie ich nie ma sensu (o czym się przekonałam:P)
  • anastazja.

gnębic?! chyba nie znasz znaczenia tego słowa. polecam http://www.wikipedia.pl i potem pisz. . .; x
    a na co mi to przepraszam ?
  • Bruno...VeL...Boria

ale ja nie skasowałem tego co było dla mnie niewygodne ..... i napewno nie zrobiłem tego specjalnie ...... a na dodatek odnowiłem te tematy ........

I one wcale czołowe nie były ....... były na samej Górze listy bo tak je przyklejiłem :)
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)