-
Przepraszam za skasowanie wątku lecz stało się to przez przypadek podczas czyszczenia grona .................. :(
-
Anonim
Teraz Ty doświadczysz tego co ja:D
Bądzcie wyrozumiali to sie naprawde zdarza gdy przy kazym temacie masz wielki krzyzyk i przy każdym poscie mnóstwo opcji. -
Tylko żeby jeszcze wiedzieć to czego to wszystko słuzy to by było dobrze a nie Tylko skasowac to co mi nie odpowiadało i wszystko inne mieć gdześ .........
-
Anonim
-
-
anastazja.
-
ale nikt mnie nie atakował to przed czy masz mnie bronić ...........?? :/
-
anastazja.
KOLEGO!? PO CO BIERZESZ SIE ZA COS O CZYM NIE MASZ POJECIA? NADAJESZ SIE DO TEGO TAK SAMO JAK KOLEZANKA. . .; x DARUJ SOBIE. SZKODA SLOW. . . eh. -
Anonim
-
anastazja.
-
Oj sorry ........ to że nie jestem wypasiony w moderowaniu to nie znaczy że nie jestem lepszy od niej ...... może od Ciebie nie to inna sprawa .... bo Ty moderowałas to grono od początku .......... :(
-
Anonim
:] z pewnością jestes 100 razy lepszy ode mnie :] skasowałeś 2 największe tematy :] -
anastazja.
ej no ale teraz przepraszasz !? :| pozatym bylo myslec co sie robi. . . juz Daniela mniej zwaliła niż Ty! -
anastazja.
-
Tylko że przedtem ja je założyłem :)
Ale Ty pewnie nawet niewiesz jak się to robi :) -
anastazja.
-
Anonim
No jasne że nie :] Za to Ty wspaniale wiesz jak kasować 2 czołowe tematy:)
-
Oj przestań przecięż już przeprosiłem ........................... i nie musisz mnie już tak gnębić ......... PRZEPRASZAM
-
Anonim
:D :D no dooobra:P ja i tak jestem zdania, że to grono cięzko moderować bo ludzie tu prowadza często luźne gadki odbiegające od tematu a kasowanie ich nie ma sensu (o czym się przekonałam:P) -
anastazja.
gnębic?! chyba nie znasz znaczenia tego słowa. polecam http://www.wikipedia.pl i potem pisz. . .; x
a na co mi to przepraszam ? -
ale ja nie skasowałem tego co było dla mnie niewygodne ..... i napewno nie zrobiłem tego specjalnie ...... a na dodatek odnowiłem te tematy ........
I one wcale czołowe nie były ....... były na samej Górze listy bo tak je przyklejiłem :)