łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelina xxx

polecam jeszcze narty i snowboard :)
    ja na nowo zaczelam zyc i poczulam ze jeszcze moge cos osiagnac :)
  • Nat.

hmm..........no ja na pewno poznalam swoja pierwsza milosc! Zgadzam sie z Ewelina^^^^ Narty i snowboard jest super;)
  • Anonim

Co zmieniły...?
    Mam mniej czasu na naukę xD.
    Odrazu po szkolę idę na łyżwy; P.
    I tak niemalże codziennie; D.
  • ola

Zmieniły, w pizdu i więcej.
    Nowe zainteresowanie.
    Nowa miłość,
    Nowe osiągnięca,
    Lepszą kondycje xd
    Żyje by jeździć i jeżdze by żyć,o!
  • Elmer

Zmieniły wygląd mojego lewego kolana. Pojawił się wielki czerwony krwiak i boli.
  • zaneta.<3

Na łyżwach poznałam chłopaka :D
  • >Karolcia<

>6 lat łyżwiartwa figurowego w szkole sportowej (2x dziennie torwar plus balet) sprawiły, że w wieku 8 lat zwróciłam umyślnie posiłek ("jak do jutra nie będziesz wazyć dwa kilo mniej to wyp***asz z obozu"-rzekła trenerka która ćwiczyła np. Dorote i Mariusza Siudków czy Anie Rechnio, p.Aneta) i od tamtej pory siebie nienawidze za to, że nie jestem chuda. teraz jestem o krok od anoreksjii bulimicznej a wszystko zaczeło sie własnie przez łyżwy w wieku 8 lat. wtedy rzygałam ile się dało. teraz koszmar powraca. i chyba już się poddaję.

Szczerzę współczuję... I się dziwić, że Ania Rechnio tak szybko zakończyła karierę... :( Trenerzy są po to, żeby pomagać łyżwiarzom i ich wspierać, a nie wykańczać psychicznie i wywierać presję...
  • Szafran

>zaneta.<3 napisała:
    >Na łyżwach poznałam chłopaka :D

Szczęściarz xD no cóż mi nawet łyżwy nie pomogą żeby zdobyć się na odwagę i zagadać do fajnej dziewczyny :D ale pracuje nad tym
  • Pola Cvfgtrhm

Odpowiadając na temat-pytanie wątku..
    Zmieniły bardzo wiele. Myślę, że jeszcze trochę zmienią :)
    To piękny ale i bardzo trudny świat. Nie będę się wypowiadać na temat metod niektórych trenerów ŁF, ale treningi pani Ani Rechnio wspominam bardzo dobrze <3.
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)