-
Ewelina xxx
polecam jeszcze narty i snowboard :)
ja na nowo zaczelam zyc i poczulam ze jeszcze moge cos osiagnac :) -
Nat.
hmm..........no ja na pewno poznalam swoja pierwsza milosc! Zgadzam sie z Ewelina^^^^ Narty i snowboard jest super;) -
Anonim
Co zmieniły...?
Mam mniej czasu na naukę xD.
Odrazu po szkolę idę na łyżwy; P.
I tak niemalże codziennie; D. -
ola
Zmieniły, w pizdu i więcej.
Nowe zainteresowanie.
Nowa miłość,
Nowe osiągnięca,
Lepszą kondycje xd
Żyje by jeździć i jeżdze by żyć,o! -
-
Elmer
Zmieniły wygląd mojego lewego kolana. Pojawił się wielki czerwony krwiak i boli. -
zaneta.<3
-
>Karolcia<
>6 lat łyżwiartwa figurowego w szkole sportowej (2x dziennie torwar plus balet) sprawiły, że w wieku 8 lat zwróciłam umyślnie posiłek ("jak do jutra nie będziesz wazyć dwa kilo mniej to wyp***asz z obozu"-rzekła trenerka która ćwiczyła np. Dorote i Mariusza Siudków czy Anie Rechnio, p.Aneta) i od tamtej pory siebie nienawidze za to, że nie jestem chuda. teraz jestem o krok od anoreksjii bulimicznej a wszystko zaczeło sie własnie przez łyżwy w wieku 8 lat. wtedy rzygałam ile się dało. teraz koszmar powraca. i chyba już się poddaję.
Szczerzę współczuję... I się dziwić, że Ania Rechnio tak szybko zakończyła karierę... :( Trenerzy są po to, żeby pomagać łyżwiarzom i ich wspierać, a nie wykańczać psychicznie i wywierać presję... -
Szafran
>zaneta.<3 napisała:
>Na łyżwach poznałam chłopaka :D
Szczęściarz xD no cóż mi nawet łyżwy nie pomogą żeby zdobyć się na odwagę i zagadać do fajnej dziewczyny :D ale pracuje nad tym -
Pola Cvfgtrhm
Odpowiadając na temat-pytanie wątku..
Zmieniły bardzo wiele. Myślę, że jeszcze trochę zmienią :)
To piękny ale i bardzo trudny świat. Nie będę się wypowiadać na temat metod niektórych trenerów ŁF, ale treningi pani Ani Rechnio wspominam bardzo dobrze <3.