-
..::Sobuś::..
-
~Mike~
Coś tam czytałem ale orientuje sie ktoś czy chociaż ludzie do robót przystąpili ? Bo z tego co się orientowałem (a było to w październiku) to rada miasta poddawała w wątpliwość istotność tej inwestycji;/ -
przystapili dzis juz piach pod lodowisko sypali i domki sa juz gotowe:) -
S.k.rz.y.p™
-
-
₪۞₪Dyndol₪۞₪
-
Ignacy Gabriel
-
S.k.rz.y.p™
mój błąd... masz racje, jest czynne, widocznie w tedy była przerwa... ale od strony technicznej to tak: lodowisko jest maleńkie, na środku stoii latarnia a w wyporzyczlni jebany grubianin który zachowuje się jak by spał na forsie!!! ... bo on ma takie przepisy, chyba, że da mu się w łapę to się zastanowi! jak to czytasz biurokrato, to mi jest bardzo przyjemnie!!!!:)
posdro -
₪۞₪Dyndol₪۞₪
Skrzypek dobrze gada, ja wole się przejechać do Józefowa. Bo tam przynajmniej nie ma przerw co godzinę. -
niby tak ale w jozefowie masz od cholery ludzi:/ a tu jak sie dobrze zakrecisz i sie przez bande wbijesz na lodowisko to za darmo jezdzisz:D jak masz swoje lyzwy oczywiscie -
₪۞₪Dyndol₪۞₪
W Józefowie też można za darmo:P Wiem bo za darmo nie raz się wbiłem. :] W sumie też prawda że dużo ludzi. :/ -
S.k.rz.y.p™
jak jest durzo wiary to się zajebiście w bera gra...jak będziecie w wawie to ebijcie na torwar tam to jest zajebiście i niema wspomnianego wyrzej tępego chuja!!
posdro -
Anonim
Hej, Wczoraj zagościłam ze swoimi łyżwami jak i klasą na lodowisku w Otwocku. I bardzo mi się podobało.; ) Lodowisko jest duże. Łyżwy są w bardzo dobry stanie. Naprawdę polecam.!:P -
ja tam jezdze codziennie ale na wf'e jezdzilem na wypozyczonych lyzwach to moim zdaniem sa dobre ale nie naostrzone:/ -
S.k.rz.y.p™
-
Anonim
Ja jeżdżę na swoich więc nie wiem. Ale wydawało mi się że były dobre.; ] -
FRYCHICKEN
Ja ogólne polecam to lodowisko w otw. ponieważ..jest fajna atmosfera.. można się pośmiać nieźle..; ) Niby trochę dziur jest ale glebe trzeba w końcu zaliczyć . -
ja tam mam bauera hokejowki i naostrzone i sa zajebiste:D ale na tych co sa w wypozyczalni to nie umiem jezdzic dla mnie sa tepe tak ze nawet nie da zachamowac:/ -
Anonim
-
Anonim
hmm... godne polecenia, czy nie - grunt że docieram tam w 5 minut..; ) do zobaczenia na lodzie -
no nie ma co wybrzydzac lepsze to niz nic a teraz w swieta bedzie za darmoche od 8 do 15 jesli masz swoje lyzwy oczywiscie:D