łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::Sobuś::..

W Otwocku w parku ma byc lodowisko 1 grudnia podobno maja otwierac:)
  • ~Mike~

Coś tam czytałem ale orientuje sie ktoś czy chociaż ludzie do robót przystąpili ? Bo z tego co się orientowałem (a było to w październiku) to rada miasta poddawała w wątpliwość istotność tej inwestycji;/

przystapili dzis juz piach pod lodowisko sypali i domki sa juz gotowe:)
  • S.k.rz.y.p™

byłem dzisiaj w pobliżu i chuj nie ma!!!
  • ₪۞₪Dyndol₪۞₪

Jak nie ma jak byłem i jutro będę ?
  • Ignacy Gabriel

od cholery ludzi..?
  • S.k.rz.y.p™

mój błąd... masz racje, jest czynne, widocznie w tedy była przerwa... ale od strony technicznej to tak: lodowisko jest maleńkie, na środku stoii latarnia a w wyporzyczlni jebany grubianin który zachowuje się jak by spał na forsie!!! ... bo on ma takie przepisy, chyba, że da mu się w łapę to się zastanowi! jak to czytasz biurokrato, to mi jest bardzo przyjemnie!!!!:)

posdro
  • ₪۞₪Dyndol₪۞₪

Skrzypek dobrze gada, ja wole się przejechać do Józefowa. Bo tam przynajmniej nie ma przerw co godzinę.

niby tak ale w jozefowie masz od cholery ludzi:/ a tu jak sie dobrze zakrecisz i sie przez bande wbijesz na lodowisko to za darmo jezdzisz:D jak masz swoje lyzwy oczywiscie
  • ₪۞₪Dyndol₪۞₪

W Józefowie też można za darmo:P Wiem bo za darmo nie raz się wbiłem. :] W sumie też prawda że dużo ludzi. :/
  • S.k.rz.y.p™

jak jest durzo wiary to się zajebiście w bera gra...jak będziecie w wawie to ebijcie na torwar tam to jest zajebiście i niema wspomnianego wyrzej tępego chuja!!

posdro
  • Anonim

Hej, Wczoraj zagościłam ze swoimi łyżwami jak i klasą na lodowisku w Otwocku. I bardzo mi się podobało.; ) Lodowisko jest duże. Łyżwy są w bardzo dobry stanie. Naprawdę polecam.!:P

ja tam jezdze codziennie ale na wf'e jezdzilem na wypozyczonych lyzwach to moim zdaniem sa dobre ale nie naostrzone:/
  • S.k.rz.y.p™

stary, najlepsze są tępe... co to za fan jak chamujesz i stajesz!?
  • Anonim

Ja jeżdżę na swoich więc nie wiem. Ale wydawało mi się że były dobre.; ]
  • FRYCHICKEN

Ja ogólne polecam to lodowisko w otw. ponieważ..jest fajna atmosfera.. można się pośmiać nieźle..; ) Niby trochę dziur jest ale glebe trzeba w końcu zaliczyć .

ja tam mam bauera hokejowki i naostrzone i sa zajebiste:D ale na tych co sa w wypozyczalni to nie umiem jezdzic dla mnie sa tepe tak ze nawet nie da zachamowac:/
  • Anonim

Nie jeździłam. także ten. Ci nie powiem co ja sądzę.
  • Anonim

hmm... godne polecenia, czy nie - grunt że docieram tam w 5 minut..; ) do zobaczenia na lodzie

no nie ma co wybrzydzac lepsze to niz nic a teraz w swieta bedzie za darmoche od 8 do 15 jesli masz swoje lyzwy oczywiscie:D
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)