- 1
- 2
-
Chuck.
Aktualnie mam łyżwy NikeBauer Supreme 05, ale chce je wymienić na jakieś do bardziej dynamicznej jazdy. Popytałem, potestowałem i wydaje mi się, że najlepsze będą NikeBauer Flexlite 18 ( http://botas.pl/sklep/14_1012_NikeB... Mogę wydać tak do około 500zł. Jakieś pomysły? :P -
..::ZoSiA::..
ja też mam Supreme One05 i uważam że są kozak a o tych Fiexlite słyszałam że są dupne wszystkie
polecam jakieś ccm -
~Mike~
A ja proponuje pozostać przy starych ........
Zmiana łyżew nie spowoduje żę zaczniesz lepiej jeździć ..... -
~Mike~
-
-
Chuck.
Wiadome, że nie, ale moje aktualne łyżwy są dość twarde i - biorąc pod uwagę moje powyginane nogi - bolą mnie po jeździe stopy. -
to może ty platfusa masz bo ja też mam te i są na prawde bardzo wygodne tylko pierwszego dnia nie mogłam jeździć ale jakoś poszło eh chciała bym zobaczyć jak jeździsz -
Chuck.
> to może ty platfusa masz bo ja też mam te i są na prawde bardzo wygodne tylko pierwszego dnia nie mogłam jeździć ale jakoś poszło eh chciała bym zobaczyć jak jeździsz
A mnie bolą za każdym razem - chyba nie moja wina. Jeździłem już w tych Flexlite'ach i była gitara. Chcesz zobaczyć jak jeżdżę? A do czego Ci to potrzebne? Hokeja nie trenuję, jeżdżę tylko rekreacyjnie. -
PATRYK
Jak nie trenujesz hokeja tylko jezdzisz rekreacyjnie to nie zmieniaj łyzew i zostan przy starych a i tak lepiej nie bedziesz jezdził :) -
Anonim
to jak dla mnie w gole przestan jezdzic przerzuc sie na chodzenie jak masz powyginane nogi albo lec beczki prostowac; ] bo juz nic nie pomoze nawet zmiana lyzew ja na swoich z okolo7 lat jezdze i nie mam zamiaru jeszcze zmieniac XD spelniaja sie i w dynamicznej jezdzie jak i w hokeju i chodzeniu po chodnikach wiec pfff; ] nie lubie takich ludzi Tatus bedzie sponsorowal ? -
nie chodzi o to czy trenuje bo robię to od niedawna heh tylko o to że chcesz lepsze łyżwy a po co ci lepsze jak np. nie umiesz jeździć
-
Zołza
Chłopcze weź się zastanów. Nowe łyżwy do jazdy rekreacyjne i chce na to przeznaczyć pół tysiaka. Rozumiem gdybyś grał... To ok. Ale nowe łyżwy to nie jest sama wygoda. Za nim one Ci się od nowa dopasują do nogi, za nim się przyzwyczaisz minie sporo czasu. Poza tym ból nie musi być spowodowany łyżwami tylko tym jak je wiążesz i to jakie skarpety zakładasz od łyżew. -
Chuck.
W hokeja gram czasami, wyobraź sobie. Do klubu jest już jednak trochę za późno, ale grałem w unihokeja. Kombinowałem już ze wszystkim, pytałem się ludzi, którzy się znają i też nie wiedzą co jest dokładnie. Boli mnie najzwyczajniej w świecie noga. twoje blizny są twoją siłą, ja nie lubię takich jak ty. Co mnie obchodzi, ile w swoich łyżwach jeździsz? A co do pieniędzy: mam akurat na nie, to chyba mogę sobie kupić, prawda? Jeździć umiem, nie jakoś mega pro, ale coś tam umiem. Myślałem, że skoro tacy "znawcy" się tu udzielają, to będziecie umieli coś doradzić, a nie tylko starać się zrobić ze mnie kalekę nieumiejącą jeździć. Cóż, dzięki kurwa wielkie. Na razie. -
Zołza
powtórzę się. Wiązanie łyżew. A jak Cię boli to idź do lekarza. Możesz mieć problem ze stawami.
-
~Mike~
-
Zołza
A Marek(.? Jeśli dobrze wiem) Próbował Ci uświadomić, że stare łyżwy to Twój najlepszy przyjaciel. Im starsze tym lepsze. -
Chuck.
To akurat nie wiązanie, kumpel, który gra w hokeja od paru lat sam mi wiązał - to samo. Rozmawiałem w sklepie z łyżwami o tym, to powiedzieli, że może pomoże mi zmiana łyżew na te z serii flexlite, bo supreme są sztywne. Sam sobie tego nie wymyśliłem. -
Zołza
Sama jeżdżę w Supremach a mam problemy ze stawami i jakoś nie narzekam. Jeżdżę w praktycznie rozwiązanych łyżwach inie bolą.
nie lubisz takich jak Marek, a sam się chwaliłeś... W sklepach mówią i obiecują dużo.... Jak Ci za sztywno to zacznij jeździć w figurówkach. -
Anonim
Proponuje Kalosze albo zmiane sportu na nurkowanie moze w pletwach nie beda Cie bolec... heh francuski piesek ...; ] jak czujesz ze boli to znaczy ze zyjesz; ] nie musisz mnie lubic nikt Ci nie karze... heh... a wiazanie musisz sobie sam dopasowac jak Ci wygodnie ja czasami wiaze po 15 razy bo noga za bardzo boli a tu cos nie tak tu za luzno tu za mocno... ale nie jecze jak stara torba... ze kupie sobie lyzwy... bo sa za sztywne bo noga boli ; ] a moze Ty poprostu chciales sie pochwalic ze kase masz? i kolejne lyzwy co ?; ] -
Chuck.
>Majuś napisała:
>Sama jeżdżę w Supremach a mam problemy ze stawami i
>jakoś nie narzekam. Jeżdżę w praktycznie rozwiązanych
>łyżwach inie bolą.
>nie lubisz takich jak Marek, a sam się chwaliłeś... W
>sklepach mówią i obiecują dużo.... Jak Ci za sztywno to
>zacznij jeździć w figurówkach.
Czym się chwaliłem? Dobrze wiesz, że nie o taką "sztywność" chodzi. Mniejsza, temat do zamknięcia. Idę teraz na Stegny, to popytam w sklepie. -
Anonim
- 1
- 2