- 1
- 2
-
₪۞₪Dyndol₪۞₪
W związku z nowym sezonem ( chociaż jeszcze go nie ma :P ) postanowiłem kupić nowe łyżwy . I teraz mam pare pytań, ponieważ teraz mam zamiar kupić łyżwy figurówki więc... :P
1. Czy ciężko " przestawić się " z hokejówek na figurówki ?
2. http://allegro.pl/item789378730_mar... czy te łyżwy będą dobre ? Pieniędzy mało mam niestety a łyżwy musze mieć; p
3. Znacie jakiś dobry sklep z dobrymi i tanimi łyżwami ? -
Danielek !!!
-
Anonim
Też sobie mam zamiar kupić łyżwy i mam dość nietypowe i głupie pytanie...
Czy hokejówki (np. w linku wyżej) są damskie, męskie czy może to nie ma znaczenia...?
Bo nigdy nie mogę odróżnić... :/ -
ewa.
bez znaczenia.
jak masz zamiar kupic, to kupuj jakie chcesz, tu nie ma w czym rozrozniac.
choc, na w/w stronie jest jedna para łyżew dla kobiet. ale to tam mniejsza.
-
-
₪۞₪Dyndol₪۞₪
Sklep może i dobry ale bardziej chodziło mi o sklep z łyżwami " figurówkami " :) -
Anonim
wg mnie nie zbyt wogóle jest sens się przerzucac z hokejówek na figurówki jak nie masz zamiaru jeździc tak naprawdę figurowo :P -
karO.o
nie wiem, jakie miałaś łyżwy wcześniej, ale polecam kupić z butami sznurowanymi, gdyż zapięcia plastikowe nie są zbyt wygodne. z resztą- teraz można znaleźć figurówki, które mają but jak hokejówki. nie kupuj plastikowych, bo nie są zbyt wygodne. -
Danielek !!!
>karO.o napisała:
>nie wiem, jakie miałaś łyżwy wcześniej, ale polecam
>kupić z butami sznurowanymi, gdyż zapięcia plastikowe nie
>są zbyt wygodne. z resztą- teraz można znaleźć
>figurówki, które mają but jak hokejówki. nie kupuj
>plastikowych, bo nie są zbyt wygodne.
Zgadzam się w 100%; )) -
₪۞₪Dyndol₪۞₪
I teraz zamęt w głowie. " Nie kupuj figurówek jak nie będziesz jeździć figurowo " , " Figurówki są dobre nawet do zwykłej jazdy " ... Ludzie ! Ja na ten sezon mam zamiar, hmm... Urozmaicić moją jazde o " Pare obrotów i skoków " ( Cytuje kolege; p ) Więc myśle że figurówki jak najbardziej. Ale , nikt nie powiedział czy te na allegro są dobre ? Nie polecił mi dobrego i taniego sklepu z łyżwami, kolega wyżej podał sklep z łyżwami hokejowymi które mnie nie interesują . -
Sebastian.
to moze ten http://www.botas.pl/sklep/produkty.... .? -
₪۞₪Dyndol₪۞₪
Niestety na tej stronie nic nie wpadło mi w oko. I z moją wiedzą potrafiłbym zamówić damskie... Moglibyście mi polecić na prawde tanie łyżwy i w miare dobre ?:) -
Danielek !!!
-
Anonim
Na poważną jazdę to tanio nie kupisz. Ja bym polecił wszech dostępne Nike Bauer Vapor classic albo speed. Nawet na hokejowych można poskakać :PP -
Danielek !!!
to może napisz ile masz zamiar przeznaczyć na łyżwy ?; )
Bo każdy zapwne myśli 200> :) -
karO.o
>Maciejus napisał
>Na poważną jazdę to tanio nie kupisz. Ja bym polecił
>wszech dostępne Nike Bauer Vapor classic albo speed. Nawet
>na hokejowych można poskakać :PP
potwierdzam. ja jezdze na figurowych, ale znam kogos, kto na bauerach wyczynia cuda. -
Anonim
-
Danielek !!!
-
Anonim
-
₪۞₪Dyndol₪۞₪
-
Danielek !!!
- 1
- 2