-
Ukabi
Nie wiecie może kiedy planują otworzyć lodowisko na Rokossowskiej? Beda czekac az temperatura ponizej zera spadnie czy moze jakis konkretny termin ustalili? -
Sandra
-
Joanna
dowiadywałam się i powiedzieli, ze jak się zrobi zimno...
czyli pewnie jakoś w połowie listopada albo póxniej.. nie znam prognoz..trzeba czekać;] -
Magda
to widać ze niezwykle miłe panie z recepcji zawsze maja tą samą "wiadomość" .W zeszłym roku też to usłyszałam.. a okazało sie potem ze normalnie otwierają jak jest ok 10 st. tylko ze im sie maszyna do chłodzenia popsuła.. oby teraz było wszystko ok. -
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Magda
-
skaposzczet
No akurat w ostatnim sezonie to chyba trochę ludzi już się zorientowało, że fajne, bo w weekendy i czasami w dnie powszednie pod wieczór już trochę ludzi bywało i lód nie wytrzymywał jakościowo. -
Joanna
jak dla mnie to troche daleko jest to lodowisko, ale rzeczywiście jest fajne i tanie;) -
Ukabi
Według mnie najlepsze w Warszawie a chyba każde już odwiedziłem.
Ma trzy podstawowe zalety - tanio, blisko i niezły lód - jak dla mnie bomba :) -
Sandra
-
Magda
jeszcze wiecej reklamy to zaraz będzie tłoczno drogo i beznadziejny lód -
Anonim
-
Magda
-
me9
-
Kasia
a wiecie moze czy ulgowy po 4 zł obejmuje też studentów? Byłabym wdzieczna za odpowiedź. Pozdrawiam -
Izuś:*
>Paulina Nowicka napisała:
>W tym sezonie na Rokossowskiej pod dachem:)
tia xD w tym roku bedzie daszek? :) ale fajniusio..bo zawszej ak padało to było niezbyt miło...
-
Anonim
>Käthe napisała:
>a wiecie moze czy ulgowy po 4 zł obejmuje też studentów?
>Byłabym wdzieczna za odpowiedź. Pozdrawiam
Tak z tego co wiem ulga obejmuje studentów do 26 roku życia -
Kasia
>>Tak z tego co wiem ulga obejmuje studentów do 26 roku życia
wielkie dzięki:D