-
Garde La Pęche
ktoś mi powiedział, że podobno 3 listopada, drugi powiedział, że już 15 października (śmiech) - a tak naprawde to jedna pani miala sie kogoś tam spytać w sobotę i od tamtej pory cisza...
wiec pytanie pozostaje wciąż aktulane - Kiedy.... -
==>RuDy<==
W jakich godzinach sa otwarte łyzwy na stegnach bo sie chce przejsc a nie wiem w jakich godzinach
-
Garde La Pęche
możesz sie przejść z rana albo wieczorem i zobaczyc kiedy są otwarte, wydaje mi sie, że konkretna godzina nie jest najważniejsza w tym wypadku
a na zewnątrz mamy ledwo 20 stopni... i wole rolki... -
Š 1600 :-)
-
-
Moulin Noir
-
Anonim
oj lamusie nie przesadzaj nie przesadzaj!!!!!nie ma tam wcale takiej wielkiej kaluzy jak sie wydaje; )
-
Moulin Noir
juz mnie denerwuja te Twoje lamusy!!<lol2> albo zmien to na jakas bardziej pieszczotliwa forme albo wymmysl cos innego:D -
Anonim
dzikus ??? <lol2>
dla czego...? ja tam lubie lamusa :D to takie kochane :P
pryh...:P
dobrze od tej pory bede mila i grzeczna dziewczynka; P -
Moulin Noir
No!!!:P niech bedzie chodziaz lamusek, ale to takie troche lepperowe:D -
Anonim
<lol2> lepperowe?
a mzoe lamusix...?? to takie bardziej kosmiczne <lol2> ?? :D -
Anonim
miałam napisac i jakos tak mi wylecialo z głowy... sorka
zatem info jest takie:
po pierwsze musimy miec w ciagu dnia 10stopni ciepła i nie wiecej....
po drugie obiekt musi byc zdany do użytku... tam przez jakis specjalistów
po trzecie co wynika z drugiego i pierwszego: zeby zdać obieklt trzeba go sprawdzic, dopuki jest ciepło nie ma mozliwosci sprawdzenia systemów chłodzacych itd itp zatem... odpowiedz jest prosta...wszystko zalezy od aury!!
Chciano zdać obiekt w okolicach 20 października, lód byłby wtedy dostepny (bynajmniej dla zawodników) pod koniec października..... a dla ogółu na początku listopada ( w zasadzie to samo)....
kto dzis oglądał prognoze pogody ten wie jak jest.... i jakie sa perspektywy
pozdro -
[*]
niech ktoś mi powie co tam się bedzie teraz działo?
tor czy taki balagan jak na torwarze.. kryte czy otwarte wogole o szczegoly jakies prosze bo nie bylam w zeszlym roku nawet i jestem totalnie do tylu jesli chodzi o stegny :) -
Anonim
-
Jeanne-Nadège
-
Anonim
-
Jeanne-Nadège
-
Majkel
Ej chłopaku co z tymi stegnami od kiedy są czynne, bo na torwarze to coraz wieksza zamuła jest.
A w ogóle mówiłeś o jakimś całoroczny lodowisku ale nie o tym w promie tylko w jakimś innym markecie. -
Moulin Noir
wczoraj mowilem o wola parku, ale nie wiem jak tam jest , bo nigdy tam nie bylem. wiem tylko ze tam jest caloroczne lodowisko. -
Majkel
to w weekend uderzam na to lodowisko z Darusiem i sie zorientuje.
Ale w niedziele i tak bede na torwarze aiii! -
Anonim
mam pytanie: czy stegny sa juz otwarte? na stronie wosir nie ma konkretnych informacji ani o godzienie otwarcia lodowiska.