łyżwy łyżwy łyżwy; ) [3079]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Garde La Pęche

ktoś mi powiedział, że podobno 3 listopada, drugi powiedział, że już 15 października (śmiech) - a tak naprawde to jedna pani miala sie kogoś tam spytać w sobotę i od tamtej pory cisza...

wiec pytanie pozostaje wciąż aktulane - Kiedy....
  • ==>RuDy<==

W jakich godzinach sa otwarte łyzwy na stegnach bo sie chce przejsc a nie wiem w jakich godzinach
  • Garde La Pęche

możesz sie przejść z rana albo wieczorem i zobaczyc kiedy są otwarte, wydaje mi sie, że konkretna godzina nie jest najważniejsza w tym wypadku

a na zewnątrz mamy ledwo 20 stopni... i wole rolki...
  • Š 1600 :-)

3 listopad napewno :-)
  • Moulin Noir

dzieki Ci:D to juz nie tak dlugo bedziemy sie pluskac na torwarze:P
  • Anonim

oj lamusie nie przesadzaj nie przesadzaj!!!!!nie ma tam wcale takiej wielkiej kaluzy jak sie wydaje; )
  • Moulin Noir

juz mnie denerwuja te Twoje lamusy!!<lol2> albo zmien to na jakas bardziej pieszczotliwa forme albo wymmysl cos innego:D
  • Anonim

dzikus ??? <lol2>
    dla czego...? ja tam lubie lamusa :D to takie kochane :P
    pryh...:P
    dobrze od tej pory bede mila i grzeczna dziewczynka; P
  • Moulin Noir

No!!!:P niech bedzie chodziaz lamusek, ale to takie troche lepperowe:D
  • Anonim

<lol2> lepperowe?
    a mzoe lamusix...?? to takie bardziej kosmiczne <lol2> ?? :D
  • Anonim

miałam napisac i jakos tak mi wylecialo z głowy... sorka
    zatem info jest takie:
    po pierwsze musimy miec w ciagu dnia 10stopni ciepła i nie wiecej....
    po drugie obiekt musi byc zdany do użytku... tam przez jakis specjalistów
    po trzecie co wynika z drugiego i pierwszego: zeby zdać obieklt trzeba go sprawdzic, dopuki jest ciepło nie ma mozliwosci sprawdzenia systemów chłodzacych itd itp zatem... odpowiedz jest prosta...wszystko zalezy od aury!!

Chciano zdać obiekt w okolicach 20 października, lód byłby wtedy dostepny (bynajmniej dla zawodników) pod koniec października..... a dla ogółu na początku listopada ( w zasadzie to samo)....
    kto dzis oglądał prognoze pogody ten wie jak jest.... i jakie sa perspektywy

pozdro
  • [*]

niech ktoś mi powie co tam się bedzie teraz działo?

tor czy taki balagan jak na torwarze.. kryte czy otwarte wogole o szczegoly jakies prosze bo nie bylam w zeszlym roku nawet i jestem totalnie do tylu jesli chodzi o stegny :)
  • Anonim

beda dwa hokejowe lodowiska i owal 400m
  • Jeanne-Nadège

A wszystkie będą dostępne podczas jednej ślizgawki?
  • Anonim

a tego jeszcze nie wiem :)
  • Jeanne-Nadège

Dobrze by było, bo by wtedy więcej miejsca do jeżdżenia było:D
  • Majkel

Ej chłopaku co z tymi stegnami od kiedy są czynne, bo na torwarze to coraz wieksza zamuła jest.

A w ogóle mówiłeś o jakimś całoroczny lodowisku ale nie o tym w promie tylko w jakimś innym markecie.
  • Moulin Noir

wczoraj mowilem o wola parku, ale nie wiem jak tam jest , bo nigdy tam nie bylem. wiem tylko ze tam jest caloroczne lodowisko.
  • Majkel

to w weekend uderzam na to lodowisko z Darusiem i sie zorientuje.

Ale w niedziele i tak bede na torwarze aiii!
  • Anonim

mam pytanie: czy stegny sa juz otwarte? na stronie wosir nie ma konkretnych informacji ani o godzienie otwarcia lodowiska.
| |

dla miłośników łyżwowania i napaleńców na podbój lodowisk!!! ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!

Fotki

Miejsca grona (7)