Łyżwy,rolki&stuff [217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

moze powiecie swoje doznania na temat lyzwew, kto na jakich jaka ploza??? co lubicie a czego nie?
  • Anonim

ogólnie to ccm'ki , kiedyś jeździłem na bauerach ale jakoś mi nie leżały ... na płozie łuki; ]

• Anonim

no widze ze ktos tu wie w czym jest zabawa, tez mam luki ale delitakne :) jesli masz luki to zanczy ze slabo nie jezdzis :)
  • .:kar øla:. ®

a ja jezdzem na botasach :D
  • Anonim

ja na Vikingach... ale to inna sprawa; )
  • marth :)

a ja jezdziłam na Vikingach... heheh ale to już dawno i ...; p
  • .:kar øla:. ®

heh..:] ja tez kiedys trenowalam ale jakies 3tyg...:P bo juz nie wytrzymywalam..moze lyzwy zjadaly mi skore ze stop:(
  • Anonim

a ja mam bauery vapory 2 na took'u custom + :) ale wolalbym miec ccm 120 zg :D
  • sapient

ja tam mam stary model ccm'kow. Niedawno chcialem kupic sobie jakis nowy, ale uznalem, ze przeciez to nie jest najwazniejsze. Szczegolnie, ze w hoka nie gram.
  • Anonim

tez nie gram ale dobry sprzet sie przydaje :D
  • Cex

Witam.
    Posiadam łyżwy Roces R1 i szczerze powiem że jak dla początkującego łyżwiarza były dobre. jeżdże od 3 lat czyli 3 sezony, wychowałem się na lodowisku pod Patykiem ( jest tylko w zime :( ),czasami wpadam na Torwar ale ostatnio rzadko bywam z braku czasu.
    Powiem szczerze że łyżwy plastikowe są dobre na sam początek aby załapać o co chodzi w te klocki. Obecnie Roces'y jużmi nie wystarczają, po prostu przy ostrej jeździe slalomami łyżwy nie wyrabiają i zaczynają chamować.
    Zamierzam kupić łyżwy Mission lu Easton (jeżeli ktoś zna slkep w Wawie to prosze o adres). Polecam CCM i Rocesy-(tylko hokejówki), jeździłem na tych łyżwach i musze powiedzieć że solidnie trzymają kostke co jest bardzo ważne.
  • Anonim

>no widze ze ktos tu wie w czym jest zabawa, tez mam luki ale
    > delitakne :) jesli masz luki to zanczy ze slabo nie jezdzis :)

obiektywnie patrząc jeżdze słabo ze względu na 4 operacje kolana.....

z tego co potrafiłem kiedyś moge teraz zrobić 5-10% , no cóż trzeba asekurowac kolano.

W sumie w tym roku pierwszy raz od 10 lat miałem łyżwy na nogach :)

choc pewnych rzeczy sie nie zapomina jak sie trenowało 2 razy dziennie :)
  • Anonim

ja mam bauery vapory 2 na took'u + no i oczywisice luki :)
  • eM

hmmmm.... Ja jezdze od 10 lat wyczynowo na łyzwach (figurowych) i o wiekszosci nazw które wymienialiscie w zyciu nie słuszałam<lol> Sama jezdze na patternach i sa to jedna z lepszych łyżew i przy tym DOSC drogie!!!
  • Anonim

moim obecnym marzeniem to ccm zg 130 :) ok 700 $
  • Anonim

do monisi ...cena nie koniecznie idzie w parze z jakościa, to co do Twojego zwrotu że są drogie.Może fatycznie są takie zaje...fajne :) nie wiem nie znam sie na takim sprzecie.

Krzysiek
    A co do twojego marzenia to ...no właśnie marzenia sie spełniają tylko trzeba brac sprawy w swoje ręce.
    Wakacje sie zbliżaja można popracowac:) no nie :)
  • Anonim

kto przyjmnie mnie do pracy ????
  • sapient

taaak...pamietam jeszcze moja przesiadke z plastikow na hokeje. Pamietam tez, ze na plastikach zawadzalem tym plastikowym czyms przy samej plozie o lod, co powodowalo upadki...i zawsze na bok na zakretach..:P A lyzwy..hm..mnie sie marza CCM tacks moze 692..choc 492 tez nie pogardze :P :P a w wawie lyzewki mozna zakupic w sklepie na stegnach, nie wiem czy jest cokolwiek innego, co ma jakis wybor lyzew innych niz decathlonowe ccmy czy botasy 112
  • Anonim

u Icka nie kupujcie bo on zdziera kase jak cholera!!!!!!!!!!!!!
  • eM

Jesli chodzi o profesjonalne łyżwy to jakosc niestety prawie zawsze idzie z cena:] a kase zdzierwja prawie wszedzie dlatego prawie wszystkie łyzwy w których jeżdziłam były sprowadzane... w koncu i tak z tego co sie orientuje w Polsce nie produkuja żadnych dobrych łyzew..:]
| |

Czyli pole do popisu dla wielbicieli 8kółek, tudzież ostrych krawędzi.

Fotki

Miejsca grona (0)