-
bright and shiny
Stawiam na Jasia (bo ma fryzure a la glupi jasio) albo na Małgosie (jak krzywdzic dziecko, to hurtem); )
Jakies pomysly? :) -
Ala
Brakuje mi Henryka w tym serialu; )
Ale taki mały Pikadorek lub Jaropełka też byłby dobry...; ) -
Myrasz
-
Pani Prezes Brazylijski Serial
Będzie pewnie Wojtuś.
Albo cos podobnego - jeśli będzie...
ciągle sie nie mogę pozbyc przeswiadczenie że będą problemy z ciażą. ALE! to pewnie dlatego że nie mogę/nie umniem wyobrazić Marty i Norberta bez problemów! ehehehehehehehe... -
-
Anka
-
wc prezes
he Wojtek to piekne imie moj brat ma tak na imie i dzis ma 8 urodziny
a jesli corka to chyba cos tak czuje ze moze Amelka albo Monika bo tez na M -
inż.Anulka ღ
a moze dla chłopca Rafał na cześć niedoszłego związku z Rafałem, a córka może Basia jak mamusia :D
ale ja myśle że poroni... za duzo tych dzieci w serialu :D -
Ala
-
Justyna Ciećwierska-Jaroń
stawiam na Maćka, bo to i na M., i takie imie akurat dla jakiejś kolejnej mimozy -
KajusiA
A ja obstawiam że Pandora...bo za mało nieszcześc ma ta mimoza i jej przydupas Norbert, a tak moze jeszce troszke łez i lamentów bedzie:p -
aneczka
Tego dziecka narazie nie będzie, bo okaże się, że z radości, że poderwała Norberta coś sobie uroiła. Ale kiedy zwiąże się już z Kamilem (trochę młodszy,ale rotacja musi być),Magda z Rafałem, Kinga z Ivanem Delfinem a Piotrek z rozpaczy pół wsi obdzieli nagle z nieba spadną czworaczki. I będą miały po pięć imion, w tym te zaczerpnięte z nazw firm sponsorujących serial (no i te wasze). M jak masakra musi przeciez trwać wiecznie. -
Anonim
-
Pani Prezes Brazylijski Serial
pani wc prezes-ja nie mowie ze brzydkie imie ale... tak mi jakos podpasowalo :)
albo! juz wiem...MARCYS
i na eM i takie malomiasteczkowe jak Grabina... -
Styku ss
-
Anonim
Hehehe dobrze ja nazwalas :P PASUJE!!! a co do dziecka to nie mam pojcia jek je nazwie ale moze...Michal Adam i wlasnie Jasio/Agata Zosia :P -
raj
jestem za Zenonem albo Polikarpem!
a jak dziewczynka oj to chyba będzie Tosią;) -
eL.
-
eL.
-
Ala
-
eL.