- 1
- 2
-
brona
mam do was pytanie ... grono istnieje od 18 kwietnia... a tutaj jest tylo 5 tematow ... czynaprawde nasze gimnzajum jest tak malo wygadane ??? nie mozna u zaczac jakiejs ciekawej dyskusji bo mi sie troche nudzi; ( -
Smęt
hmm... jak widać wszyscy już wszystko wiedza i nie ma po co podejmowac nowych tematow :P -
brona
-
Smęt
-
-
Iw
Oj Brona daj spokój. Jak narazie to wszystkim się udziela brak wakacji i drażniące oczekiwanie. Poczekaj aż zacznie się lato a tematy napłyną bo wszyscy będą chcieli wyrazić jak bardzo nie tęsknią za szkołą. -
Ladybird:)
Ano racja... Chyba, że mamy szkołoholików, albo, a nuż jeszcze wszyscy naraz gronowicze wyjadą i co będzie, tematy pokryją się pajęczynami.
Ja już wyrażam jak bardzo za nią nie tęsknię:
WYCHODZĘ!
i nie wracam... -
Smęt
oj wręcz odwrotnie. będzie brakowało maczkowskiego gimnazjum. bardzo. -
Iw
Wiesz to zależy od tego czy opuszcza się Maczka na dobre czy np. jak ja, idzie się do trzeciej klasy i jeszcze zobaczy się ten przedsionek piekieł zwany gimnazjum nr 76. -
brona
iwona ... jak ty tak mozesz obzarac nasze "boskie" gimnazjum - bezwstydnica :D -
Iw
Ja wcale nie obrażam tylko wyrażam swoją konstruktywną krytykę, a z tą bezwstydnicą to i może masz racje... -
Smęt
hahaha.
zobaczysz jak bedziesz stad odchodzić. Liceum to udręka, więc radze wam się cieszyć tym, że taka banalna nauka w gimnazjum jest i taką fore nauczyciele dają. -
brona
no, moze wam, jako najlepzej klasie w szkole ... , ale i tak sie ciesze; d
-
Grono.Net
liceum odręka??
w sienkiewiczu pod względem nauki jest na serio super, nauczyciele dobrze uczą na lekcjach i nie trzeba sie uczyc duzo!!!
ja sie naprawde mału ucze a dostaje dobre oceny:) -
Smęt
-
domin!
te panna Łuczak skoro masz dobre oceny nie uczac sie to moze cos nie HALLO z poziomem szkoly :D elo elo -
Grono.Net
buahahahah
oj dominik no cicho badz:P
nie no ja mam 3 i nie musze sie duzo uczyc...
ale jesli chcesz miec 4 i 5 to musisz sie duzo uczyc..:) -
Benio
Pałka zostaw Dominika...przeciez dla niego srednia 4,75 to najnizsza stawka :P ...nie bez kozery ma wzorowego ucznia w avatarze :D :P; ) -
Iw
Dajcie spokój w gimnazjum, będąc w klasie 2 b też jest ciężko. I to nieprawda że nauczyciele dają fory., przynajmniej nie mnie. Co do liceum to ja już marzę żeby tam być, poprostu ta nasza buda jest tak cholernie nudna, że nie można tam w spokoju usiedzieć. -
Smęt
-
Buffalo little Soldier
Nie no z tego co pamiętam to nie można było powiedziec że w maczku jest nudno wszystkie inne epitety jak np: chujowa,mierna itd z tym bym sie zgodził ale w maczku nie było nudno codzinnie cos sie działo a to kogoś wyjebali a to ktoś miał przypał nie mozna było sie nudzić
- 1
- 2