Maczek Gimnazjum [364]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • brona

mam do was pytanie ... grono istnieje od 18 kwietnia... a tutaj jest tylo 5 tematow ... czynaprawde nasze gimnzajum jest tak malo wygadane ??? nie mozna u zaczac jakiejs ciekawej dyskusji bo mi sie troche nudzi; (
  • Smęt

hmm... jak widać wszyscy już wszystko wiedza i nie ma po co podejmowac nowych tematow :P
  • brona

skolo tak twierdzisz ... :D
  • Smęt

niech sie wypowiedza inni
  • Iw

Oj Brona daj spokój. Jak narazie to wszystkim się udziela brak wakacji i drażniące oczekiwanie. Poczekaj aż zacznie się lato a tematy napłyną bo wszyscy będą chcieli wyrazić jak bardzo nie tęsknią za szkołą.
  • Ladybird:)

Ano racja... Chyba, że mamy szkołoholików, albo, a nuż jeszcze wszyscy naraz gronowicze wyjadą i co będzie, tematy pokryją się pajęczynami.

Ja już wyrażam jak bardzo za nią nie tęsknię:

WYCHODZĘ!

i nie wracam...
  • Smęt

oj wręcz odwrotnie. będzie brakowało maczkowskiego gimnazjum. bardzo.
  • Iw

Wiesz to zależy od tego czy opuszcza się Maczka na dobre czy np. jak ja, idzie się do trzeciej klasy i jeszcze zobaczy się ten przedsionek piekieł zwany gimnazjum nr 76.
  • brona

iwona ... jak ty tak mozesz obzarac nasze "boskie" gimnazjum - bezwstydnica :D
  • Iw

Ja wcale nie obrażam tylko wyrażam swoją konstruktywną krytykę, a z tą bezwstydnicą to i może masz racje...
  • Smęt

hahaha.
    zobaczysz jak bedziesz stad odchodzić. Liceum to udręka, więc radze wam się cieszyć tym, że taka banalna nauka w gimnazjum jest i taką fore nauczyciele dają.
  • brona

no, moze wam, jako najlepzej klasie w szkole ... , ale i tak sie ciesze; d
  • Grono.Net

liceum odręka??
    w sienkiewiczu pod względem nauki jest na serio super, nauczyciele dobrze uczą na lekcjach i nie trzeba sie uczyc duzo!!!
    ja sie naprawde mału ucze a dostaje dobre oceny:)
  • Smęt

hmm, chodziło mi że ciężej w przeciwieństwu do gimnazjum; )
  • domin!

te panna Łuczak skoro masz dobre oceny nie uczac sie to moze cos nie HALLO z poziomem szkoly :D elo elo
  • Grono.Net

buahahahah
    oj dominik no cicho badz:P
    nie no ja mam 3 i nie musze sie duzo uczyc...
    ale jesli chcesz miec 4 i 5 to musisz sie duzo uczyc..:)
  • Benio

Pałka zostaw Dominika...przeciez dla niego srednia 4,75 to najnizsza stawka :P ...nie bez kozery ma wzorowego ucznia w avatarze :D :P; )
  • Iw

Dajcie spokój w gimnazjum, będąc w klasie 2 b też jest ciężko. I to nieprawda że nauczyciele dają fory., przynajmniej nie mnie. Co do liceum to ja już marzę żeby tam być, poprostu ta nasza buda jest tak cholernie nudna, że nie można tam w spokoju usiedzieć.
  • Smęt

ehh.. dziewczyno nie wiesz co mówisz...
  • Buffalo little Soldier

Nie no z tego co pamiętam to nie można było powiedziec że w maczku jest nudno wszystkie inne epitety jak np: chujowa,mierna itd z tym bym sie zgodził ale w maczku nie było nudno codzinnie cos sie działo a to kogoś wyjebali a to ktoś miał przypał nie mozna było sie nudzić
  • 1
  • 2
| |

zapraszam wszystkich od Maczka.

Zespół Szkół nr 55 im. Gen. St. Maczka

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)