-
05-06-2005 - The Process Begins
Madonna called two very well known video directors, that we're not allowed to mention their names yet, but they are very familiar with Madonna and her work, to direct her next music video. She asked both to submit their ideas for the track they received and will decide to go with the better one. Both directors never directed a Madonna video before but have worked on creating hit videos for other singers.
Of course this does not mean the video will come out next month or even this summer, we do not know and there's no word on that yet, bear in mind that her last photoshoot took over two months to come out.
-
mr.Hilton
wiesz skopiowac niusa to kazdy umie od tego sa strony madzi po co ty je tu kopiujesz? -
Zalamales mnie... pomyslales, ze moze nie wszyscy zagladaja na strony poswiecone Madonnie?; )
Fakt, niepotrzebnie kopiowalem tego newsa...przeciez na tym gronie tyyyyyyyle sie dzieje ,ze nie ma sensu wklejac takich informacji...lepiej walkowac temat ulubionego klipu np; P -
sebo zgadzam sie z Toba! rzeczywiscie tematy human nature typu czy wroci stara madonna sa dopiero tworcze...
a moze on po prostu nie zna angielskiego...hehe
moze pokaz mu jak wygladaja forum dyskusyjne innych artystow, gdzie kazdy taki news jest powodem do dalszej dyskusji prawdziwych fanow...
az zal ze ktos taki zaklada grono madonny. obimy konkurencje? -
-
a moze lepiej podawc newsy z dupy typu nowa skladanka, gdzie wszystkie serwisy informacyjne podaja ze Madonna przygotowuje nowy album; P
-
Anonim
no dobra, a kto bedzie krecic ten klip?
wajda?; -)
ps. ciekawa stonka o klipach i rezyserach i wykonawcach, miedzy innymi i o madzi http://www.popzoot.tv/cliparchiv/su... -
-
Sebo wiadomo, nalezy tepic przeintelektualizowane c****i
Marvin podal mi jeszcze zajebista stronke z pozycjami singli na liscie UK -
Anonim
taa, ja chyba zmienie nicka na wujek dobry link a raczej ciocia...
poza tym kochani marvin od piatku w kinach, mam nadzieje, ze wypadnie rownie dobrze jak w ksiazce
AUTOSTOPEM PRZEZ GALAKTYKE
jesli wypadnie zle, to na pewno zmienie nicka -
-
mr.Hilton
boshe czy sa jacys fani madonny hetero czy tylko gejatka ja sluchaja hahaha -
no widzisz i juz masz zajebisty temat do nowego topicu :D
bo po co rozmawiac o tworczosci danej osoby skoro mozna takimi ciekawostkami sie zajmowac... -
mr.Hilton
a czy tu jest napisane ze trzeba rozmawiac o muzyce?? pokaz mi gdzies? jest temat z madonna zwiazany czemu ja geje lubie..ja pierdole... -
no i luz... dokaldnie kazdy ma prawo do wlasnego zdania czy topicu... bo w tym celu jest forum, wiec dlaczego krytykujesz kogos za to ze rozpoczyna rozmowe o nowym clipie madonny?
-
mr.Hilton
-
mr.Hilton
sory jak ty bys sie czul jak by ktos skopiowal twoje newsy? bo ja szczerze to nie fajny bym sie czul.. -
no wiec ja mam prawo do stwierdzenia ze Twoje topiki sa z dupy i zaproponowac kolejny topic z dupy do twojej kolekcji
-
czulbym sie super, ze mam fanow, ktorzy sledza moja kariere i ktorzy sie nia interesuja...
-
poza tym koles to jest show business, zastanow sie po co taka wiadomosc sie podaje... po to aby fani mieli sie czym emocjonowac!
-
mr.Hilton