Madonna [928]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pozia

czyli chyba ta ktora najchetniej sie slucha
    moje typy to:

Bad Girl
    Rain
    Frozen
    La Isla Bonita
    Like a Prayer
    Take a Bow
    This Used To Be ...
    You'll See

:D
  • Lacroix

1. Like a virgin
    2. Material girl
    3. Vogue
    4. Like a prayer
    5. I'll remember

Uff, znowu bylo sie trudno zdecydowac :(
  • malgosia

rain
    express yourself
    waiting
    bad girl
    POWER OF GOODBYE
    i wszytkie inne rowniez
  • peggy. m.

express yourself
    true blue
    secret
    i mistrzowski into the groove!!
    a takze me against the music:D
  • N

co tu dodac:
    White heat
    Get over
    Nothing really mathers
    Stay
    why's it so hard
    live to tell
  • BBNek ™

hmmm dla mnie:
    Waiting,
    Gone,
    Nothing fails,
    Intervention,
    Rain...
  • Lacroix

Ale ambitnie pojechales!; )
  • BBNek ™

dlaczego ambitnie...ja po prostu wole madonne elektroniczna niz ... sweet pop queen...
  • Lacroix

Wciaz uwazam ze ambitnie, ale to byl oczywiscie komplement!
  • BBNek ™

luz... po prostu nie jestem w stanie uwierzyc ze prawdziwy fan Madonny uwielbia tylko jej najbardziej znane single i nie zauwaza perelek takich jak np. Paradise (not for me)...
  • Pozia

racja, ale z drogiej strony moim zdaniem te najwieksze perelki zostaly wylansowane na hity :) ktorych milo sie slucha az do dzis dzien :)
  • BBNek ™

część na pewno... jednak na single idzie to co wpada najbardziej w ucho, a nie zawsze to co jest najlepsze...
  • Pozia

no tez racja :D
  • Anonim

Jest pare piosenek Madonny, ktore bardzo, bardzo lubie, ale jest jedna piosenka , ktora po prostu uwielbiam- Shanti/Ashtangi
  • gsgs vjhgfjh

nie określe jednego typu, bo się nie da, ale chyba naj to "Like a prayer" "Vogue" "Human Nature"
    a z nowszych to "Nothing Fails", większość płyty "Ray of Light"!!!, doskonałe "Paradise (not for me), i.... nie da się ująć, większość jej produkcji jest najlepsza, a w szczególnośći lubie wersje clubowe z singli - polecam!!!
  • BBNek ™

no zgadzam sie Hollywood (jacques lu cont mix) jest rewelacja, tak jak What it feels...(above and beyond mix).... ale Nevis ktory zmixowal Nothing fails mnie bardzo zawiodl... no i Oakenfold z mixem Amercian Life tez sie nie popisal
  • mr.Hilton

to moze teraz ktorych piosenek nie lubicie?
  • BBNek ™

what it feels like wersja z music, ale najgorszym kawalkiem jest zdecydowanie Beautiful stranger... dramat!
  • gsgs vjhgfjh

i chyba AMERICAN LIFE, najgorsze to to, że promował całą płytę i ten singiel na dwóch płytach (niebieska & czerwona) z których żadna wersja nie nadrobiła za oryginał... ech, ale wybaczam jej...
  • BBNek ™

dla mnie American life bylo ok, tzn tekst bardzo fajny... tylko szkoda ze sie tak szybko znudzilo mi... i teraz nie moge tego sluchac...
| |

Quien es esa nina, who's that girl ? Senorita, mas fina, who's that girl ?

Fotki

Miejsca grona (0)