Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To jest temat ogólny nie o czymś tylko tak można na nim pisać o danym odcinku który jest albo będzie. wszystkie tematy są już o czymś a takiego ogólnego nie ma, więc go zakładam.
    Pozdrawiam
  • Anonim

może o odcinku 39
    który był wczoraj. Czemu Mariolka jej nie dała tej płyty. Tak to by sie wszystko wyjaśniło
  • Z.

Wiesz czemu jej nie dała?

Mariolka przyszła do Magdy z zamiarem zeby jej tę płyte dac... Myslała ze zastanie Magde załamaną jak do tej pory... Ale nie, ona zastała Magde w dobrym nastroju, która powiedziała jej że po raz pierwszy od jakiegos czasu sie śmiała...
    Wtedy Mariola zrozumiała ze skoro Magda odżyła na nowo, to moze nie warto jej dawac tej płyty...
    (My wiemy juz że Piotr nie umrze, ale Mariola mogłą myslec inaczej... szczególnie po jej rozmowie z nim mogła myslec ze on umrze.. dlatego gdyby dała Magdzie płyte a on by umarł to Magda by sie strasznei załąmała...)
    no... a tak rozumeim jej zachowanie :))pozdr.
  • ~Ada~

mhm..... albo inne zagadnienie: czemu Mariolka unika miłości do Wojtka??? przecież go kocha, a on ją!!!!!!:(((((((
  • s.!

w ogóle Piotr jest w niezbyt dobrym stanie, to było widać...
  • Coopsi

tak wracając do tego dlaczego Mariolka nie dała Magdzie płyty... przecież Piotr mówił jej jak wyjeżdżał, że ma dać ta płyte TYLKO wtedy kiedy nie bedzie się bardzo dlugo odzywal, a przeciez się odzywa... poza tym na tej płycie jest "wiadomosc" dla Magdy, ze on juz nie zyje, i takie tam rozne, wiec to by bylo bez sensu, jakby Mariolka dała Magdzie plyte i Magda dowiedzialaby sie, ze on nie zyje, ale on jednak zyje... rozumiecie o co mi chodzi?

A tak jeszcze do stanu zdrowia Piotra... w ogóle tego nie rozumiem... Kiedy wyjezdzal, to nie wygladal tak strasznie, nie byl jakis poobijany itd. A teraz kiedy go lecza to jest z nim co raz gorzej... nie rozumiem :/
  • ...

bo ten lekarz mówił ze ta choroba powoduje jakies tam slady na twrzy a po za tym laczenie jest bardzo trudne i mozna je porównac do hemioterapi i dlatego jest taki słaby... ale przeciez i tak bedzie wszystko dobrze:)
  • Anonim

No właśnie czemu Mariolka unika tego uczucia, nie wiem. Kochają się a udają jakby nic nie było. Mam nadzieje że dotrze do nich że to jest właśnie to.
    Pozdrawiam :)
  • Anonim

no tak będzie wszystko dobrze ale jest 6 odcinków a jest tak poplątane jakby jeszcze było 20. A jest ten Filip z różami jeszcze.
  • Z.

Mysle że Mariolka chce byc po prostu strasznei fair w stosunku do Agaty, któ ajest jej dobra znajoma... a jak zaóważyłascie Mariolka jest taka postacia która strasznie sie troszczy o innych.. kiedy ona slyszy jak Agata mowi ze kocha Wojtka jak sie cieszy gdy on do niej wraca to Mariolka nie chce byc przeciwko niej...
  • Anonim

Agata coś czuje do Bartka, wiec Mariolka nie powinna byc taka przestraszona
  • Coopsi

NO tak. Agata czuje cos do Bartka, ale Mariolka przeciez o tym nie wiem. Bo jakby wiedziala, to by na pewno nie wachała sie byc z Wojtkiem :)
  • ♂ rata_hono

Na tej płycie nie jest pewne, czy Piotr powiedział, że 'skoro to oglądasz to znaczy że umarłem' albo coś w tym stylu. Wydaje mi się, że Piotr wyjaśnił na niej, dlaczego wyjechał.
    Jeśli rzeczywiście tak nagrał, to Mariolka z całym szacunkiem mogła wcisnąć Magdzie tę płytę.
    Wg mnie już dawno powinna była to zrobić! Z jednej strony chce pomóc Magdzie, a z drugiej widzi jak ona cierpi, ale nic jej nie powie, bo Piotr ją o to prosił. Rozumiem - obiecała, ale dla dobra Magdy, na miejscu Mariolki powiedziałabym o całej sytuacji, żeby nie obwiniała go o zdradę z Dorotą!
  • Anonim

masz racje on tam wyjaśnia czemu tak nagle wyjechał i jej nie zabrał ze sobą. Ale nie ma nic o tym że umarł
  • ♂ rata_hono

trochę za bardzo przeginają z tą płytą.
    Mariolka musi ją w końcu dać Magdzie!
  • Anonim

masz racje bo ta płyta dużo wyjaśni
  • (:Ewciak:)

i tego w sumie jednego nie wiem czy magda obejrzy tą płytę czy nie??
    a ktoś z was ogląda w necie odcinek, będzie piotr w następnym???
  • Anonim

gdyby jej dala plyte Magda:
    1. zalamala by sie
    2. pojechalaby do USA

wiec raczej nie moze tego zrobic...
  • ♂ rata_hono

>niech ktoś odmnieni moje życie.. napisała:
    >i tego w sumie jednego nie wiem czy magda obejrzy tą
    >płytę czy nie??
    >a ktoś z was ogląda w necie odcinek, będzie
    >piotr w następnym???

ja w necie nie oglądam, ale czytam streszczenia na http://www.filmpolski.pl -> Magda M.

i w odc. 40 Piotr będzie się wahał czy powinien zadzwonić do Magdy (i chyba tego nie zrobi), ale dowie się od Marioli, że Magda spotyka się z Filipem :(
  • Z.

tak, wiemy juz o tym streszczeniach... sa takie temnaty nawet na gronie... :)) w sumie wszystkie prezeczytalam i troche zaluje ze wszystko wiem... pozdrawiam.
| |

Grono milosnikow tego serialu. Jesli chcesz sie dowiedziec czegos nowego, zobaczyc fajne zdjecia i p...

Fotki

Miejsca grona (0)