Magiczne miejsca [1691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ania

Byłam, widziałam... PIĘKNE!!!
    Szczególnie polecam - jeśli chodzi o magiczne miejsca Nyksund (nie wiem czy tak się pisze dokładnie) - małe, stare, opuszczone miasteczko niedaleko Lofotów... cudowne!! idealne, żevy wyjechać, podziwiać i tworzyć...
  • Anonim

idealne latem i idealne zimą.
    prześliczne i przecudowne.
    mogłabym tam zostać na stałę :))
  • Anonim

Byłam w zeszłym roku na miesiecznym objezdzie po Finlandii i Norwegii:) Było ciezko w sensie transportowym bo przemieszczalismy sie tylko stopem, ale warto bylo:) Norwegia i wszelkie jej uroki oczarowaly mnie doszczetnie-lodowce, fjordy, wodospady..magiczna kraina.Pierwsza noc w Norwegii spedzilismy spiac nad fjordem w okolicach Tromso.Zapraszam na stronke, na ktorej znajduje sie nieco fotek z wyprawy mojej i mojego juz niestety bylego;(
    http://www.mech.pg.gda.pl/~krzymi/L...
  • Asiek

od pięciu lat jestem kazdego lata w Norwegii:) uwielbiam ten klimat i przyznam ze za kazdym razem jak tam wracam to nie moge wyjsc z podziwu zarowno dla fiordow jak i tych niesamowitycg gor:). a co do idealnego miejsca na zakochanie sie to ja osobiście znalazłam swoja milość w Norwegii mimo ze oboje jesteśmy Polakami i od tamtego czasu co roku jestesmy tam razem. Norwegia to moje miejsce na ziemi:)
  • Krus(-*-)zeK

Nie byłem... ale kiedyś napewno będę! słyszałem ze idealne miejsce :)
  • z

'06.
    koniec lipca. ach, gorąco. widok na fiorg, czyż to nie piękne?
    było cudownie- wracam!
  • dropsik

Chcemy jechać ze znajomymi na przełomie marca i kwietnia z Malmo do Oslo i dalej na północ. Może jakieś rady?? Dzięki.
| |

wszystkie magiczne miejsca na swiecie ktore odwiedziliscie, ktore pragniecie odwiedzic, o ktorych us...

Fotki

Miejsca grona (0)