Magiczne miejsca [1691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monika .

a ja nie byłam ... JA CHCE DO KRAKOWA :( !!!
  • *Marcia*

ostatnio otkryte SUPER fajne romantyczne miejsce to

Klub SESJA przy SZCZEPANSKIEJ po prostu klimat ODLOTOWY ehhh polecam!!!!
  • Anonim

hop hop!!!????czyzby według gronowiczów Kraków stracił już swój magiczny klimat :P????heeej ludziki???gdzie jestescie?gdzie Wasze wrazenia z magicznych chwil spedzonych w grodzie Kraka;P???Ja mieszkam tu już kolejny rok i ciągle miasto to jest dla mnie wyjatkowe,tajemnicze i niezwykle magiczne.........
  • Natalie

Miosto z klimatem!...
    z charakterem...magiczne... tajemnicze... romantyczne... :)
    ale i imprezowe i szalone:P...
  • Beatka Anna

''KRAKÓW jeszcze nigdy tak jak dziś nie miał w sobie takiej siły i... może to ten deszcz może przez te mgłe,ale w każdej twarzy ciągle widze Cię..tak wiem nie zrobie więcej zdjęć..nie moge prosić,lecz..tak wiem...na deszczowej twojej płaszc zaczepił mnie..w wystawowym oknie w autobusie..w tłumie gdzieś.. ''
  • Cae

Mmm to miasto, w którym chce się żyć!! Nastrojowe, tajemnicze, przyjacielskie.. Już się nie mogę doczekać kiedy do niego ponownie zawitam :D
  • Anonim

W Krakowie ludzie chodzą najwolniej na świecie.
    Wychodzą na pole, a nie na dwór.
    Na kafelki mówią frizy.
    Lubie Kraków szczególnie Kazimierz.
    Sylwester w Krakowie to było niezapomniane przeżycie.
  • Anonim

Kocham to miasto! Naprawdę, ono ma coś w sobie.... Byłam tam już kilka razy i ciągle mi mało! :D Magiczne miejsce... :)
  • Anonim

a czy może wiecie gdzie jest w Krakowie jakiś fajny hotel czy apartament czy cos w tym stylu gdzie jest basen, jaccuzi i romantyczny klimat? był ktoś może w takim magicznym miejscu gdzie można spędzić romantyczną nockę przejazdem? pomóżcie..w niecie widzę tylko Qubus hotel..
  • Burza

>1) bar mleczny,ale taki mleczny z prawdziwego zdarzenia z
    >pierogami za 2,45 i pysznym kompotem :-> bar jest bardzo
    >popularny wśród studentów AP-blisko Podchorążych i
    >Karmelickiej.przystanek "Urzędnicza" jak ktoś lubie barowe
    >niedrogie obiady -polecam!
    >
    Jeśli chodzi o bary mleczne, to kwintesencja tego zjawiska jest bar mleczny "Górnik" na rogu ulicy czystej.Nigdzie indziej nie zjecie tak pysznych i tanich pierogów.
  • Anonim

Kraków - najpiękniejsze miasto w Polsce. Polecam odwiedzenie!!!
  • kasia!

Wg mnie przede wszystkim ulica Kanonicza, potem także Pijarska, szczególnie w zimie, kiedy jest niewiele ludzi.

I owszem, Krakow ma w sobie coś z Paryża.
  • Frygga

Miód na moje ciało i dusze te Wasze słowa :)

Proponuję też wypić kawę/piwo/cokolwiek w restauracji "panorama" w Jubilacie :) Widoczek boski!
  • Aparthotel Spatz

Witam,

Rzeczywiście Kazimierz jest miejscem godnym polecenia.
    Obecnie pracuję w jednym z tutejszych hoteli,
    zapraszam was serdecznie do Aparthotelu Spatz na ulicy Miodowej 11..
    możecie spotkac się tutaj z miłą atmosferą, nowoczesnym wystrojem wnętrz oraz odnaleść coś dla siebie w super niskich cenach...

Teraz otacza nas zimowa aura, a także zbliżające się walentynki - wiem że ja i moi koledzy zagwarantują pakiety i niespodzianki tak aby każdy pobyt był wyjątkowy :):):)

Mam nadzieję - DO ZOBACZENIA !!
    Wystarczy zadzwonić 012 424 01 00/ http://www.spatz.pl
    Zapytajcie o Sylwię a dostaniecie 10 % off :)

Sylwia.
| |

wszystkie magiczne miejsca na swiecie ktore odwiedziliscie, ktore pragniecie odwiedzic, o ktorych us...

Fotki

Miejsca grona (0)