Magiczne miejsca [1691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>>AMEREK<<<

Witajcie!
    Warszawa pomimo tego zgiełku i pośpiechu jest pięknym miastem:)Tu możecie podzielić sie swoimi odkryciami w Stolicy-aby żyło nam sie milej:)
  • użytkownik usunięty

W nocy Centrum marszałkowska,Chmielna,i cały Nowy Świat.
  • Clocheque

Nie tylko nocą, ale po ciemku - Marszałkowska szczególnie na odcinku Świętokrzyska - MDM
  • Anonim

ja lubie ulice Poznaska
  • Anonim

chyba jest tu taki temat.
    Warszawska starowka uliczki nad cytadela zoliborz caly sady zoliborskie nowy swiat zima wieczorm wsrod padajacego sniegu zakatek w parku praskim praskie uliczki marszalkowskie kamieniczki. ohhh.
  • Anonim

Starówka nocą jest przepiękna...byłem raz i sie zakochałem...tylko dziwni ludzie czasem się napotykają :P
  • mika

Plac Zbawiciela. Kurcze sama nie wiem dlaczego, ale jakos mnie to miejsce urzeka. Do tego dodalabym jeszcze Potoki (wiejski krajobraz w srodku miasta, niewielu wie o jego istnieniu), Powazki i Krolikarnia.
  • Anonim

powazki i krolikarnia taaak.
  • Boy_Next_Door

Praga,zarówno Stara Praga jak i Nowa Praga, klimat starych kamienic z czerwonej cegły jest niesamowity: Brzeska, Ząbkowska,Stalowa,Wileńska, Mała itd. tajemnicze podwórka, kapliczki z matką boską...Polecam w słoneczny dzień, niekoniecznie po zmroku:)
  • Anonim

zgadzam sie a po zmmroku slodko. uroczo. uwielbiam choc troche strasznie bo pusto ale urokliwie.
  • Kristoff

Cmentarz na Powązkach 1 listopada po zmierzchu :-)
  • Aśka

dla mnie pieknymi miejscami sa; łazienki krolewskie i starowka wieczorem
  • Anonim

Powązki, Starówka, Park Krasińskich
  • .:Piotrek:.

polecam spacer wzdluz Wisly po zmroku:) najlepeij w okolicach mostu swietokrzyskiego:)
  • Asiula

Saska Kepa! Wieczorem w cichych zaukach jeze tuptaja... :)
  • Anonim

najlepiej jest ogladac zachod slonca na Sadybie gdzie z blokow widac cala Warszawe to jest cos... :)
  • szarpejka

Jak dla mnie Centrum: Palac Kultury np jak sie wjedzie na te 30 pietro..,starowka..wisla i mosty np swietokrzyski.jak w nocy np mozna sobie popatrzec jak swiatla odbijaja sie w wodzie... :))
  • Karola

Plac Zbawiciela...zima o czwartej nad ranem...najlepiej ogladany z gory... :) ta cisza i spokoj...tak rzadkie w centrum miasta... :)
  • szarpejka

No Plac Zbawiciela tez zgadza sie :))
  • Anonim

ee no to tak:)) starówka noca fajnie fajnie stara Praga takie dosc klimatyczne miejsce Szmulki itp:D ii jak dla mnie lasek na Miedzylesiu; ] wieczorem hihi:D
| |

wszystkie magiczne miejsca na swiecie ktore odwiedziliscie, ktore pragniecie odwiedzic, o ktorych us...

Fotki

Miejsca grona (0)