-
>>>AMEREK<<<
Witajcie!
Warszawa pomimo tego zgiełku i pośpiechu jest pięknym miastem:)Tu możecie podzielić sie swoimi odkryciami w Stolicy-aby żyło nam sie milej:) -
użytkownik usunięty
-
Clocheque
Nie tylko nocą, ale po ciemku - Marszałkowska szczególnie na odcinku Świętokrzyska - MDM -
Anonim
-
-
Anonim
chyba jest tu taki temat.
Warszawska starowka uliczki nad cytadela zoliborz caly sady zoliborskie nowy swiat zima wieczorm wsrod padajacego sniegu zakatek w parku praskim praskie uliczki marszalkowskie kamieniczki. ohhh. -
Anonim
Starówka nocą jest przepiękna...byłem raz i sie zakochałem...tylko dziwni ludzie czasem się napotykają :P -
mika
Plac Zbawiciela. Kurcze sama nie wiem dlaczego, ale jakos mnie to miejsce urzeka. Do tego dodalabym jeszcze Potoki (wiejski krajobraz w srodku miasta, niewielu wie o jego istnieniu), Powazki i Krolikarnia. -
Anonim
-
Boy_Next_Door
Praga,zarówno Stara Praga jak i Nowa Praga, klimat starych kamienic z czerwonej cegły jest niesamowity: Brzeska, Ząbkowska,Stalowa,Wileńska, Mała itd. tajemnicze podwórka, kapliczki z matką boską...Polecam w słoneczny dzień, niekoniecznie po zmroku:) -
Anonim
zgadzam sie a po zmmroku slodko. uroczo. uwielbiam choc troche strasznie bo pusto ale urokliwie. -
Kristoff
-
Aśka
dla mnie pieknymi miejscami sa; łazienki krolewskie i starowka wieczorem -
Anonim
-
.:Piotrek:.
polecam spacer wzdluz Wisly po zmroku:) najlepeij w okolicach mostu swietokrzyskiego:) -
Asiula
-
Anonim
najlepiej jest ogladac zachod slonca na Sadybie gdzie z blokow widac cala Warszawe to jest cos... :) -
szarpejka
Jak dla mnie Centrum: Palac Kultury np jak sie wjedzie na te 30 pietro..,starowka..wisla i mosty np swietokrzyski.jak w nocy np mozna sobie popatrzec jak swiatla odbijaja sie w wodzie... :)) -
Karola
Plac Zbawiciela...zima o czwartej nad ranem...najlepiej ogladany z gory... :) ta cisza i spokoj...tak rzadkie w centrum miasta... :) -
szarpejka
-
Anonim
ee no to tak:)) starówka noca fajnie fajnie stara Praga takie dosc klimatyczne miejsce Szmulki itp:D ii jak dla mnie lasek na Miedzylesiu; ] wieczorem hihi:D