- 1
- 2
-
Anonim
czy w Grecji macie swoje ulubione - magiczne miejsca?
moje miejsca sa na Peloponezie:
- Monemwazja (o wschodzie slonca niezwykle urocza i magiczna)
- Połwysep Mani - sam w sobie niesamowity
- piekne Nafplio tonace w bugenwiliach
- kanal koryncki, ale noca :) jest fantastycznie oswietlony
-
ola
Akropol.
lubię historię starożytną, a widok partenonu sprawił, że miałam ciarki... to samo odczucie miałam gdy oczy zwróciłam ku dołowi a tam były ruiny amfiteatru. -
umbi
i Saloniki najbardziej bizantyjskie miasto :-)))
Meteory zawieszone w niebie i oczywiście Olimp :-)
greckie wyspy zwłaszcza Santorini ze starożytną stolicą Tirą (300 m n.p.m ) -
Anonim
Korynt ... Kanał , uweilbiam chodzić taką drózką piaszczystą wzdłuż kanału ... widok jest boski .
Kocham miejscowosc Loutraki 5 km od Koryntu.Piekne malownicze miejsce , mozna usiąść na plazy i patrzeć się przed siebie gdzie moeze zlewa się z górami ... bosaki widok szczegolnie podczas zachodu slonca
Uwielbiam Grecje; ) -
-
muczaczo
Byłam w Grecji w 2006 roku i w tym równiez się tam wybieram.!
Jestem zachwycona tym krajem; )
-
Hania.
-
*Marcia*
CORFU !!!! CORFU !!! I jeszcze raz CORFU !!!!!
Kanał Koryncki swoją drogą :) -
Anonim
w tym roku moje pierwsze spotkanie z grecją; )--->Rodos. Wierze że sie nie rozczaruje... -
Lady Smile™
Ja byłam na Krecie.. dawno byłam..:( ale naprawde wspaniale miejce.. polecam wszystkim!!; )) -
Anonim
Thassos... niezapomniane, jedyne, najlepsze :(((( szkoda, że juz tam nie powrócę... -
Kasi
Leptokaria 4ever :) Byłam w tym roku i planuję tam wrócić w przyszłe wakacje! Zakochałam się w tym miejscu... -
Anonim
-
Anonim
-
Kasi
-
Anonim
AKROPOL,METEORY; ) DO GRECJI JESZCZE WROCE I Z CHECIA POZWIEDZAM WIECEJ :) -
Kasi
Szczerze mówiąc,może to się wyda prymitywne, bo w Polsce na każdym kroku są takie miejsca,ale mnie spokój,ukojenie i radość dawał park w Leptokarii. Mogłabym tam siedzieć i siedzieć, następnym takim miejscem była plaża w nocy lub bar przy hotelu lub wyspa Skiathos. W ogóle Grecja to jest takie magiczne miejsce, które pozwala mi zapomnieć o problemach... szczerze mówiąc chciałabym teraz tam być... -
Aurora
Grecja cała jest magiczna... wysiadasz z samolotu i juz jesteś w innej rzeczywistości.Ten zapach - mieszanka klimatu południowego, morza, słońca , pinni. długo by tak można.
Siedzisz na plaży np na Krecie , wpatrujesz sie w horyzont, a tu nie widać granicy nieba i morza. Ten błekit. Albo gdy zanurzysz sie w ten błękit nurkując. To dopiero magia. Polecam! -
angie
ja byłam na Krecie dwa razy.. i najwspanialszym miejscem dla mnie sa różowe piaski- Elaffonisi. -
Anonim
Patra.
Wyspy Psatchopyrgos.
Te piękne plaże...mała mieścina...i przpikna woda w morzu.
Chce wrócić i wróce napewno ^^
Cała grecja jest magiczna. -
Majson
a ja napisze, że Paralia :) cała miejscowość jest taka klimatyczna:P mi się tam bardzo podobało; )
- 1
- 2