-
Gosia.
-
andzelicka anna
-
Anonim
-
Anonim
byłam parę lat temu w Grecji w okolicach Olimpu, super widoki, ale kiepsko z pogodą bo góra ściąga deszcze. Meteory są super, po prostu odjazd. Skoro tak polecacie Kretę i Sycylię, to może wybiorę się tam w podróż poślubną... :D
Macie może jakieś zdjęcia z Krety? Bardzo chętnie bym obejrzała :) -
-
Karolina
Ogólnie Grecja jest śiczna... i ludzie... oni chcą żyć, tolerancyjni, szczęsliwi... a co do miejsc Ateny wieczorem... stare dzielnice... bossko :) -
claybom
Chalkidiki :) Cudny półwysep,ma 3 "odnóża" Kassandra,Sithonia i Athos..polecam Sithonie(dla tych którzy lubą spędzać wakacje pod namiotem).
"Kalamitsi na południowym krańcu Sithonii jest czymś w rodzaju miniaturki raju na ziemi. Dwie malownicze zatoki otoczone wysepkami, wspaniała, piaszczysta plaża, dwa kempingi i na dodatek brak tłumów turystów."
Jedno z miejsc do których wracam myślami,gdy marznę w Polsce; ) -
Anonim
-
Anonim
-
mea :)
a co z santorini ?? rozmarzyl mi sie wyjazd wlasnie na ta wyspe ... ktos poleca ?? -
Anonim
Sntorini tylko z opowieści i tego co wyczytałam.
generalnie Kreta razy milion.
cudownie.
te tradycyjne budowle.
białe domki.
niebieskie okna.
zdecydowanie polecam.
-
A Ty się udław kotku !!
Byłam w tymrokuw Grcji i strasznie mi się podobało.
Paralia,Meteory,Olimp :) -
pati ☆ Ponton Music
Rodos - każde miejsce na wyspie ma w sobie coś pięknego :)
Ateny - Akropol - sama magia -
Agni
-
John&Żółwik
Wyspa Skiathos i plaża i płynąc statkiem mijając inne wysepki widziało się morze jak kryształ poczułem się taki mały :( Ale piękny widok jeżeli lubicie marzyć to jest to <czyli jak w marzeniach> Baśń jakaś :) -
ウォッカ
-
John&Żółwik
-
Anonim