-
Anonim
polecam Perłę Zachodu bardzo urokliwe miejsce, oraz Samotnię nad Małym Stawem.... jest ślicznie... -
Anonim
-
nocia
serdecznie polecam bieszczady.. np miejscowosc wetlina lub cisna.. szczególnie teraz kiedy są tam wszystkie mozliwe kolory od najjasniejszego zółtego przez pomaranczowy i czerwony az po głeboką zielen :) jesien w bieszczadach to magia :D -
Renia(L)
Dla mnie magicznym miejscem do którego uwielbiam wracać jest Kazimierz Dolny, urokliwe miasteczko z przecudownym klimatem o każdej porze roku, również Pieniny z zamkiem w Niedzicy, spływem Dunajca, Trzema Koronami, Wąwozem Homole i innymi interesującymi szlakami, oraz najcudowniejsze zachody słońca w Łazach koło Mielna. -
-
Misiu taczański
A ja wam polecam przepiękny park w Kadzidłowie- ogromny teren, wielkie zagrody a na nich daniele, wydry, osiołki, łosie, sowy, rysie, puchacze i inne stworki- super sprawa.
http://www.przewodnik.e-mazury.com....
Do tego- w okolicy- spływ Krutynią - rewelacja.
-
gocha pyziocha
Janowiec!!! Janowiec! Janowiec! I jeszcze raz Janowiec! :) ten nad Wisłą; vis a vis Kazimierza Dolnego, po drugiej stronie Wisełki, a tam najnajnajcudowniejsze miejsce to Blendarz:D szczególnie pod gwiaździstym niebem:) -
lubań, a właściwie widoki ze szczytu lubania i niebo nad lubaniem...
bieszczady, suwalszczyzna, -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ja kocham
krakow i cale polskie morze
sopot
no i moje ukochane miejsce na calej kuli ziemskiej to białółgóra tez nad morzem