Magiczne miejsca [1691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

polecam Perłę Zachodu bardzo urokliwe miejsce, oraz Samotnię nad Małym Stawem.... jest ślicznie...
  • Anonim

magicznym miejscem jest miejscowosc JAntar Lesniczowka...
  • nocia

serdecznie polecam bieszczady.. np miejscowosc wetlina lub cisna.. szczególnie teraz kiedy są tam wszystkie mozliwe kolory od najjasniejszego zółtego przez pomaranczowy i czerwony az po głeboką zielen :) jesien w bieszczadach to magia :D
  • Renia(L)

Dla mnie magicznym miejscem do którego uwielbiam wracać jest Kazimierz Dolny, urokliwe miasteczko z przecudownym klimatem o każdej porze roku, również Pieniny z zamkiem w Niedzicy, spływem Dunajca, Trzema Koronami, Wąwozem Homole i innymi interesującymi szlakami, oraz najcudowniejsze zachody słońca w Łazach koło Mielna.
  • Misiu taczański

A ja wam polecam przepiękny park w Kadzidłowie- ogromny teren, wielkie zagrody a na nich daniele, wydry, osiołki, łosie, sowy, rysie, puchacze i inne stworki- super sprawa.

http://www.przewodnik.e-mazury.com....

Do tego- w okolicy- spływ Krutynią - rewelacja.

• gocha pyziocha

Janowiec!!! Janowiec! Janowiec! I jeszcze raz Janowiec! :) ten nad Wisłą; vis a vis Kazimierza Dolnego, po drugiej stronie Wisełki, a tam najnajnajcudowniejsze miejsce to Blendarz:D szczególnie pod gwiaździstym niebem:)
  • Zorbeczka

lubań, a właściwie widoki ze szczytu lubania i niebo nad lubaniem...
    bieszczady, suwalszczyzna,
  • Anonim

Kołobrzeg!
  • Anonim

Niedzica (Pieniny), moje ulubione miejsce w polskich górach : )
  • Anonim

ja kocham

krakow i cale polskie morze
    sopot

no i moje ukochane miejsce na calej kuli ziemskiej to białółgóra tez nad morzem
| |

wszystkie magiczne miejsca na swiecie ktore odwiedziliscie, ktore pragniecie odwiedzic, o ktorych us...

Fotki

Miejsca grona (0)