-
Nati
Białystok jest magicznym miejscem. Można tu znaleźć różne kultury i religie oraz przepiękne miejsca :) -
kas!a
Pod wzgledem kulturalno-religijnym, rzeczywiscie Bialystok jest miejscem wartym odwiedzenia. Moim zdaniem cudowne miejsca są w okolicach Białegostoku, w ogole Podlasie ma piękne tereny. Czym jednak bylby jednak sam Bialystok bez Palacu Branickich? :) -
Who Cares?
zaraz wszystko będzie magiczne...no litości ale Białystok jako całokształt jest brzydki -
Anonim
nie zgodzę sie z tobą, Białystok to nieduże ale bardzo ładne miasto;p myśle że nie ma brzydkich miast, każde ma w sobie coś magicznego:) -
-
kas!a
>agusia777 napisała:
każde ma
>w sobie coś magicznego:)
wystarczy tylko to dostrzec :) -
Panna Madzialena
ja znam miejsce, z którego białystok jest ładny :) moje tajemnicze miejsce . -
Marika.
taaaa taaaa jak kolega wczesniej napisal zaraz wszystko to beda magiczne miejsca . a przeciez nie o to chodzi .
Nie wiem dlaczego Bialystok to magiczne miejscie - bo . ?
Bo ma palac Branickich i Planty. luuuudzie nooo . -
HaniaBania
Dla mnie to może nie tyle Białystok co jej otoczenie, wsie i Puszcza Knyszyńska:) -
Agnieszka; )
A ja znam/mam takie magiczne miejsce zaraz za Białymstokiem, jest tam cudownie, przynajmniej dla mnie, ma urok jak żadne inne. I stamtąd Białystok wygląda naprawdę (używając tego wyświechtanego tu określenia) magicznie...
Wiem, że i tak pewnie nie będziecie wiedzieli o co chodzi, ale Kosmici wiedzieli co wybrać; ) -
Anonim
-
Anonim
Mieszkam w Białym 3 rok, jest tu kilka fajnych miejsc ale miasto jak miasto bez ekscytacji, nie chce nikogo urazić ale jak dla mnie to nic szczególnie specjalnego to miasto nie reprezentuje. Ale spotkałam tu kilka świetnych osób i mam miluchne wspomnienia :))) -
PinaColadka^^
-
kamilsuwalki1984
ja ogólnie nic szczególnego w tym mieście nie widzę, dla mnie to jest, bo jest, jeżeli by tego miasta nie było, było by jeszcze lepiej...
Tam skąd pochodzę to ludzie nie zachwalają tego miasta, wręcz przeciwnie, mało tego niektórzy nawet mówią, ze to już Białoruś...