WARSAW IN LOVE – 14/05/2011 – BEFORE SUNRISE FESTIVAL 2011 – WARSZAWA (klub Piekarnia) [3416]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

Święta z Warsaw in Love oraz FTB DJ's on Tour...

W piątek 15 GRUDNIA specjalna świąteczna edycja Warsaw in Love!!!
    Naszym prezentem pod choinkę dla Was będzie prawdziwa legenda polskiej sceny klubowej...

*** ! DJ MATYS ! ***

- Autor hitów "Am 2 Pm", "Stripped" i "Orgasm"
    - Gwiazda europejskich imprez, m.in. Sensation White Polska
    - Jeden z najbardziej rozpoznawalnych DJ'i w Polsce

Na imprezie zagrają dla Was także:
    ** DJ CZOPKA **
    ** DJ 2M!C **
    ... czyli FTB DJ's on Tour !!!
    Dwóch Mega-DJ'i reprezentujących portal FTB.pl.

+ DJ MARTIN, rezydent Warsaw in Love.

OSTATNIA IMPREZA PRZED ŚWIĘTAMI - TEGO NIE MOŻESZ PRZEGAPIĆ !!!

Otwarcie: 20:00. Start: 21:00.
    Wjazd: 20 pln. Od rocznika '89.

Więcej info:
    http://www.warsawinlove.pl
  • Anonim

proste, taka impreza urodzinowa dla mnie;)
  • Anonim

Noo dla mnie też moja impreza urodzinowa; )
  • Marcin o!

>Queen of the dancefloor:) napisała:
    >proste, taka impreza urodzinowa dla mnie;)

:)

• Anonim

Trzeba sie zabawić puźniej zostaje nam Sylwester;)
  • PRECE(L)

Ja mam 17 grudnia urodzinki :P ale tez pasuje :P
  • Anonim

jestem obowiązkowo...:D
  • Anonim

Ja tez mam 17-nastego grudnia urodzinki :D
  • NOBODY IS PERFECT I'M NOBODY

ja oczywiście też sie zjawie:DDDD
  • Anonim

ja 15stego wiec wielki lol :D
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

Biografia MATYS-a:

DJ MATYS (Jacek Matysiok) urodził się 26 maja 1973 w Chorzowie, gdzie mieszka do dnia dzisiejszego. Musyka towarzyszła mu od najmłodszych lat. Swoje pierwsze kroki jako DJ postawił w lokalnych klubach u boku bardziej doświadczonych kolegów co w rezultacie doprowadziło go do rezydentury w klubie "Galeria". To właśnie wtedy całe jego życie uległo zmianie. Zapraszając do Polski DJ'a Marc van Linden-a nie wiedział, że ten znany niemiecki artysta okaże się osobą, która zrewolucjonizuje jego karierę. Znajomość ta szybko przerodziła się w przyjaźń a także ścisłą współpracę. Ich pierwsza wspólna produkcja a zarazem pierwszy wielki hit Matys-a - "Orgasm" - ujrzał światło dzienne. Następne produkcje stawały się coraz większymi sukcesami. Dowodem na to było wydanie "Am 2 Pm" w znanych wytwórniach Midway Records oraz Alphabetcity. Sprawiło to, że kawałek zaczął być grany przez największe DJ'skie sławy świata. To właśnie otworzyło mu drzwi do dalszych sukcesów. Aktualnie Matys gra na największych imprezach w całej Europie a także Azji, zagrał m.in. na polskiej edycji największej imprezy na świecie - Sensation White.
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

Biografia DJ-a Czopki:

DJ CZOPKA (znany równiez jako DJ Inox) - Leszno WLKP. 26 lat, jeden z najlepszych DJów w Wielkopolsce. Od kilku lat rezydent klubu Relaks w Lesznie poprzednio rezydent klubu Labirynt w Rawiczu. Lider zespołu FTB DJ Team. Zagrał w klubach na terenie całego kraju a także na eventach: Sunrise Festival, Euforia Festival, RMI Trance Xplosion, Sunshine Music Factory. Jest prezenterem w lokalnym Radio Elka i współautorem klubowej audycji Euforia. Preferuje klimaty house, tribal, electro house, progressive, dobre techno...
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

Krótkie info o DJ-u 2M!C:

Leszno, 24 lata. Znakomity DJ i producent, remixer, członek FTB DJ Team, autor takich hitów jak: "Clubbing People", "Showtime", "Keep on Clubbin". Zagrał w bardzo wielu klubach w całej Polsce promując swoje produkcje. Aktualnie pracuje nad nowym materiałem.
  • ماتيوش

bedzie miodzio :] heheheh ciekawe czy znow spotkam tą bardzo sympatyczną panią kelnerkę; ) szkoda że nie zagadałem :] Pozdro dla niej :)
  • Martin Synergy

Pierwsze 5 osób otrzyma karpia gratis :P
  • Anonim

Mam nadzieje ze w torbie jakiejs hehee; )
  • Anonim

jak dla mnie to większą Gwiazdą jest Czopka niz Matys ale dobra heheh:P
  • Anonim

nio dokladnie dokladnie :)
  • Martin Synergy

Oczywiście Czopka to też świetny DJ, tak samo jak Matys jest w TOP 10 w Polsce wg. rankingu portalu FTB.pl. Matys jest tzw. headlinerem tej imprezy ze względu na to, że jest bardziej znany.
  • ♥ felice & innamorata

to widzde, ze bedzie to jedna wielka impreza urodzinowa, bo ja tez mam ur wtedy:p