WARSAW IN LOVE – 14/05/2011 – BEFORE SUNRISE FESTIVAL 2011 – WARSZAWA (klub Piekarnia) [3416]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :..Szczęśliwa Poszukiwana..:

Nie znalazłam jeszcze tematu odnośnie fotek z klubu,więc zakładam ten oto topic.
    Wpisujmy tu opinie na temat zdjec z imprez,nasze sugestie,zyczenia,spostrzeżeni a.

Zacznę więc ja:

Zdjęcia jak do tej pory nie są powalające.. na fotkach wciąż te same osoby,większoś zdjęc rozmazanych,ogolem nie podobują mi się nic a nic...no i.... malo ich.

Skoro z imprezy trwajacej kilka godzin wybiera sie 30 zdjec....to znaczy ze fotograf sie nie spisal...moze czas go zmienic??
    chetnie zobaczyla bym naprawde dobry fotoreportarz z imprezy a nie tylko fotki tylkow panienek...do tego caly czas te same :P

Menago.... zmieni fotografa bo źle ukazuje piekno naszego klubu:D

• Chica

Nie czepiaj sie :D Moniki mojej jest najwiecej :D nie dosc ze w pracy musze na nia patrzec to jeszcze na zdjeciach w domu :D Haha swiry :)

Patrzac konstruktywnie - zdjecia sa slabe z bardzo prostego powodu- nie oddaja klimatu imprezy a przedewszystkim nie pokazuja ilosci ludzi bawiacych sie na imprezie - klub wyglada jakby swiecil pustkami a przeciez tak nie jest. Inna kwestia jest taka ze rzeczywiscie patrzac na galerie mamy kilka zdjec tej samej osoby- pytanie po co skoro w klubie jest po 700 osob ?
    Osobiscie lubie zdjecia na ktorych cos sie dzieje - widac emocje ludzi - widac ze sie bawia , ich ilosc oraz oprawe wizualna imprezy . Malo jest zdjec strikte "pozowanych" a na takie zdjecia kiedy stajemy przed obiektywem aparatu ze swoimi znajomymi najbardziej czekamy - to one sa wizytowka nas samych klubu i tego jak sie bawilismy na danej imprezie . Fajnie by rowniez bylo gdyby zdjecia byly otagowane logiem klubu .
    Z tego co mi wiadomo poki co i tak najwiecej wysilku w zdjecia wlozyl Martin - sama obrobka w photoshopie wymaga czasu , uwagi oraz poswiecenia - moze nie mial w czym wybierac skoro duzo zdjec jest praktycznie takich samych :)
    Ostatnie 2 imprezy - Haloween a takze 07.11 focił tez inny fotograf - byc moze klub opublikuje te zdjecia w galerii - pozostaje nam tylko czekac.
    Co do zmiany fotografa - jestem najmniej adekwatna osoba by sie na ten temat wypowiadac z racji tego iz wlasnie moj dobry przyjaciel te 2 ostatnie imprezy "obfocil" - natomiast nie zaszkodzilo by gdyby na imprezie focilo 2 3 fotografow- klub ma 800m powierzchni - to dosc sporo i uwazam ze 1 fotograf nie jest w stanie przy duzej imprezie podolac :)

No nie wiem czy masz racje.
    Na Halloween był super fotograf Mirek, widze go przed sobą z obiektywem w dłoni, na chwile sie odwracam,a on juz pstryka foty w drugim końcu sali.
    Czyli jednym słowem, dla dobrego obserwatora możliwe jest ogarnięcie wszystkiego.... trzeba tylko chciec i byc fotografem z "powolania" a nie przykleic sobie łatke "fotograf klubu" i zbija bąki, bo to właśnie obecny robi niestety.

Moim zdaniem Mirek idealnie by sie sprawił w roli fotografa klubu... ogarnia wszystko, jest w wielu miejscach jednoczesnie niemal... dziala za trzech.

Mirek na prezydenta a obecny... no cóż... może nie było Ci to pisane...;/
  • Chica

Ja bym z Moni zrobila fotografa- przynajmniej nie byloby jej na kazdym zdjeciu :D

Tak calkiem powaznie zrobcie casting tak jak z promo team :) Albo niech sie szanowny "pstrykaczu" ogarnięęę :P

jezeli ten sam fotograf robi zdjecia od poczatku powstania strony, to jak dla mnie jest spalony, bo tak jak zaczal robic zdjecia od poczatku tak robi do tej pory....jedna wielka....chałka :/
  • Chica

Mysle ze Lux- Mirek i tak bedzie wpadal od czasu do czasu robic foty bo zwyczajnie kocha to robic :)

mam jedna mysl zwiazana z tym zdjeciem....ale zachowam dla siebie:D

widac ze uwielbia to robic.... po halloween widac bylo,ze to jego żywioł:D
  • Chica

a jak jest z publikacja zdjec ? Wg polskiego prawa na imprezach masowych , klubach, dyskotekach etc wszystkie te miejsca maja pelne prawo do publikacji wizerunku klienta jesli sie nie myle, zastanawaim sie jak to jest w przypadku fotografow_ tzn jesli przychodzi fotograf ze sprzetem calkowicie nie zwiazany z klubem to czy ma prawo publikacji zdjec bez zgody klubu czy tez klubowiczy?

oooooo.... ja jestem na jednym z tych zdjec... myslisz ze dostane odszkodowanie?
    <zaciera rece>:P

nie ma prawa... mowi o tym paragraf o ochronie wizerunku osoby:P
  • Chica

Tu napewno nie bedzie takiej sytuacji ale ogolnie jestem ciekawa - gdyby przyszedl sobie ktos wogole nieznajomy sfocil by cos co niekoniecznie podobaloby sie wladzom klubu to w tym momencie prawa autorskie sa chyba inaczej traktowane?

no chyba nie kazdy moze tak po prostu sobie włożyc foty na strone klubu co??
    to by była dpiero padaka jak by kazdy wszedł na stronke,wstawił zdjecia cześków jakis i wyszedł.
    roiło by sie od zdjec przypadkowych,kiepskiej jakosci i tragedia na maxa gotowa.
  • Chica

Nie chodzi ze na strone klubu - panel administracyjny istnieje ma do niego dostep tylko administrator - chodzi mi o sytuacje gdy wrzuci zdjecia do siebie do portfolio etc bez zgody klubu .
  • Paweł

Witam,

Jeżeli chodzi o Waszą rozmowę na temat polskiego jakże dziwnego prawa Drogie Panie, to nie mam pojęcia i na ten temat się nie wypowiadam... Aczkolwiek jeżeli chodzi o zdjęcia to niestety muszę się z Wami zgodzić. Są niestety... marne.. i to nie tylko jeżeli chodzi o ich jakość, samo wykonanie pozostawia wiele do zyczenia moim zdaniem.. Bo cóż ma przedstawiać takie o to na przykład zdjęcie http://www.klubmagnetic.pl/galeria.... ? Tak jak tu któraś z Pań nadmieniła fotki z takiego miejsca powinny oddawac jego klimat, pokazywac emocje ludzi którzy uczestniczą w takim wydarzeniu, a co tu duzo mówić ja nie zdołałem czegoś takiego zauważyć. Nie chce tym postem nikogo urazić ale byłbym za zmianą Pana bądź Pani od zdjęć.

Pozdrawiam.
    Oddany imprezowicz; )
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

Jeżeli chodzi o imprezy Halloween i Kalwi&Remi to pojawią się (dzisiaj lub jutro) dodatkowe 2 galerie ze zdjęciami robionymi przez innego fotografa.

Napiszemy tutaj info jak już się załadują na serwer.

Wreszcie... Mirka fotki będą na stronie!! Hurraaaa <ucałowania dla tego kto je tam zamieści>

jak zdjęcia będą załadowane... będzie można dalej prowadzi dyskusję na temat różnic między zdjęciami;D
  • Chica

Łomatko :F ale cenzura mam nadzieje jakas obowiazuje :D
  • Kate. ツ

a tych zdjęć nadal nie widać :)
  • >> Maciek <<

Trzeba się dobrze przypatrzec.; )
    Chuck Norris je teraz ogląda i dlatego nie są widoczne. :)
  • Paweł

Czekamy na fotkiiiii :D
  • 1
  • 2