-
Martin Synergy
@Tomek - chyba chwilowy brak piwa nie przeszkodził Ci w zatraceniu świadomości bo nie miksowałem kawałka Monopol - Zodiak na melanżu z Advanced :-) Tego pierwszego w ogóle nie grałem (grał go D-sound). Poza tym nie używałem mikrofonu (czemu ogólnie nie jestem przeciwny na takich imprezach).
Poza tym ja wychodzę z założenia, że my (DJe) jesteśmy dla ludzi a nie odwrotnie. To jaka atmosfera była w sobotę i jak bardzo klub był oblegany (a oblegany jest co tydzień) świadczy tylko o tym, że wybraliśmy słuszną drogę. -
˙·٠♥Brylaancik♥٠·˙
-
Anonim
@martin - nie stracilem swiadomosci nigdy nie trace nawet jak pije.... po drugie ja dopiero wszedłem do klubu okolo 24 i chcialem sie napic piwa a tu ze nie ma i to mnie zdenerwowało...-a te 3kawalki byly napisane dla przykładu - bo nie pamietam tracklisty waszych setów....
To fakt po imprezach Trancowych wczorajszy widok byl piekny. I widzisz pomimo ze slucham trancu poszedłem i zobaczylem czy rzeczywiscie jest tak super jak piszecie.Było spoko.
Słuszna drogą - biznesowo napewno. Szkoda ze ludzie jaraja sie kawałkami ktore nonstop lecą w esce.
Ogólnie moze sie przejde jeszcze do magnetika w sobote - zobaczymy.
W ostatnia sobotę przy pewnych kawałkach jak zamknałem oczy poczulem sie jak na szkolnej dyskotece. Nie wiem czy to dobrze dla klubu czy nie. ale fajne uczucie:) - pozdrawiam i zycze powodzenia.
-
Gdy umre.....ma byc impreza:))
Nie no impreza spoko ale jakos zdecydowanie wole piątki. W sobote jakoś muzyka mnie nie zwala z nóg nic ciekawego -
-
Roman
>Michał napisał
>Błąd. Świadczy to o tym, że bramkarze nie potrafią
>sprawnie zająć się swoją robotą.
Zdecydowanie się nie zgodzę. Ci panowie naprawde dobrze się spisują. Jeśli chodzi o prędkość ich działania to nic nie można poradzić, laski naprawde przesadzają z ekwipunkiem, panowie czasem sprawiają problemy ( z dowodem lub zachowaniem) a jak wiadomo dla bezpieczeństwa wszystkich każdą wchodzącą osobę trzeba dokładnie sprawdzić.
Obserwowałem już we wielu lokalach jak działa ochrona i tu mam chyba najlepsze wrażenia. -
WARSAW IN LOVE AGENCY
Dokładnie, na pierwszym miejscu zawsze będzie bezpieczeństwo, nawet jeżeli przez to kolejka będzie trochę dłuższa. -
Michał łahciM
Mam Takie Pyanko Kiedy Beda Zdjecia Z Tej Imprezki Na Glownej Stronie Magnetica I Kiedy Najlblizszy Balet Bedzie? -
Roman
A tyle razy wyświetlałem reklamy:
4 grudzień: Super koncert zespołu Scaner
5 grudzień: DOBOLEK rezydent klubu ENERGY 2000
Szczegółowe info już niebawem na stronie i Gronie. -
-
Zespół Scaner? Chodzi Ci o Skaner czy powstała jakaś podróbka zespołu Skaner? -
>> Maciek <<
Z DJ Bolkiem potwierdzam informacje że będzie-sprawdzone na jego oficjalnej stronie.
Na tą imprezę trzeba wpaść, Dj Bolek to podobny wariat co Maniana.
Jednym słowem będzie się działo!!! Oczywiście gorąco polecam. :) -
WARSAW IN LOVE AGENCY
>KonradziK napisał
>Zespół Scaner? Chodzi Ci o Skaner czy powstała jakaś
>podróbka zespołu Skaner?
Roman się pomylił w pisowni. Chodzi o zespół SKANER. -
Roman
Sorry wkradły się dwa błędy:
piątek: oczywiście ten jeden, jedyny, nieśmiertelny i w 100 % oryginalny zespół SKANER !!
sobota: DJ BOLEK - rezydent klubu Energy 2000
informacje są OFICJALNE, w czasie sobotnich Andrzejek co jakiś czas leciała reklama z zapowiedzią tych dwóch imprez.
Jednocześnie zwracam uwagę, że na naszej MEGA ŚCIANIE WIZUALIZACYJNEJ co jakiś czas na imprezach pojawiają się zapowiedzi przyszłych imprez, dla tego czasem warto tam zerknąć, zwłaszcza kiedy muza troche zwalnia. -
WARSAW IN LOVE AGENCY
-
WARSAW IN LOVE AGENCY
Zdjęcia z tej imprezy znajdziesz już na stronie:
http://www.klubmagnetic.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne