WARSAW IN LOVE – 14/05/2011 – BEFORE SUNRISE FESTIVAL 2011 – WARSZAWA (klub Piekarnia) [3416]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

SOBOTA, 5 GRUDNIA - CZĘŚĆ II MEGA MIKOŁAJEK 2009 W KLUBIE MAGNETIC - wystąpi dla Was DJ BOLEK - rezydent ENERGY 2000 !!!

Wystąpi dla Was rezydent słynnego klubu ENERGY 2000 - DJ BOLEK !!!

Dj BOLEK - swój doskonały styl szlifował od najmłodszych lat. Początkowo bawił ludzi na kameralnych imprezach, ale z czasem udało mu się pokazać szerszej publiczności. Teraz jest rezydentem podkrakowskiego mega klubu ENERGY 2000, gdzie na każdej imprezie pokazuje swoje dj’skie umiejętności, co zawsze gwarantuje doskonałą zabawę! Mimo niewielkich gabarytów ma w sobie tak ogromną energię, że nie ma szans, aby bezczynnie siedział w miejscu. Dowodem na to jest niezliczona ilość klubów jakie zaszczycił swoim dj’owaniem. Wysoką kolasę jaką reprezentuje DJ BOLEK potwierdzają znani twórcy muzyki klubowej z którymi wspólnie kręcił dekami. BROOKLYN BOUNCE, COSMIC GATE, GROOVE COVERAGE, MARK VAN LINDEN, DR MOTTE, WEBDRIVER, BENNY BENNASSI, SAFRI DUO, WESTBAM, GLOBAL DEEJAYS, ROCCO, PERAN mówią sami za siebie. Praca i zabawa z nim to czysta przyjemność bo dość, że jest doskonałym dj’em to jeszcze świetną osobowością. Bądźcie gotowi na atak DJ BOLKA!

- - -
    ZOBACZ FILM Z URODZIN DJ BOLKA !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=13k9...
    - - -

Cykl sobotnich imprez w klubie Magnetic - ul. Fort Wola 22 bez wątpliwości należy do najlepszych i największych imprez w Warszawie!!! Niezmiennie gromadzi tysiące fanów najbardziej energetycznej i świetnie zmiksowanej muzyki klubowej. Imprezy grają: ex Rezydent dyskoteki Blue Star - D-Sound oraz utalentowany DJ i realizator dźwięku - DJ BITT wraz z zaproszonymi gwiazdami.

Na ostatnich imprezach pobiliśmy wszelkie rekordy frekwencji i stworzyliśmy najlepszą atmosferę w stolicy !!! Zdjęcia z poprzednich imprez na stronie klubu Magnetic w strefie VIP. http://www.klubmagnetic.pl

Do zobaczenia w każdą sobotę w klubie Magnetic, na najlepszych imprezach w stolicy od godz. 21:00 do 5:00 rano.

ZAGRAJĄ:
    • DJ BOLEK
    [ Rezydent klubu ENERGY 2000 ! ]
    • D-Sound
    • Bitt

MUZYKA:
    • DANCE
    • ELECTRO
    • TRANCE
    • TECHNO

Do 22:00 Panie wstęp FREE.
    21:00 - 22:00 Happy Hour - piwo 0,5L - 5 ZŁ.
    Studenci wstęp 5 ZŁ. Zapraszamy tylko osoby pełnoletnie!
    WSTĘP ZA DARMO Z ZAPROSZENIAMI!

KLUB MAGNETIC
    UL. FORT WOLA 22
    WARSZAWA (PRZY TRASIE KRAJOWEJ NR. 2)

Przykładowe odległości:
    5 km z centrum Warszawy
    9 km z Piastowa
    10 km z Ożarowa Mazowieckiego
    12 km z Pruszkowa
    22 km z Błonia
    33 km z Grodziska Mazowieckiego

Pytania?
    Napisz do nas: info@klubmagnetic.pl
    INFOLINIA: (0) 604 626 195
  • Dominx0x Chomiczówka

Obecny jak zawsze :)
  • Qbiak

j.w; p obecny jak zawsze; )
  • ஜ ♥ Paulinka ♥ ஜ

tez bede! :D hahahahahaha :D
  • Anonim

To pewnie i Ja sie pokaze hihihihih...
    Zobaczymy czy dopisza ludzie jak na Andrzejkach....:D
  • >> Maciek <<

Jedno jest pewnie tam gdzie jest Dj Bolek tam jest świetna zabawa.
    Będę. :)
  • ஜ ♥ Paulinka ♥ ஜ

>Łysy vel PartyBoy napisał
    >To pewnie i Ja sie pokaze hihihihih...
    >Zobaczymy czy dopisza ludzie jak na Andrzejkach....:D

oby dopisali :D bylo by wtedy git :D
  • Anonim

Pozyjemy...zobaczymy;)
    Mam nadzieje,ze Ci co przybeda na imprezke beda sie dobrze bawic;]
  • WARSAW IN LOVE AGENCY

Na Andrzejkach ludzie się już nie mieścili :-)

Kolejka o 3 w nocy i wszystko jasne... który klub jest nr. 1 :)
  • Anonim

No...no...wiadomo kotory,wiec spodziewam sie powtorki z Andrzejek jesli chodzi o ilosc osob:D,bo o muzyke sie nie mam co martwic...D-Sound i Bitt o to zadbaja,a i oczywiscie gwiazda wieczoru tez pokaze jakie ma tam asy w rekawie hihihihih;)
  • >> Maciek <<

Tylko po co imprezy z disco polo???
  • Anonim

Wiesz czasem zmiany wychodza na lepsze...wiesz taki maly eksperymet muzyczny bedzie;).Jak wypali to spoko,a jak nie to sie znowu cos zmieni...
  • Chica

Obecna hahaha
  • >> Maciek <<

To dobrze, że to będzie impreza "testowa".To co do tej pory było uważam za pozytywne dla klubu ale są pewne granice, jesśli to nadal ma być klub a nie dyskoteka.
    Nie mam tu na myśli żadnych złośliwości to jest tylko mała sugestia.
  • Anonim

może bd.; )
  • Anonim

>>>Maciek<< napisał
    >To dobrze, że to będzie impreza "testowa".To co do tej
    >pory było uważam za pozytywne dla klubu ale są pewne
    >granice, jesśli to nadal ma być klub a nie dyskoteka.
    >Nie mam tu na myśli żadnych złośliwości to jest tylko
    >mała sugestia.

Wiesz ja tam w piatek w Magneticu nie bylem,wiec nie moge powiedziec jak jest,ale z tego co slyszalem to jakis tam rewelacji nie bylo,wiec wiesz moze taka mala zmiana muzyczna jesli chodzi o piatek cos zmieni,a jak nie to pewnie powroci sie do tego co bylo jesli chodzi o muzyke;)
  • >> Maciek <<

Po prostu życie.
    Co do Bolka jestem pewien że będzie bardzo ciekawie i zwariowanie,o to nie trzeba się martwić.; )
  • Offender

Muzyka:
    "Dance,Trance,Electro,Techno"

Zastanawiam sie czy ktoś z piszących to słyszał kiedyś electro... o techno nie wspominając. Dj Bolek, D-Sound i reszta to pewnie nasi narodowi Anja Schneider, Paul Kalkbrenner itp.
  • Michał łahciM

Na 100% Obecny Nie Opuszcze Mikolajkowego Baletu xD
  • Anonim

>Offender napisał
    >Muzyka:
    >"Dance,Trance,Electro,Techno"
    >
    >Zastanawiam sie czy ktoś z piszących to słyszał kiedyś
    >electro... o techno nie wspominając. Dj Bolek, D-Sound i
    >reszta to pewnie nasi narodowi Anja Schneider, Paul
    >Kalkbrenner itp.

Nie no pewnie wszyscy co tu cos pisza to slon im na ucho nadepnal i nie odrozniaja gatunkow muzycznych i nie slyszeli nigdy electro:P