-
WARSAW IN LOVE AGENCY
>alexOnek° napisała:
>a na legitke 1991 rocznik wejde ? bo niestety dowodziku
>jeszcze nie mam :P
Wejdziesz jeżeli masz skończone 18 lat a legitymacja nie jest pognieciona/niewyraźna/itp. -
Michał łahciM
Jak zwykle sobotni balecik full wypas jak co tydzien atmosfera ludzie %%% hehe Dj Crash Ladnie Dawal Fajny Byl Ten Konkurs Kto Najlepiej Bedzie Sie Ruszac Co Do Wygrania Byla Wodka xD -
Chica
Ja afteruje generalnie :F %%%% bylo bosko - tanczacy bar/barmanki :D crash- zajebisty niedosc ze nieziemsko przystojny to mily a gra swietnie :d d-sound z bittem - wiadomo :D
po sobotach chce sie az zyc :D -
krasnal
>Michał łahciM napisał
>Jak zwykle sobotni balecik full wypas jak co tydzien
>atmosfera ludzie %%% hehe Dj Crash Ladnie Dawal Fajny Byl
>Ten Konkurs Kto Najlepiej Bedzie Sie Ruszac Co Do Wygrania
>Byla Wodka xD
no konkurs faktycznie był ciekawy; ) no i nawet mogłam wybrać zwycięzcę xD d(^^)b <tańczę> -
-
tomek2k
byłem pierwszy raz w sobotę i muszę przyznać, że było dość fajnie :)
byłoby jeszcze lepiej, gdyby mnie nie pobiła pewna baba hehe -
Dominisia
-
>Tomek Kaczmarczyk napisał
>byłem pierwszy raz w sobotę i muszę przyznać, że było
>dość fajnie :)
>byłoby jeszcze lepiej, gdyby mnie nie pobiła pewna baba
>hehe
hahaha :D Życie... :) Impreza na plus ale....
n/c -
Chica
-
>> Maciek <<
-
tomek2k
po wódce to boli głowa, a nie wszystko inne
Zostałem ordynarnie ściągnięty ze sceny i rąbnąłem na plecy, poźniej była mała szarpanina i m.in. porwana koszulka.
Luca kto to był, że miała uprawnienia do pobicia mnie??? :DDD -
Chica
Ja Ci wytlumacze - kolezanka ktora Cie sciagnela ze sceny jest pracownikiem klubu ktory ma pilnowac tego by osoby nieupowaznione nie wchodzily na strefe vip ktora rowniez obejmuje DJ-ke - na plecy owszem rabnales po tym jak kolezanke ugryzles prawie ze w cyca i w reke ( slady ma ostre - wiem bo dzis widzialam) - takze macie remis kochani :D :D Nastepnym razem jak ktos grzecznie prosi posluchaj ,w przeciwnym wypadku zadziala ochrona :)
Od piatkowej imprezy na strefe vip maja wstep tylko i wylacznie osoby do tego upowaznione ktore znajduja sie na liscie i posiadaja plakietki vipowskie :) takie sa decyzje klubu i nalezy je uszanowac :) Mam nadzieje ze z opresji procz mega siniakow wygladajacych jak malinki wylazles calo podobnie jak kolezanka :D -
tomek2k
gryzienia nie pamiętam, ale to całkiem do mnie podobne heheh
przynajmniej śmiechowo było, a to najważniejsze
zakazy trzeba respektować i popieram, ale nie wiedziałem o nim
pozdrów koleżankę :) -
Chica
osz Ty :D wiesz co jeszcze gryzienie po uchu to rozumiem ale po.. :D hahahahahaha umarlam dzis ze smiechu jak mi opowiadała :D Pozdrowie :) I byle do soboty :D -
Bubu
za koszulke przepraszam nie chciałam ale takie miałam polecenia od sił wyższych a Luca to sie nie pytaj bo ma tyle do powiedzenia co za przeproszeniem żyd za okupacji zreszta sam o mało nie wszedł na scene -
-
WARSAW IN LOVE AGENCY
Zdjęcia z tej imprezy znajdziecie już na http://www.klubmagnetic.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne