-
WARSAW IN LOVE AGENCY
Sobota, 23 STYCZNIA - KARNAWAŁ W MAGNETIC - gość specjalny: DJ RATHEK - najlepsze sobotnie imprezy w Warszawie!
Karnawał to czas najlepszych imprez, wybierz te najlepsze z najlepszych i przyjdź w każdą sobotę do klubu MAGNETIC przy ul. Fort Wola 22!!!
SPECJALNIE DLA WAS ZAGRA DJ RATHEK !!!
JAKO JEDYNI ZAPEWNIAMY MIX 100% NAJBARDZIEJ ENERGETYZUJĄCEJ MUZYKI NA NAJWIĘKSZEJ IMPREZIE W MIEŚCIE W TOWARZYSTKIE SETEK KLUBOWICZÓW Z WARSZAWY I CAŁEGO MAZOWSZA!!!
Cykl sobotnich imprez w klubie Magnetic - ul. Fort Wola 22 bez wątpliwości należy do najlepszych i największych imprez w Warszawie!!! Niezmiennie gromadzi tysiące fanów najbardziej energetycznej i świetnie zmiksowanej muzyki klubowej. Imprezy grają: ex Rezydent dyskoteki Blue Star - D-Sound oraz utalentowany DJ i realizator dźwięku - DJ BITT wraz z zaproszonymi gwiazdami.
Uczyniliśmy wszystko aby atmosfera była porównywalna jak niegdyś na najlepszych imprezach w Number One. Na ostatnich imprezach właśnie tak było !!! Zdjęcia z poprzednich imprez na stronie klubu Magnetic w strefie VIP.
Do zobaczenia w każdą sobotę w klubie Magnetic, na najlepszych imprezach w stolicy od godz. 21:00 do 5:00 rano.
ZAGRAJĄ:
• DJ RATHEK
- GOŚĆ SPECJALNY
• D-SOUND
• BITT
• MARTIN SYNERGY
MUZYKA:
• DANCE
• ELECTRO
• TRANCE
• TECHNO
Do 22:00 Panie wstęp FREE.
21:00 - 22:00 Happy Hour - piwo 0,5L - 5 ZŁ.
Studenci wstęp 5 ZŁ. Zapraszamy tylko osoby pełnoletnie!
WSTĘP ZA DARMO Z ZAPROSZENIAMI!
(OBOWIĄZUJĄ RÓWNIEŻ WEJŚCIÓWKI ROZDAWANE W GRUDNIU I LISTOPADZIE)
KLUB MAGNETIC
UL. FORT WOLA 22
WARSZAWA (PRZY TRASIE KRAJOWEJ NR. 2)
Przykładowe odległości:
5 km z centrum Warszawy
9 km z Piastowa
10 km z Ożarowa Mazowieckiego
12 km z Pruszkowa
22 km z Błonia
33 km z Grodziska Mazowieckiego
Pytania?
Napisz do nas: info@klubmagnetic.pl
INFOLINIA: (0) 604 626 195
http://www.klubmagnetic.pl -
XX
-
-
Seventy 70 Group Agencja Eventowa
-
-
-
-
PANNA IZA
-
*:)ORieNT:)*
-
>> Maciek <<
-
Zimno na dworze ale gorące pozdrowienia ze stolicy Śląska przesyła Luca i Martin!! :)
P.S. Już widzę Wasze łzy w oczach z tego powodu że nas nie ma w Magneticu... :p -
Anonim
>LUCA napisał
>Zimno na dworze ale gorące pozdrowienia ze stolicy Śląska
>przesyła Luca i Martin!! :)
>
>P.S. Już widzę Wasze łzy w oczach z tego powodu że nas
>nie ma w Magneticu... :p
łzy szczęścia :) -
PANNA IZA
Nie byłam od dłuższego czasu i ................wielkie rozczarowanie. Chyba zaczeło się wpuszcznie do klubu kogo popadnie dowodem tylko mignęłam ochroniarzowi więc można się domyśleć co to za sprawdzanie .... No i chyba właściciel żarty sobie robi tam jest po prostu ZIMNO więc żałuje że się tam pojawiłam bo na wiejskiej sztachetówie (nie obrażając nikogo) jest cieplej !!! Biorąc pod uwagę że Magnetic zalicza sie do najlepszych klubów w Warszawie i tak często pisze że są najlepsze i najliczniejsze imprezy , to dla mnie śmieszny to nie ma pieniędzy żeby ogrzać to pomieszczeni??????????? Tam można się poważnie rozchorować !! WSTYD
Jedyny PLUS DJ Rathek. -
Anonim
-
Bardzo dobry melanż !:) Po raz pierwszy widziałem jak jedna dziewczyna poturbowała chyba 5 czy 6 :) smiesznie wesoło tak jak powinno być! -
Anonim
>シ ஐDuduleńkaśஐ シ napisała:
>było super..pomijając szpital..
Tak bylo bardzo super<lol>.Szpital to bardzo mila atrakcja heh:P -
XX
jej... kiedyś Magnetic słynął z tego że było za gorąco a teraz za zimno;/ eh to trzeba tam chyba wiosną i jesienią balować skoro nie umieją ogrzać i ochłodzić. a na dj Rathka zapraszamy serdecznie do innych klubów jeśli ktoś ma ochotę;) -
Karolajn
Trzeba było sie bawic,to bylo by cieplej :D
Melanz dobry...muzycznie sredniawka; p
-
ஜDஜ
Muzyka właśnie zajebista, impreza spoko; )
A co do tego zimna w klubie.. niedawno chorowałam 2 tygodnie po jakimś balecie tam.. masakra myśłałam że zamarzne.. Aż sie tańczyć nieraz odechciewało. -
Anonim
-
Anonim
Nie byłam od dłuższego czasu i ................wielkie rozczarowanie. Chyba zaczeło się wpuszcznie do klubu kogo popadnie dowodem tylko mignęłam ochroniarzowi więc można się domyśleć co to za sprawdzanie .... No i chyba właściciel żarty sobie robi tam jest po prostu ZIMNO więc żałuje że się tam pojawiłam bo na wiejskiej sztachetówie (nie obrażając nikogo) jest cieplej !!! Biorąc pod uwagę że Magnetic zalicza sie do najlepszych klubów w Warszawie i tak często pisze że są najlepsze i najliczniejsze imprezy , to dla mnie śmieszny to nie ma pieniędzy żeby ogrzać to pomieszczeni??????????? Tam można się poważnie rozchorować !! WSTYD
Jedyny PLUS DJ Rathek.
no pewnie jak ktos nie ma sie do czego przyczepic to zawsze sie cos znajdzie, przyjdzie lato bedzie za goraco. to sie cieplej ubierzcie;] a co do kolezanki co poturbowala kilka to jelonkowska krew;) mag jest zajebisty i oby tak dalej;]
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne