WARSAW IN LOVE – 14/05/2011 – BEFORE SUNRISE FESTIVAL 2011 – WARSZAWA (klub Piekarnia) [3416]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ღ♥K A S I E K♥ღ

czy ktoś się wybiera??:D:D
  • ~*KiniÓwka*~

no ja wlasnie mialam isc :DDD ale wydaje mi sie , ze bedzie to lipna impreza , bo wszyscy wybieraja sie na snow&kisiel party , wiec nie ide ... a poza tym to nawet nie wiadomo jaka bedzietam muzyka , jacy DJe beda grac , wiec tak w ciemno to nie ryzykuje .. chyba ze Ty cos wiesz na ten temat ???? pzdr
  • Marcin

ja to lece bo mam urodzinki :)) i troszeke ludzi ze mna bedzie :]
  • Rafał .

ja tesh chyba ide :P ale nie wiem czy napewno... :(
    Ostatnio było naprawde fajnie :]
  • Anonim

ja tez moze uderze z kumplami;]
  • ღ♥K A S I E K♥ღ

hehe ja tez mam urodzinki:) i zamierzam sie dobrze bawic:D
  • Anonim

kurwa co za hujnia, własnie wróciłem z tamta d bo niewpuszczali większosci osób bo albo buty albo coś im niepasowało co za lamusy;/ ehh
  • ღ♥K A S I E K♥ღ

Z tym bylo przegiecie, mnie prosili o dowod ktorego jeszcze nie posiadam, ale sie wybronilam i weszlismy jako stali bywalcy;]
  • Natalia

Dowiedzialam sie niedawno,ze wlasnie wwczoraj paru znajomych nie wpuscili przez buty....
    Juz nie maja czego wymyslac.....
  • ღ♥K A S I E K♥ღ

to ze w adidasach nie wpuszczaja to ja wiem!!Ale tylko facetow bo ja wiele razy w adidaskach wpadalam potanczyc!!Ogolnie moze mieli zly dzien a ta babka na bramce napiecie miesiczkowe<joke><lol>
  • Julia

hahaha! no tak... to pamiętam jak stałam przy wejsciu i nie wpuścili za buty! ale koleś miał na sobie dresiarskie adidasy... a w takich kazdy wie ze nie wpuszczają do klubów...; /
  • Anonim

Ja zawsze mam adidaski :]
  • Julia

ej.. ty chyba mało kumata jesteś co? moowie o facetach... z resztą właśnie przez takie dzieciaki jak ty ludzie nażekają że w klubach się panoszy gnojstwo... i mają rację... noś sobie adidaski do klubów- nikt ci nie broni ale nie musisz o tym oznajmiać wszystkim.. he?
| |

GRONO AGENCJI WARSAW IN LOVE NR. 1 W WARSZAWIE WWW.WARSAWINLOVE.PL

Fotki

Miejsca grona (3)