-
ღ♥K A S I E K♥ღ
-
~*KiniÓwka*~
no ja wlasnie mialam isc :DDD ale wydaje mi sie , ze bedzie to lipna impreza , bo wszyscy wybieraja sie na snow&kisiel party , wiec nie ide ... a poza tym to nawet nie wiadomo jaka bedzietam muzyka , jacy DJe beda grac , wiec tak w ciemno to nie ryzykuje .. chyba ze Ty cos wiesz na ten temat ???? pzdr -
Marcin
-
Rafał .
ja tesh chyba ide :P ale nie wiem czy napewno... :(
Ostatnio było naprawde fajnie :] -
-
Anonim
-
ღ♥K A S I E K♥ღ
-
Anonim
kurwa co za hujnia, własnie wróciłem z tamta d bo niewpuszczali większosci osób bo albo buty albo coś im niepasowało co za lamusy;/ ehh -
ღ♥K A S I E K♥ღ
Z tym bylo przegiecie, mnie prosili o dowod ktorego jeszcze nie posiadam, ale sie wybronilam i weszlismy jako stali bywalcy;] -
Natalia
Dowiedzialam sie niedawno,ze wlasnie wwczoraj paru znajomych nie wpuscili przez buty....
Juz nie maja czego wymyslac..... -
ღ♥K A S I E K♥ღ
to ze w adidasach nie wpuszczaja to ja wiem!!Ale tylko facetow bo ja wiele razy w adidaskach wpadalam potanczyc!!Ogolnie moze mieli zly dzien a ta babka na bramce napiecie miesiczkowe<joke><lol> -
Julia
hahaha! no tak... to pamiętam jak stałam przy wejsciu i nie wpuścili za buty! ale koleś miał na sobie dresiarskie adidasy... a w takich kazdy wie ze nie wpuszczają do klubów...; / -
Anonim
-
Julia
ej.. ty chyba mało kumata jesteś co? moowie o facetach... z resztą właśnie przez takie dzieciaki jak ty ludzie nażekają że w klubach się panoszy gnojstwo... i mają rację... noś sobie adidaski do klubów- nikt ci nie broni ale nie musisz o tym oznajmiać wszystkim.. he?
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne