-
Anonim
-
Anonim
-
Janusz
Ale że w sensie rozpoczęcie, że niby czego? Bo o roku szkolnych chyba nie mówisz, Czarliuszu:> -
Mesmeri
-
-
-
Mońka
-
Oscar
A już miałem nadziej że teraz my jako 3 klasiści bedziemy mogli "bujac" sie po szkole szydzac z calej tej dziczy co w szkole sie zalęgła, ale jednak nie. Absolwentom zachcialo sie przychodzic.... ehh... no dobra w sumie tak świetnych małachowiaków ta szkoła juz nie bedzie mieć.
Zapraszamy; D -
Mońka
-
Anonim
Kłopocie poszydzić, jak sama nazwa tematu wskazuje:]a tak serio to wiesz, że jest to tylko mylne hasło, w celu spotkania się wiadomo gdzie wiadomo na czym:D
koleżanko Niko nie znasz mnie i nie wiesz na czym polega nasza wyrafinowana szydera wiec nie wypraszaj sobie tudzież innym malachowiakom... choć na pewno niektórzy będą wyszydzeni:P -
Piętka
-
Балкански Шпийун
-
Krzyszt of Płock
>Kolanko napisała:
>Oskar piękna prawda :D
Rocznika '88 wiadomo, że nic nie przebije (no dobra '89 nie był zły :P)
a na rozpoczęcie roku to w sumie ... czemu się nie przejść :D -
Anonim
>Charlie wrote:
>Kłopocie poszydzić, jak sama nazwa tematu wskazuje:]a tak
>serio to wiesz, że jest to tylko mylne hasło, w celu
>spotkania się wiadomo gdzie wiadomo na czym:D
>koleżanko Niko nie znasz mnie i nie wiesz na czym polega
>nasza wyrafinowana szydera wiec nie wypraszaj sobie tudzież
>innym malachowiakom... choć na pewno niektórzy będą
>wyszydzeni:P
Czarleuszu, jeśli chodzi Ci o to miejsce o którym myślę to jestem za jak najbardziej :] -
Mateusz Wajchę przełóż
nie kuście nie kuście :P tam się najlepiej rok szkolny rozpoczyna; ) jak zwykle pełno ludzi będzie; ) -
Anonim
tam się nie tylko najlepiej rozpoczyna, ale żyje podczas i kończy rok :p -
Mesmeri
Co racja to prawda; ]
Myślę, że wszyscy mówimy o tym samym, więc ja tym bardziej - "ehe";] -
Oscar
>Nika napisała:
>wypraszam sobie, bo teraz też ma świetnych
>małachowiaków! :D
eee... nie chce CIE rozczarować, ale nie sądzę abyśmy mieli świetnych małachowiaków. Wszystkie roczniki 8* są świetne rocznik 90 jest przejściowy( sam jestem z 90 wiec nie mam powodu chwalić innych a jednak to czynie;p) a od 91 to już spada na łeb na szyję, oczywiście są ciekawi ludzie ale to wyjątki. Polecam lekturę tematu " małach schodzi na psy" tam szerzej został poruszony ten problem.
-
Iks
łoł, postawię Ci pomnik i zrobię sobie ołtarzyk w pokoju.
jebiste uogólnianie. -
Anonim
A to wszystko wina komputerów, telewizji, tych komórek i komiksów. We łbach się dzieciom poprzewracało! -
Iks
jeszcze te no... ipody, odtwarzacze mp3,4,co-tam-jeszcze-jest i przenośne konsole do gier, o tym koniecznie trzeba wspomnieć :]
w d*pach nam się poprzewracało ^^