Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~Wiktor~

co jest ludzie?? Musimy rozkręcić jakoś to forum!! Wpisujcie się. Jak wspominacie pobyt w Małachowiance? Młodzi, jak teraz jest w budzie? Zmieniło się coś?
  • JaQ

kupili nam kalkulatory na mature z matematyki
  • Mechanik Jerzy Kudelski

było fajnie. bardzo fajnie.

a forum żyje na forum szkolnym, Wiktor, bądź nam rad. Zapraszamy:

http://malachowianka.plock.org.pl/f...
  • Anonim

to już tak dawno było......Nie mozna powiedzieć, że źle... Kto miał zajęcia z Iwanem ?? :D

ten nade mną
  • JaQ

i ja
  • JaQ

i ja
  • Anonim

Kiedy patrzę na mojego młodszego brata, mam poważne obawy co do tego "co jest??" w Małachowiance... :F
    ;)
  • ~Wiktor~

Ja tez miałem (a raczej nie miałem :) ) zajęcia z Ivanem. Ach, te piękne oczy, czarne oczy... :D
  • Anonim

jedno co z całą pewnością można powiedzieć o tej szkole to to, że ma niezapomnianą, niezwykłą radę pedagogiczną. Chyba że sie coś ostatnio zmieniło....

rotacja jest.
    i erozja.
  • nicraM

Hehe... Ale nic nie przebije zajęć Siwą... kto się zgadza??

:)
    nie zna życia, kto do Siwej na matematykę nie uczęszczał!
  • nicraM

no bo panie w matematyce nic się nie koci, a Polacy nie kaczki jak powiedział Kochanowski, a Siwa powtórzyła; ->
  • Anonim

hello! rocznik 81, klasa humanistyczno-prawna? zgłaszajcie się dziewczyny!
  • Anonim

Nie wiem czemu, ale zawsze mialem zludzenie, ze ty do Jagi chodzilas. W koncu zludzenie :). Ale na TENIS to na pewno do Pitera and co. uczeszczalas :D.
  • Anonim

tak, skąd wiesz? nie sądzę żebys też chodził, pewnie bym pamietała. sorry ale zupełnie cie kojarzę, napisz cos o sobie albo załącz fotkę. fajnie, w końcu ktoś znajomy!
  • Anonim

aaaaaaaaaaaaa
    juz wiem, maciek, pamietam! z obozu w ciechocinku! dobrze zapowiadający się, ulubieniec Sławusia!

ulubieniec Sławusia, zapadł Ci w pamięci z kiełbasą w ustach ?

;)
  • Konrad

hej justynko jak przypomnialas sobie maciusia to moze przypomnisz sobie innego (nie)ulubienca slawusia i jacka :) pozdrawiam ze 100licy
| |

http://www.malachowianka.plock.org.... grono osobników w jakikolwiek sposób związanych z najlepszą ...

Fotki

Miejsca grona (0)