maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak to u was jest, czy słuchając muzyki macie wizje obrazu/tworzycie obrazy?Jesli tak,to jaka jest to muzyka?:D a moze pod wpływem jakiegos wiersza rysujecie coś? Lub odwrotnie rysunek inspiruje was do utworzenia wiersza? co sądzicie o takich połączeniach?
  • Anonim

mnie nachodzi wena kiedy zobacze jakiś ładny krajobraz odrazu go zapamiętuje lub robie fotke a później staram sie go narysować
  • W E R O

albo tez na podstawie jakiegos wiersza, opisany jest jakis krajobraz czy cos takiego i potem probuje to odtworzyc, nie zawsze wychodzi ale warto sie starac
  • Anonim

a czy słuchając muzyki, czy moze czytając wiersz widziecie jego kolory?:D ja tak mam:D
  • W E R O

hmm ja tez...wyobraznia pracuje :)
  • Lewy

noo... muza potrafi zainspirować :D
    mam tylko jeden problem... moje wizje czasami przerastają moje zdolności artystyczne :P czasami potrafi mnie to nieźle wkurzyć, jak widziałem podczas słuchania muzy coś niezwykłego, a potem okazuje się, że nie potrafię tego odwzorować na papierze :P
  • Anonim

>Lewy napisał
    >
    >mam tylko jeden problem... moje wizje czasami przerastają
    >moje zdolności artystyczne :P czasami potrafi mnie to
    >nieźle wkurzyć, jak widziałem podczas słuchania muzy
    >coś niezwykłego, a potem okazuje się, że nie potrafię
    >tego odwzorować na papierze :P
    o to to miałam dokładnie tak samo:D miałam taki okres ze wszystkie rysunki lądowały automatycznie w koszu;)ale za to jaką frajdę sprawia jak patrzy sie na efekty swoich cwiczen po jakims czasie-dzieki temu przekonałam sie,ze jednak nie warto wyrzucac rysunów:D

• FUCK U

a ja mam tak.. że zawsze rysuje podczas słchania muzyki, albo podczas jakiegoś filmu. i u mnie nie ma czegoś takiego że muzyka działa jakoś na moją wyobraźnię bo najpierw mam pomysł a dopiero potem coś włączam.
    rysunków nie wyrzucam. uczyłam sie rysować w II klasie gim., 3 lata temu. i mam doskonałe porównanie.
  • M.P

Słuchając muzyki widzę obrazy.Są dokładne.Przelać je na papier...za trudno,są nienamacalne.
  • Anonim

Na moje prace muzyka zupełnie nie wpływa. Ludzie są często utalentowani pod jednym względem i dla mnie po prostu ta plastyczna strona świata jest ważniejsza, co nie oznacza, że muzyki nie lubię słuchać. Co do kolorów, chyba każdy, kto rysuje widzi świat kolorami ( nie tylko muzykę, wszystko).
  • Łukafek

Muzyka ma ogromny wpływ na mnie przez co i na moją rękę;) uwielbiam rysować do piosenek lub wierszy... prawie zawsze gdy rysuje gra muzyka kiedy nie gra, zwyczajnie mi nie idzie;p
  • monstrum w paski

najchętniej rysuję do muzyki z cięższym, dającym do myślenia tekstem, lub też do pod wokalistę o jakimś ładniejszym, niższym głosie. ogólnie muzyka bez specjalnej historii ani przekazu nie jest w stanie mnie zmotywować. do wierszy również, choć rzadziej.
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)