-
Anonim
jak to u was jest, czy słuchając muzyki macie wizje obrazu/tworzycie obrazy?Jesli tak,to jaka jest to muzyka?:D a moze pod wpływem jakiegos wiersza rysujecie coś? Lub odwrotnie rysunek inspiruje was do utworzenia wiersza? co sądzicie o takich połączeniach? -
Anonim
mnie nachodzi wena kiedy zobacze jakiś ładny krajobraz odrazu go zapamiętuje lub robie fotke a później staram sie go narysować -
W E R O
albo tez na podstawie jakiegos wiersza, opisany jest jakis krajobraz czy cos takiego i potem probuje to odtworzyc, nie zawsze wychodzi ale warto sie starac -
Anonim
a czy słuchając muzyki, czy moze czytając wiersz widziecie jego kolory?:D ja tak mam:D -
-
W E R O
-
Lewy
noo... muza potrafi zainspirować :D
mam tylko jeden problem... moje wizje czasami przerastają moje zdolności artystyczne :P czasami potrafi mnie to nieźle wkurzyć, jak widziałem podczas słuchania muzy coś niezwykłego, a potem okazuje się, że nie potrafię tego odwzorować na papierze :P -
Anonim
>Lewy napisał
>
>mam tylko jeden problem... moje wizje czasami przerastają
>moje zdolności artystyczne :P czasami potrafi mnie to
>nieźle wkurzyć, jak widziałem podczas słuchania muzy
>coś niezwykłego, a potem okazuje się, że nie potrafię
>tego odwzorować na papierze :P
o to to miałam dokładnie tak samo:D miałam taki okres ze wszystkie rysunki lądowały automatycznie w koszu;)ale za to jaką frajdę sprawia jak patrzy sie na efekty swoich cwiczen po jakims czasie-dzieki temu przekonałam sie,ze jednak nie warto wyrzucac rysunów:D
-
FUCK U
a ja mam tak.. że zawsze rysuje podczas słchania muzyki, albo podczas jakiegoś filmu. i u mnie nie ma czegoś takiego że muzyka działa jakoś na moją wyobraźnię bo najpierw mam pomysł a dopiero potem coś włączam.
rysunków nie wyrzucam. uczyłam sie rysować w II klasie gim., 3 lata temu. i mam doskonałe porównanie.
-
M.P
Słuchając muzyki widzę obrazy.Są dokładne.Przelać je na papier...za trudno,są nienamacalne. -
Anonim
Na moje prace muzyka zupełnie nie wpływa. Ludzie są często utalentowani pod jednym względem i dla mnie po prostu ta plastyczna strona świata jest ważniejsza, co nie oznacza, że muzyki nie lubię słuchać. Co do kolorów, chyba każdy, kto rysuje widzi świat kolorami ( nie tylko muzykę, wszystko). -
Łukafek
Muzyka ma ogromny wpływ na mnie przez co i na moją rękę;) uwielbiam rysować do piosenek lub wierszy... prawie zawsze gdy rysuje gra muzyka kiedy nie gra, zwyczajnie mi nie idzie;p -
monstrum w paski
najchętniej rysuję do muzyki z cięższym, dającym do myślenia tekstem, lub też do pod wokalistę o jakimś ładniejszym, niższym głosie. ogólnie muzyka bez specjalnej historii ani przekazu nie jest w stanie mnie zmotywować. do wierszy również, choć rzadziej.