- 1
- 2
-
karina
macie czasem tak, że budzicie się w nocy, albo nie możecie usnąc, bo musicie rysować? mi wtedy najładniejsze prace wychodzą. -
σятнσмỵхσ√ïяμѕ
ja miałem pamiętam jak o 2 w nocy zerwałem się z łózka pamiętam jak dziś nie miałem ani jednego pędzla w domu i wypełniałem palcem. pamietam jak o 6 rano mama weszła i jej słowa "mój boże" zawsze tak reaguje gdy wpada rano i widzi ze ja dalej na chodzie :)). tak mnie w tedy paluch bolał ał ale efekt w tedy był warta świeczki i ciesze się że z użyłem na ten projekt cały brystol :)) i całą czarną farbę :))
kolaż ołówek kredka i farba -
karina
no ładne, tylko troche sztywne cieniowanie, ale co kto lubi. 4 godziny to robiłes? wow, podziwiam, ja swoje prace robie max pół godziny... nie mam cierpliwości, no i może dlatego moje prace są niedokończone... nie wstawię żadnej, bo mam aparat zepsuty a skanera wogóle. -
σятнσмỵхσ√ïяμѕ
ja ten obrazek robiłem bodaj w 2 gim. do tego czasu cieniowanie jak i samo wykonanie bardzo się zmieniło patrz ostatnie moje prace typu :) -
-
karina
-
adrianna
o tak, w nocy zawsze mam takie dziwne uczucie takie "o uczuciach"
Najlepiej się wtedy rysuje, bo w tych rysunkach się oddaje swoją duszę.Ja zawsze rysuje w nocy , a jak w ciągu dnia to w nocy to musze poprawić :) -
Anonim
ja też zazwyczaj w nocy rysuje. wtedy mi najlepiej wychodzą prace i nikt nie przeszkadza. -
Florian Applevine
ja w sumie też często rysuję w nocy, ale to tylko dla tego, ze nikt mi nie przeszkadza :P -
kurt_hectic
nom, ja sie nie budze ale wlasnie nie ide spac, zeby noca rysowac...ale to konczy sie tak o 4, bo zmeczenie itd.
takze...12-4 jak najbardziej. -
adrianna
mi nie chodzi o cisze, bo moi rodzice sami śpią dopiero o 1:00
moje godziny to 2-do samego rana
nieraz nie przespałam nocki zeby coś narysowac
to tak chłonie, ze nawet się nie skapnełam, ze t tyle czasu :)
-
Świńska Panna
Mnie tej nocy natchnęło na rysowanie kwaii-jedzenia, nie wiem czemu... Jak zeskanuję to was postraszę =] -
Florian Applevine
ja niestety nie mogę się pochwalić taką wytrzymałoscią...
ostatnio jak rysowałem pewien projekt, który łacznie zajął mi z 30 godzin, dwa razy próbowałem go skończyć w nocy...
pierwszym razem zacząłem widzieć że ekran mi się osuwa, a za drugim, dzień później widziałem dziurę w ścianie...
co za dużo promieniowania z kompa to nie zdrowo; ] -
kurt_hectic
>•°•adunia•°• napisała:
>mi nie chodzi o cisze, bo moi rodzice sami śpią dopiero o
>1:00
a co wczesniej nie spia sami i nie jest chicho,
buhahahahhahahahahahahahaahahh ahahahahahahahhahahahahahhahah ahahahahahhahahahahahahhahahah ahahahahahha; )
-
adrianna
-
σятнσмỵхσ√ïяμѕ
a ja jestem vamp i nikt ze mną nie wygra śpię 1-3h w ciągu doby więc zawsze jestem tak jak teraz o! i jeszcze wam specjalnie posta oo 6 rano napisze a potem o 7 i 8 o! xD będzie edytować ten więc będzie godzina -
σятнσмỵхσ√ïяμѕ
-
Florian Applevine
lol ja bym umarł... choc kiedys potrafiłem nei spać całą noc jak siedziałem na mmorpgach -
Przylepka
-
Lizavietta
Noc jest fantastyczną porą do tworzenia. Zapewne to dzięki jej urokowi, dzięki tajemniczości, ciszy (nikt nie jeździ piłą mechaniczną za oknem) i spokoju (mama nie wparowuje do pokoju z pytaniem 'o, malujesz sobie? pokarz co malujesz' - jak ja tego nie znoszę!), poza tym jest inne światło...nie wiedzieć czemu, wolę jak pracę oświetla mi lampka, niż słońce wpadające przez okno. A efekt? Nie wiem czy lepszy od prac wykonanych w dzień, ale z pewnością ma tę magiczną aurę;)
Chociaż nie zawsze, czego przykładem może być moja dzisiejsza nocna praca, nad którą pracowałam zawzięcie, nie patrząc na zegarek, a wyszedł jakiś bazgroł szaro-bury:P -
Florian Applevine
mmorpg to taki rodzaj gry przez neta...
coś jak... hmm... o-game..; ]
- 1
- 2