maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karina

macie czasem tak, że budzicie się w nocy, albo nie możecie usnąc, bo musicie rysować? mi wtedy najładniejsze prace wychodzą.
  • σятнσмỵхσ√ïяμѕ

ja miałem pamiętam jak o 2 w nocy zerwałem się z łózka pamiętam jak dziś nie miałem ani jednego pędzla w domu i wypełniałem palcem. pamietam jak o 6 rano mama weszła i jej słowa "mój boże" zawsze tak reaguje gdy wpada rano i widzi ze ja dalej na chodzie :)). tak mnie w tedy paluch bolał ał ale efekt w tedy był warta świeczki i ciesze się że z użyłem na ten projekt cały brystol :)) i całą czarną farbę :))

kolaż ołówek kredka i farba
  • karina

no ładne, tylko troche sztywne cieniowanie, ale co kto lubi. 4 godziny to robiłes? wow, podziwiam, ja swoje prace robie max pół godziny... nie mam cierpliwości, no i może dlatego moje prace są niedokończone... nie wstawię żadnej, bo mam aparat zepsuty a skanera wogóle.
  • σятнσмỵхσ√ïяμѕ

ja ten obrazek robiłem bodaj w 2 gim. do tego czasu cieniowanie jak i samo wykonanie bardzo się zmieniło patrz ostatnie moje prace typu :)
  • karina

dobrze dobrze! heh ja jestem w 1 gim.
  • adrianna

o tak, w nocy zawsze mam takie dziwne uczucie takie "o uczuciach"
    Najlepiej się wtedy rysuje, bo w tych rysunkach się oddaje swoją duszę.Ja zawsze rysuje w nocy , a jak w ciągu dnia to w nocy to musze poprawić :)
  • Anonim

ja też zazwyczaj w nocy rysuje. wtedy mi najlepiej wychodzą prace i nikt nie przeszkadza.
  • Florian Applevine

ja w sumie też często rysuję w nocy, ale to tylko dla tego, ze nikt mi nie przeszkadza :P
  • kurt_hectic

nom, ja sie nie budze ale wlasnie nie ide spac, zeby noca rysowac...ale to konczy sie tak o 4, bo zmeczenie itd.
    takze...12-4 jak najbardziej.
  • adrianna

mi nie chodzi o cisze, bo moi rodzice sami śpią dopiero o 1:00
    moje godziny to 2-do samego rana
    nieraz nie przespałam nocki zeby coś narysowac
    to tak chłonie, ze nawet się nie skapnełam, ze t tyle czasu :)
  • Świńska Panna

Mnie tej nocy natchnęło na rysowanie kwaii-jedzenia, nie wiem czemu... Jak zeskanuję to was postraszę =]
  • Florian Applevine

ja niestety nie mogę się pochwalić taką wytrzymałoscią...
    ostatnio jak rysowałem pewien projekt, który łacznie zajął mi z 30 godzin, dwa razy próbowałem go skończyć w nocy...
    pierwszym razem zacząłem widzieć że ekran mi się osuwa, a za drugim, dzień później widziałem dziurę w ścianie...

co za dużo promieniowania z kompa to nie zdrowo; ]
  • kurt_hectic

>•°•adunia•°• napisała:
    >mi nie chodzi o cisze, bo moi rodzice sami śpią dopiero o
    >1:00

a co wczesniej nie spia sami i nie jest chicho,
    buhahahahhahahahahahahahaahahh ahahahahahahahhahahahahahhahah ahahahahahhahahahahahahhahahah ahahahahahha; )
  • adrianna

a żebyś wiedział/a :D
    :D :p
  • σятнσмỵхσ√ïяμѕ

a ja jestem vamp i nikt ze mną nie wygra śpię 1-3h w ciągu doby więc zawsze jestem tak jak teraz o! i jeszcze wam specjalnie posta oo 6 rano napisze a potem o 7 i 8 o! xD będzie edytować ten więc będzie godzina
  • σятнσмỵхσ√ïяμѕ

nie mogę edytować to piszę :D xD
  • Florian Applevine

lol ja bym umarł... choc kiedys potrafiłem nei spać całą noc jak siedziałem na mmorpgach
  • Przylepka

na czym siedziałeś???
  • Lizavietta

Noc jest fantastyczną porą do tworzenia. Zapewne to dzięki jej urokowi, dzięki tajemniczości, ciszy (nikt nie jeździ piłą mechaniczną za oknem) i spokoju (mama nie wparowuje do pokoju z pytaniem 'o, malujesz sobie? pokarz co malujesz' - jak ja tego nie znoszę!), poza tym jest inne światło...nie wiedzieć czemu, wolę jak pracę oświetla mi lampka, niż słońce wpadające przez okno. A efekt? Nie wiem czy lepszy od prac wykonanych w dzień, ale z pewnością ma tę magiczną aurę;)

Chociaż nie zawsze, czego przykładem może być moja dzisiejsza nocna praca, nad którą pracowałam zawzięcie, nie patrząc na zegarek, a wyszedł jakiś bazgroł szaro-bury:P
  • Florian Applevine

mmorpg to taki rodzaj gry przez neta...
    coś jak... hmm... o-game..; ]
  • 1
  • 2
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)