maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cucurbita pepo

Znalazłam w Warszawie bardzo fajne miejsce, gdzie można przyjś samemu lub grupą i pomalować ceramikę. Po kilku dniach odbierasz swoją pracę już po szkliwieniu i wypalaniu. Poszłam tam z myślą o oryginalnym prezencie dla chłopaka. Pomalowałam dla niego kubek i sama byłam zaskoczona efektem. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę. Niebawem znowu się tam wybieram. Odwiedzają mnie znajomi z Francji i w ramach oprowadzania ich po mieście, mam zamiar zabrać ich do "Made By You". Będą mieć fajną pamiatkę z Polski :)
    Pracownia nazywa się "Made By You. Sam pomaluj ceramikę". Panuje tam niesamowity klimat, wszędzie są wywieszone prace innych osób, można tam urządzać przyjęcia, przyjść z przyjaciołmi, z rodziną albo kupić kupić kupon poodarunkowy dla bliskiej osoby. Zresztą dla zainteresowanych zostawiam link: http://www.madebyyou.pl/
    Uważam, że warto promować takie miejsca. Pozwalają przyjemnie i twórczo spędzić czas, stworzyć oryginalny prezent dla najblizszych, odkryć wlasne zdolnosci.
  • mei

Świetne miejsce. Niebawem się tam zapewne wybiorę. Dzięki za info :)
  • Anonim

ekstra, a myslisz ze kafelki do lazienki tez mozna tam sobie zrobic? < zaciera rece >
  • Cucurbita pepo

Pewnie, że można! W studio jest nawet fragment ściany wyłożony kafelkami, wykonanymi przez różnych klientów. Bardzo fajnie to wygląda.
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)