maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Natalunia

Uwielbiam rysować ubrania, bardzo często oglądam program "fashion" gdzie pokazują różne projekty ubrań. Niektóre projekty są tak ciekawe, że sama próbuję coś podobnego, ale nie takiego samego narysować.
  • Usagi

hehe ja tak robiłam jak byłam mała, projektowałam ubrania dla lalek barbie- to świetna frajda!!
  • mo!

o widze, że wy też macie syndrom niespełnionego projektanta?xP
  • Anonim

Ja jak byłam mała to też miałam fazy na takie projektowanie ubran :p
    Kiedyś to to frajda była a teraz to głownie szkice olowkiem albo weglami i najczesciej martwej natury; )
  • agu

A ja jak byłam młodsza to rysowałam z koleżankami "kotki modelki" [nie pytajcie dlaczego kotki o.O] i projektowałyśy jakieś tam im ubranka XD Potem z koleżanką tylko ubrania rysowałyśmy, mam całą teczke tego heh; ] wspomnienia... Później znudziło nam się to, no i teraz jakoś ostatnio wróciła mi na to ochota. :) i sobie w wolnym czasie projektuje, i myśle nad tym żeby w wolnym czasie wykonać jakiś projekt ale mam mało wolnego czasu...
  • agu

rany trzy razy powtórzyłam "wolny czas" lol XD
  • Anonim

Zdarza mi się wymyślać jakieś ubrania... ale to tak tylko przy okazji innego rysunku. Nie zdarza mi się rysować tylko ubrania, aby coś zaprojektować
  • justyna ♥

ja lubie rysowac ubrania ale nie zawsze mi sie to udaje
  • Anonim

moim jedynym zajeciem jest rysowanie ubran i ich projektowanie uwielbiam to zajecie w pszyszłosci chciałabym procowac w czyms takim:P
  • Marta.

ja tez lubie rysowac ubrania ale zwykle na kims bo same ubrania niezbyt mi sie udaja
  • Magda

Projektowanie to naprawde fajna sprawa, ale jeszcze milej założyć coś co od początku kiełkowało i rosło w waszej głowie. To taka materializacja marzeń. Ja spróbowałam i tak mi zostało :)
  • Marta.

nom
  • Anonim

Ja od ponad 6 lat marzyłam żeby zostać projektatnką mody. Moją idolką wtedy była Ewa Minge. A jak ją zobaczyłam w centrum handlowym to nie moglam spać, bo tylko myślałam o niej jak się dorobić w przyszłości takiej "kariery". A teraz też czasem sobie poszkicuje ale już mnie to tak nie kręci :/
  • Anonim

odkąd pamiętam, zawsze szkicowałam ubrania. jak wszystko dobrze pójdzie i dostanę się w przyszłym roku na ASP w Łodzi, to może moje sny się spełnią. a jeśli chodzi o materializację swoich projektów, to muszę przyznać, że jest to wciągające.
  • g in use

hmmm
    dla mnie zawsze ciekawsze jest to na co się ubranie zakłada; p
  • •Stacjonata•

heh ja też jak byłam mała uwielbiałm rysowac ubrania dla ludzi i psów hehe xD :P
  • •Stacjonata•

heh ja też jak byłam mała uwielbiałm rysowac ubrania dla ludzi i psów hehe xD :P
  • madame

też kiedyś marzyłam o zostaniu projektantką... ale czego ja bym nie chciała robić...;)
    zawsze jak coś widziałam fajnego w sklepie to najpierw to rysowałam... potem kupowałam :P

ale ubrania tylko na kimś..;)
  • Anonim

ja nadal chce nią zostac ale czasami mam problemy z oryginalnym pomysłem:)
  • Wiktoria

a ja mam problemy z narysowaniem swoich pomysłow ... :P
  • 1
  • 2
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)