maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam cały zeszyt zarysowany ubraniami damskimi :D xDDD
  • Anonim

kocham modę i tworzę projekty od najmłodszych lat, dlatego też wybrałam sobie kierunek idealny dla mnie - stylistyka mody na ASP. zaczynam od września.
  • katarina

o gratuluję, też bym chciała obrać taki kierunek, ale nie wiem czy byłabym wystarczająco dobra. w końcu to bardzo duży rynek i trudno się przebić.
  • Anonim

jeśli ktoś ma świeże pomysły i jest przy tym odważny to wybicie się nie stanowi problemu.
  • DisappearPoint

pożyjesz, się przekonasz :]
  • Anonim

w naszych czasach rynek modowy jest tak szeroki, a zapotrzebowanie na ubrania tak różne, że naprawdę nie jest aż tak trudno. najtrudniej jest się wybić w światku haute couture.
  • kurt_hectic

1) to pokazcie te projekty!!!!!!!!!!!!!!! beda tak gadac do usranej smierci, eh baby...
    ;p

2) znajoma miala isc na kierunek: projektowanie mody; ale nie wiem co u niej sie dzieje...
  • Mademoiselle Arché.

Ja uwielbima projektowac ubrania. W przyszłości chciałabym zostac projektantką. :)
  • Temette

Uwielbiam ^^

Też marzy mi się taka kariera, ale mam równe szanse jak na to, żeby zostać aktorką lub piosenkarką. To nie zależy od talentu, tylko od szczęścia i znajomości
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)