maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agata

od dawna rysuje kobiety, w roznych pozach, sytacjach, kobiety piekne i mlode, stare i brzydkie. Jak jestem smutna to i one placza, jak zla to skrecaja sie w gniewie z zacisnietymi piesciami, kiedy jestem wesola, to nie rysuje, bo po co...

• g in use

kobiety są mniej jednoznaczne
  • Anonim

mam to samo...mnie zachwyca anatomia kobiet....linie, fale wklęsłosi i wypukłosci.... ciekawiej sie je rysuje od męszczyzn; )
  • Anonim

dokładnie:)
  • Wadera

kobieta zawsze jest zagadką...patrząc na nią nie można poznać jej myśli...rysując jakąkolwiek można stworzyć ją na nowo...
    >wiem,że bredzę,ale ja też lubie rysować kobiety..one mnie zachwycają:)<
  • Mayunia Dobrzyńska

nie wiem dlaczego ale motyw ciała kobiecego to jest to co chce malowac ,rysować i robie to !
  • Paula

odkad pamietam rysuje kobiety; P rysuje kobiety jako boginie, wrozki, ksiezniczki... maja byc po prostu niezwykle... piekne.... maja zachwycac swoja magia :)
  • DisappearPoint

hmm facet składa się (ogólnie mówiąc) z kresek, kanciasty jest.
    Inna sprawa, że z racji swej surowości w formie naprawdę ciężko jest go przedstawić w sposób "exstra". Mało do czego pasuje (pomijając wszelkie fantasy z mieczami, i tonami potworów i żelastwa), więc uważam, że dobry obraz okazu męskiego jest wyższą szkołą jazdy.

Kobieta pasuje do wszystkiego :D, i w prawie każdym stylu renesans, secesja (kocham), klasyka etc; z rybkami, kwiatkami, motylkami, na polu, w pościeli etc.
    Jesteśmy po prostu bardziej uniwersalne .

Do tego bardziej estetyczne wizualnie :]
  • Paula

oj zgadzam sie; ) kobieta to istota najpiekniejsza :P
  • Anonim

Ciekawe, że zupełnie inaczej widział to Michał Anioł...; )
  • Cucurbita pepo

Ciekawe, bo wiekszość wpisów to akurat kobiety :)
  • Agata

ja tam wolę panów; D
  • madziad5

>Wadera napisała:
    >kobieta zawsze jest zagadką...patrząc na nią nie można
    >poznać jej myśli...rysując jakąkolwiek można stworzyć
    >ją na nowo...
    >>wiem,że bredzę,ale ja też lubie rysować kobiety..one
    >mnie zachwycają:)<

Jeśli to bredzenie to proszę bredź ile chcesz :)
    Całkowicie się z Weredą zgadzam
    Kiedyś wierzino,że rysując kogoś zabiera mu się kawałek duszy-chyba to prawda- artysta rysując wydobywa na zewnątrz skrywane w duszy tajemnice,bo oczy to przecież zwirciadło :-)

| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)