-
Agata
od dawna rysuje kobiety, w roznych pozach, sytacjach, kobiety piekne i mlode, stare i brzydkie. Jak jestem smutna to i one placza, jak zla to skrecaja sie w gniewie z zacisnietymi piesciami, kiedy jestem wesola, to nie rysuje, bo po co...
-
g in use
-
Anonim
mam to samo...mnie zachwyca anatomia kobiet....linie, fale wklęsłosi i wypukłosci.... ciekawiej sie je rysuje od męszczyzn; ) -
Anonim
-
-
Wadera
kobieta zawsze jest zagadką...patrząc na nią nie można poznać jej myśli...rysując jakąkolwiek można stworzyć ją na nowo...
>wiem,że bredzę,ale ja też lubie rysować kobiety..one mnie zachwycają:)< -
Mayunia Dobrzyńska
nie wiem dlaczego ale motyw ciała kobiecego to jest to co chce malowac ,rysować i robie to ! -
Paula
odkad pamietam rysuje kobiety; P rysuje kobiety jako boginie, wrozki, ksiezniczki... maja byc po prostu niezwykle... piekne.... maja zachwycac swoja magia :) -
DisappearPoint
hmm facet składa się (ogólnie mówiąc) z kresek, kanciasty jest.
Inna sprawa, że z racji swej surowości w formie naprawdę ciężko jest go przedstawić w sposób "exstra". Mało do czego pasuje (pomijając wszelkie fantasy z mieczami, i tonami potworów i żelastwa), więc uważam, że dobry obraz okazu męskiego jest wyższą szkołą jazdy.
Kobieta pasuje do wszystkiego :D, i w prawie każdym stylu renesans, secesja (kocham), klasyka etc; z rybkami, kwiatkami, motylkami, na polu, w pościeli etc.
Jesteśmy po prostu bardziej uniwersalne .
Do tego bardziej estetyczne wizualnie :] -
Paula
-
Anonim
-
Cucurbita pepo
-
Agata
-
madziad5
>Wadera napisała:
>kobieta zawsze jest zagadką...patrząc na nią nie można
>poznać jej myśli...rysując jakąkolwiek można stworzyć
>ją na nowo...
>>wiem,że bredzę,ale ja też lubie rysować kobiety..one
>mnie zachwycają:)<
Jeśli to bredzenie to proszę bredź ile chcesz :)
Całkowicie się z Weredą zgadzam
Kiedyś wierzino,że rysując kogoś zabiera mu się kawałek duszy-chyba to prawda- artysta rysując wydobywa na zewnątrz skrywane w duszy tajemnice,bo oczy to przecież zwirciadło :-)