maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gabb.

za cholerę nie wychodzą mi dłonie.
    i faceci ciągle jacyś damscy są.
    i za chudzi ludzie w ogóle.
  • mów mi Fatum

mała dziewczynka wychodzi jak nastolatka, nastolatka jak dorosła, a dorośli za grubi.
    moje przekleństwo to cieniowanie.
    nie umiem podkreślać, że ktoś ma zmarszczki.
    o wiele bardziej wolę rysować sierść od skóry i ubrań - w ogóle najbardziej lubię tworzyć zwierzęta.
  • Anonim

moim prekleństwiem sa cieniowania ołowkiem zeby to wygladało naturalistycznie.I przez to nnp.twarze wychodza mi strasznie płaskie.
    No i czasem drzewa -górne gałęzie nie wygladaja tak jak powinny wyglądac.
  • Aleksandra

jejku, tak czytam i wyszło mi, że jestem naprawdę denna XD
    wy wypisujecie problemy a mnie prawie wszystkie dotyczą i jeszcze dodaję nowe XD
    akurat z cieniowaniem nie mam problemów większych, lubię to, ale...
    - dłonie i stopy
    - umiejscowienie głowy na karku XD
    - natura tylko z patrzenia, jakoś mi nie idzie jeszcze z głowy
    - no i mężczyźni
    - brak czasu na ćwiczenie (można to tu zaliczyć?)
    i największy mój problem:
    - różnorodność i problem z inspiracją - coraz bardziej mi się wydaje, że ostatnio rysuję tylko kobiety i to wszystkie prawie takie same
  • Agniecha !

Mnie ostatnio dopadło rys.kobiet (znanych Z TV); P mężczyźni mi jakoś nie wychodzą I nigdy nie są podobni do tych w rzeczywistości; D
  • Connect

Kwiaty, nawet jeżeli zrobię coś innego, wciąż mam chęć rysowania kwiatów - takich szarych i smutnych.
  • X/Apis

a mnie prześladuje kreatywność
    nie wiem za co się złapać
    :D
  • monstrum w paski

argh. torsy - zawsze jakoś jest problem, bo wygląda za sztywno. Perspektywa twarzy - z dołu jeszcze jako-tako, z góry ni huhu. Dłonie i stopy - bez komentarza.
    No i moja zmora, czyli rysowanie kobiet - za co bym się nie chwyciła, zawsze tam wpasuję kobietę, zwłaszcza taką z niedużą klatką piersiową i szerokimi biodrami. Facetów jakoś w kompozycjach nie mogę poumieszczać. Wrau.
  • Maarziiii

Ja zawsze rysuje kobiety ale muszą być śliczne. tzn. ładne oczy, usta itp. a i prawie zawsze mają brązowe włosy i kocie oczy.
  • Anonim

Rysuję ciągle samą naturę, a nie moge się przekonać do budowli architektonicznych.
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)