maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tynka

Ja uwielbiam pejzaże, martwe matury swego czasu też, ale juz mi się przejadły!!!;) To pewnie dlatego, że w szkole nas ciągle molestowali o te martwe:) Czasami ruszam abstrakcje, ale jeszcze bardzo nieśmiało, podobnie z portretami!!!Człowiek to trudna bestia do uchwycenia...;D
  • FruGusiek

ja uwielbiam malowac ludzi....:P czesci ciała np. rece , oczy;P.... a takze akty...;) ale najsczesniej rysuje martwa nature...:)
  • ~E~

hehe ... TYNKA :) martwe matury ... brzmi nieźle; ]
  • FruGusiek

sterydek a ty co rysujesz?!:P
  • ~E~

heh ... najczęściej kreski :) ... tak ... zdecydowanie kreski wychodzą mi najlepiej :P
  • ~E~

a jeszcze lepiej, to wychodzą mi kropki :D
    A tak najbardziej to lubię mazać gumką :)))
    po monitorze :P
  • Anonim

ja to ludzi rysuje... non stop:D
    w zeszycie mam mnóstwo uwag że zajmuje się nie tym co trzeba...:)
    pozdrawiam
  • Endżi

Ja również uwielbiam rysować ludzi,najczęściej tych bliskich mojej osobie :),chociaz czasami 'skrobne' i jakieś zapierajace dech w piersiach widoczki.
  • FruGusiek

o wlasnie sobie przxypomniłam maluje jeszcze eski floreski..:P buhaha.. chociaz ... serduszka czesto rysuje!:P
  • ~E~

heh ... dla kogo Ty tak te serduszka rysujesz, co ?! :> ... dla mnie ?? ... peffnie nieeeeee :/
    hehe ...

pozdrawiam wszystkich :)
    w szególności Frugoska :)
  • Tynka

ER6O nie wierzę, że nic a nic nie tworzysz???
    Napewno czasami lubisz coś zmalować??;)
  • FruGusiek

taaa on czesto cosik zmaluje!!:P a pozniej ma problemy!!:P
  • Kasita

Może sobie cos kiedyś pokażemy??; -) To znaczy oczywiście nasze działa sztuki, co Wy na to???
  • AW

ok :)
  • FruGusiek

buhaha ja jednak mam zboczone myslisz!!:P sorki..:P
  • Tynka

ale to by była fajna opcja...z tym pokazywaniem...co by nie było;P
  • FruGusiek

<lol> a co bys chciała pokazac?!?:D
  • Tynka

twórczość tylko i wyłącznie twórczość własną....;P
    ....choć zawsze obawa przed krytyką pozostaje...
  • Kasia

Witam.
    Ja lubie czasem zabrać swój szkicownik, ołówek i wyruszyć przed siebie. Zawsze znajdzie się coś ciekawego. Ostatnio zawędrowałam przez przypadek na Powązki.. Rewelacja - polecam jak ktoś chce się wyciszyć:)
  • ★ мышaм ★

ja uwielbiam pejzaże, zachody slońca, czasem wpadnie mi jakas martwa naturka w lapki :)
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)