-
Tynka
Ja uwielbiam pejzaże, martwe matury swego czasu też, ale juz mi się przejadły!!!;) To pewnie dlatego, że w szkole nas ciągle molestowali o te martwe:) Czasami ruszam abstrakcje, ale jeszcze bardzo nieśmiało, podobnie z portretami!!!Człowiek to trudna bestia do uchwycenia...;D -
FruGusiek
ja uwielbiam malowac ludzi....:P czesci ciała np. rece , oczy;P.... a takze akty...;) ale najsczesniej rysuje martwa nature...:) -
~E~
-
FruGusiek
-
-
~E~
heh ... najczęściej kreski :) ... tak ... zdecydowanie kreski wychodzą mi najlepiej :P -
~E~
a jeszcze lepiej, to wychodzą mi kropki :D
A tak najbardziej to lubię mazać gumką :)))
po monitorze :P -
Anonim
ja to ludzi rysuje... non stop:D
w zeszycie mam mnóstwo uwag że zajmuje się nie tym co trzeba...:)
pozdrawiam -
Endżi
Ja również uwielbiam rysować ludzi,najczęściej tych bliskich mojej osobie :),chociaz czasami 'skrobne' i jakieś zapierajace dech w piersiach widoczki. -
FruGusiek
o wlasnie sobie przxypomniłam maluje jeszcze eski floreski..:P buhaha.. chociaz ... serduszka czesto rysuje!:P -
~E~
heh ... dla kogo Ty tak te serduszka rysujesz, co ?! :> ... dla mnie ?? ... peffnie nieeeeee :/
hehe ...
pozdrawiam wszystkich :)
w szególności Frugoska :) -
Tynka
ER6O nie wierzę, że nic a nic nie tworzysz???
Napewno czasami lubisz coś zmalować??;) -
FruGusiek
-
Kasita
Może sobie cos kiedyś pokażemy??; -) To znaczy oczywiście nasze działa sztuki, co Wy na to??? -
AW
-
FruGusiek
-
Tynka
-
FruGusiek
-
Tynka
twórczość tylko i wyłącznie twórczość własną....;P
....choć zawsze obawa przed krytyką pozostaje... -
Kasia
Witam.
Ja lubie czasem zabrać swój szkicownik, ołówek i wyruszyć przed siebie. Zawsze znajdzie się coś ciekawego. Ostatnio zawędrowałam przez przypadek na Powązki.. Rewelacja - polecam jak ktoś chce się wyciszyć:) -
★ мышaм ★
ja uwielbiam pejzaże, zachody slońca, czasem wpadnie mi jakas martwa naturka w lapki :)