-
MЯó
-
Wiktoria
Elfy,anioły, różne postacie fantastyczne (oczywiście płci żeńskiej :P) -
Wiewióra
Ja najczęściej rysuję wampiry, anioły i wilki. Ostatnio narysowałam anioła i wampira naprzeciw siebie które się na siebie drą :P. a po środku mały wilczek O.o :P -
Aleksandra
hmm... powiedziałabym, że ludzi, ale tak naprawdę to w większości są same kobiety (chociaż nieśmiało skradam się w kierunku facetów). w związku z tym, powiedziałabym, że kobiety, ale... bez dłoni i stóp? XD
no dobra, ogólnie to staram się rysować wszystko co mi wpadnie do głowy, ale wiadomo jak to jest. Nie wszystko wychodzi jak trzeba. Więc ćwiczenia czynią mistrza. XD -
-
omega
ostatnio mam wizje na cukierkowe arty..w sensie kolorystyka oczojebna;)..motywy rozne..poprzez rozne tworki po kompilacje motywow+napisy..wsio napackane..nadajace sie na koszulki itp. -
Hea - My Vampire Eyes
Lubie rysować wszystko co dookoła mnie się znajduje. Ostatnio rysowałam dużo kwiatów.
Uwielbiam rysować postacie z mangi/anime. -
alice.
-
TRAWKA; D
wszystko co dziwne. cukierkowe, animowane postacie. i pacmana w różnych postaciach! (takie zboczenie) -
Shiro
jedynie co rysuję to zwierzęta. zwierzęta zawsze były moja pasją, dlatego zawsze gdy mam wenę rysuję jakieś zwierzę. wiąże się to też z tym że nie potrafię rysować ludzi, nigdy nie umiem ładnie narysować nosa i dlatego szybko się poddaję, i rysuje zwierzęta. -
batik.net.pl
Ruszył nowy projekt: http://www.portrety.net.pl -
Wektor 666