maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zdecydowanie pasja połączona z przyszłością,choć niestety jeszcze dużo mi brakuje.
    Chciałbym się na poważnie zająć malarstwem.
    Co do zarobków,to wiadomo,że dobry malarz spokojnie może się utrzymać na rynku. Plus odrobina szczęścia :)
  • Kubucha

dla mnie bardziej hobby tak dla siebie sobie rysuje żeby mieć co pooglądać
  • chmiel

Zastanawiam sie bardziej nad architekturą....Moze w przyszłości projektowanie wnnętrz??...Cos takiego. Ale nie ostatecznie.
  • Anonim

dla mnie malowanie to hobby nie wiaze z tym przyszlosci:)
  • Anonim

U mnie pomysły na przyszłość zmieniają się co godzinę. Narazie uważam to za hobby, kto wie, co będzie za kilka lat?; )
  • adrianna

ja za hobby, ale osobiście to chciałabym mieć pln na przyszłość związany z hobby
  • Temette

I jedno i drugie, ale nie aż tak dokładnie ^^

Wybieram się na Krakowskie ASP, na architekturę wnętrz prawdopodobnie
  • Anonim

.Dla mnie malowanie to tylko hooby :) nie wiąże z tą dziedziną swojej przyszłości :)
  • MeGG.

narazie hobby, potem się zobaczy.; )
  • Florian Applevine

ja już po woli zaczynam zarabiac :D
    a ze moja kobitka ma zamiar otworzyć studio fotograficzne to zawsze można sie tak troche podczepić ^ ^
    poza tym teraz myślę o projektowaniu plakatów
  • Agata Penczak

i jedno i drugie:)
  • Anonim

Jakie kiedyś rysowałam tylko rano i wieczorem nie umiałam po południu, w każdym razie mialowanie to dla mnie tylko hobby :))
  • Emi

jak najbardziej pomysł na przyszłość - i to wcale nei najdalszą, bo już w tym roku planuję zdawać na konserwację malarstwa O_o
    co z tego wyjdze zobaczymy, ale nie w tym roku to w następnym...
  • Klaudia Mikołajczyk

pasja
    od dawna uwielbiam rysowac, pamietam jak szesc lat temu zaczelam szkicowac swoje zabawki :D
    Ogólnie interesuję się historia sztuki i uwielbiam malarza Vincenta van Gogha.
    Teraz ucze sie w liceum plastycznym na profilu renowacja elementow architektury i calkiem miezle mi idzie ^^
    Niestety nie wiem jeszcze jaki podjac studia czy renoowacja (tyle, ze na egzaminie wstepnym zdje sie chemie :/) czy malarstwo, bądź rysunek.
  • Anonim

Zacząłem od hobby a kończe na obu tych rzeczach.
  • Mateusz Dudek

Serdecznie zapraszam do kategorii: "Plastyka/sztuka" na forum hobbystycznym http://www.ForHobby.xaa.pl :) tutaj możecie swobodnie wypowiedzieć się na temat swojej pasji oraz spotkać wiele innych osób zainteresowanych plastyką/sztuką.. :)
  • Izabela A.

Szkicuję, bo jest to dla mnie hobby. Cieszę się, kiedy ktoś chwali moje postępy - to dodaje mi pewności siebie i sprawia, że chce rysować dalej. Myślałam, żeby w przyszłości studiować grafikę, lecz wątpię, że będę to robić, bo wolę ruch; kiedy coś się dzieje.; )
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)