maluję, rysuję i tworzę [1462]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja obecnie chodze do Zespołu Szkół Plastycznych im. Antoniego Kenara w Zakopanem, a mianowicie do Ogolnokształcacej Szkoły Sztuk Pieknych (OSSP) ale planuje iśc do liceum do Krakowa (Mlaskotów) chodzi ktoś może tam??
  • Anonim

narazie nie mam czasu chodzic do szkół. Ale wybieram się na plastyke już niedługo! :))
  • Anonim

A ja chciałam chodzić do szkoły plastycznej, a jakimś cudem znalazłam sie w zespole szkół rolniczych centrum kształcenia ustawicznego.... hehehe kierunek : Technikum agrobiznesu.... A co ma do siebie plastyka z agrobiznesem?? O to jest pytanie!! Sama chciałabym znać odpowiedź!! A nie wiem... Ale może jeszcze kiedyś spełnie marzenie... szkolić się można zawsze. Tylko trzeba mieć na to chęci:):)
  • Anonim

a ja tam tez chcialam sc do plastycznej szkoly a trafilam do Technikum Odzieżowego i dzieki Bogu ze tam trafilam. Przynajmniej wiem co w rysowaniu lubie najbardziej a dzieki tej szkole wiem ze chce projektowac :). I od wrzesnia nowa szkolka studia projektowania :) polecam :)
  • Let's go little kitty kat

ja jestem po państwowym liceum sztuka plastycznych w łomży ... obecnie studentka architektury i urbanistyki w białymstoku
  • Anielka

hehe ja sie do was niezaliczam :P chodze do zwyklego gimnazjum (wiem - maluch, gnojek, kurdupel, dzieciuch itp.)
  • **Justynka**

tez chialam isc do jakiejs plastycznej szkoly a wyladowalam w LO informatycznym =P
  • !Skała!

a ja slyszalam ze jesli sie wybierasz do szkoly plastycznej to tam za duzo cie nie naucza i nie masz za duzych mozliwosci robienia czegos innego w przyszlym zyciu jak nie zajmowaniem sie sztuka (a tu zarobki marne)... smutne; (
  • olao'

ja ide w tym roku na profil plastyczny do sobieskiego w wawie. Tydzien temu pisalam test i zaraz ide spr ile pkt dostalam :]
  • Beti

Ja własnie skończyłam 3 rok Liceum Plastycznego im. Wpjciecha Kossaka w Łomży...i uważam, że to Liceum dało mi bardzo dużo...tylko o to chodzi aby naprawdę pracowąc...może na początku nie widać efektów..ale teraz po 3 latach sama zaczynam je zauważać...i chociaż nie pójdę na kierunek , który chciałabym studiować(ze względu na wymaganą maturę z chemii) to uważam że ta szkoła nauczyla mnie bardzo dużo...wogóle jest SUPER!!! i będę mogła studiować to co potem zapewni mi normalne życie :) PLASTYK RULEZ!!!
  • Anonim

Yh a ja dalej siedzę w debilnym gimnazjum.... tu nawet nie ma kółka plastycznego.. ratunku!
  • Superfreak.

ja startowałam do LP im.W.Gersona na Smoczej w Wawie...lecz niestety ale się nie dostałam:( zależało mi bardzo na tej szkole ale oblałam egzamin...z modelowania:( tylko!! cóż...życie toczy się dalej i będę nadal rozwijać swoja pasje:)
  • Ana

Eh, liceum juz daaawno za mną:)
  • Anonim

pytanie... jakie liceum plastyczne jest dobre? Chyba powinnam już powoli szykować teczkę... :p ....
  • Anonim

no dobre pytanie, w Wawie jakie znacie 'najlepsze" szkoły palstyczne ew.artystyczne? :) jeszcze 2 lata a;e chce isc do wawy do LIC :P
  • * ~Karol~a *

Ja mialam iść do NAłęczowa do plastyka ale zrezygnowalam bo musialabym sie przeniesc...Wiec pomyslalam ze do Minska Mazowieckiego ale nie zdażylam na egzamin z rysunku i przez ten pech nie moglam isc do plastyka:( i chodze do L.O.:(
  • maryś...

Mam pytanie: chciałabym chodzić na zajęcia plastyczne od września, znacie może jakąś szkołę lub coś w tym stylu? Znalazłam ostatnio fundację Atelier która właśnie tym się zajmuje, ale nic o niej nie wiem.
    Zależałoby mi żeby zajęcia (jeśli to możliwe) były bezpłatne lub przynajmniej niewielka kwota miesięcznie.
  • Królik

MDK (młodzieżowy dom kultury)
  • Tynka

hej KarÓlińka ja chodziłam do Mińska Maz. do Liceum Sztuk Plastycznych, bardzo pozytywnie wspominam naukę w tym liceum, obecnie studiuje dziennie architekture wnetrz wiec nawet czegoś tam uczą he he:)
    swoją drogą nauczyciele niesamowici
    pozdro
  • Tynka

aa.....jeżeli na serio chcecie się przygotować na studia artystyczne to polecam kursy na ASP, najlepiej na tym ASP do ktorego chcecie zdawac, choc to oczywiscie nie gwarantje Wam 100% ze sie dostaniecie (jak w moim przypadku), ale wiele mi dal taki kurs i mimo ze wywalilam kupe kasy bo 3000 zł za całe 10 miesiecy po 11 h zajec tygodniowo to nie zaluje, niesamowita atmosfera i mozliwosc pelnej swobody tworczej
    :)
  • 1
  • 2
| |

Rysowanie, malowanie, szkicowanie, wszelka forma twórczości, może zostać tu przez Ciebie zapreze...

Fotki

Miejsca grona (0)