-
Anonim
ja jestem narazie w 3 klasie gim.. ale moim marzeniem jest skończenie liceum plastycznego.. Moja mama kończyła liceum plastyczne w Nałęczowie i mile wspomina te lata.. jednak taka szkoła wiąże się w moim przypadku z mieszkaniem w internacie.. Co prawda wszystko by było ok.. gdyby nie moja druga pasja... jaką jest taniec towarzyski.. Nie wiem czy chciałabym wiązać z plastyką jakąś dalszą przyszłość.. ale bardzo, bardzo marze żeby skończyc taką szkołę.. otrzeć się o nowe doświadczenia w malarstwie.. Nawet nie wiem czy zdała bym egzamin i się dostała:).. ale.. taniec.. ehh.. szkoda, że nie mam takiego liceum gdzieś blisko, żebym nie musiała wybierac pomiędzy tańcem towarzyskim a plastyką.. -
maryś...
chciałam iść do plastyka a jestem w LO o profilu matematyczno-informatycznym. jak to się stało? sama nie wiem ... -
paulina p
ja jestem w drugiej klasie liceum plastycznego w kielcacach, wiem tyle ze gdyby nie Pani od malarstwa(jest swietna uwielbiam babke) i mysle ze gdyby nie ona nie chcialoby mi sie tam chodzic pozdrawim wszystkich:) -
mOrgan...
Chodziłam do Centrum Zajęć Pozaszkolnych nr 1 w Łodzi przez 8 lat. Niestety od zeszłego roku nie mam na to czesu.
Liceum plastyczne też już nie wchodzi w gre bo moim rodzicom cos nie odpowiada...
SZkoda... -
-
b
Ja teraz jestem w pierwszej klasie PLSP w Rzeszowie, i nie zmieniła bym tej szkoły na inną!!! -
świetlik
-
Usagi
-
...:Misia:...
studiuje architekture krajobrazu na WSEiZ w wawie. strasznie mi sie podoba ten kierunek, duzo rysujemy, jest narazy (delikatnie mowiac) bardzooo ciezko ale daje rade.
;-) -
...:Misia:...
P.S. niemyslcie sobie ze jestem uzdolnionia wybitnie pod wzgledem rysunkow;-)
niewiem co mi odbilo ze wybralam akurat ten kierunek.............. i moge przyznac ze nie zaluje; -) -
Riesena
Magnus Church od England School. Cala szkoda poswieona jest kierunkom artystycznym, poza tym jest tu tez drama, taniec, muzyke etc. Ucze se tu na codzien, ale poza kierunkami plastycznymi uczymy sie normalnych pzedmiotow, takich jak matematyka, fizyka etc, z tym ze nacsk jest na artystyczne rpzedmioty. -
Anonim
mam pytanie czy jest tu ktos z plastyka w Radomiu bo zamierzam sie tam wybrrac ale nie wiem jak tam jest jesli ktos chciałby ze mna porozmawiac na ten temat bo np tam chodzi to piszcie na gg 10495727
P.S tylko przedstawcie sie ze z grona o plastyku to bede wiedziała o co chodzi z góry dzikuje:) -
...gośka...
mam pytanie: chodzicie na jakieś kursy rysunku w Wawie? może moglibyście coś polecić, bo ja się tym zaczęłam interesować, mam ambitny pomysł zdawania na wydział architektury na PW, tylko trzeba się do tego jakoś przygotować...a uczę się w zwykłym LO; -
Anonim
hej ja skonczylam plastyk w radomiu, ale kilka lat temu, ostatnio dowiedzialam sie, ze jako liceum jest na 4 miejscu w radomiu wiec jesli macie troche ambicji i wiecej czasu niz inni licealisci to szczerze polecam, a wiecej czasu bo srednio dziennie to spedza sie tam okolo 8 do 10 godzin. wszystkie przedmioty ogolnoksztalcace plus artystyczne, pozniej jeszcze specjalizacja itp. to naprawde trzeba chciec, i widziec w tym naprawde cos co sie kocha bo inaczej dla samego kaprysu to nie radze, tylko strata czasu... ja obecnie utrzymuje kontakt z kilkoma nauczycielami z mojego plastyka i wiem ze troche sie pozmienialo, ale to tylko pod wzgledem kadry i chyba tylko na lepsze. -
cassie
ja mam pytanie, ktore juz bylo kiedys, a chyba nikt nie odpowiedzial. mieszkam w warszawie i interesują mnie licea plastyczne bądź technika z architekturą. o liceach wiem tylko tyle że na smoczej i sobieskiego.. (mysle tylko nad publicznymi) mógłby może ktoś pomoc? -
cassie
-
Sabi
Ja chcialabym dostac sie do LO z klasa architektoniczna a podobno egzaminy praktyczne sa trudne i trzeba duzooo cwiczyc czy ktos wie jakich rysunkow moge sie spodziewac ? podobno 3 szkice w 3 godz to strasznie malo czasu; / -
...Rruda?^^
Liceum profilowane im. Jana Kilińskiego w Warszawie, klasa rzemiosło artystyczne i użytkowe w metalu.
Będę tam uczęszczac do szkoły. -
Sandra Sarapata
Anonim
Ja obecnie chodze do Zespołu Szkół Plastycznych im. Antoniego Kenara w Zakopanem, a mianowicie do Ogolnokształcacej Szkoły Sztuk Pieknych (OSSP) ale planuje iśc do liceum do Krakowa (Mlaskotów) chodzi ktoś może tam??
-Chciałam zapytać Cię czy trudno było się dostać do liceum kenara w Zakopanem i jak wyglądały egzaminy ? Bardzo proszę o odpowiedź , moje gg - 31075470 . Ja mogę Ci powiedzieć coś odnośnie Krakowa bo mieszkam niedaleko. :)