Mam swój świat. [3451]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Martyna

bo....
    -codziennie musze obejrzec przynajmniej jedna kreskowke
    -uwazam ze pilniczek to wszechstronny wynalazek (do przykrecania śrubek,rozłupywania orzechów,wydrapywania tekstow na lawkach szkolnych,rozplatywania pencełków itd.)
    -lubie patrzec w lustro jak jjem:P
    -nie lubie swoich urodzin
    -w jednej z szuflad mam tylko i wylacznie kartki<niezapisane> w linie,kratke -do wyboru do koloru
    -jak zamykam drzwi od domu to zawsze kilka razy sprawdzam czy sa zamkniete
    -mam obsesje na punkcie zielonego koloru
    -wierze w duchy:D
    -czasem usmiecham sie do lustra %-)

...w Wy czemu jestescie "inni"?
  • Anonim

no w sumie tez lubie sie usmiechac do lustra.
    mam opsesje na punkcie robienia zdjec
    lubie wymyslac nowe słowa i gadac w swoim nowo wymyslonym jezyku
    nie usne bez mp3
    nie znooooosze jak ktos chrapie..
    zawsze jak jestem w pokoju musze miec zamkniete drzwi
    yyy i nie wiem
  • Anonim

triu triu napisała:)
    -----jak zamykam drzwi od domu to zawsze kilka razy sprawdzam czy sa zamkniete -racja!
    -mam obsesje na punkcie zielonego koloru - z tym że nie chodzi tu o kolor:)

a pozatym....kochamKogos bardzo bardzo
    nie zasne bez browara,lubie pierdolić głupoty i nie wiedziec gdzie co i jak;)
  • Anonim

ja też lubię pierdolić głupoty, też kocham Kogoś bardzo bardzo, też mam obsesję na punkcie zamkniętych drzwi i czasami gadam do siebie:) Ogólnie można powiedzieć, że jestem pierdolnięta w głowę i dobrze mi z tym:)
  • Anonim

wszystko :D
  • :D

uaa ja nie zasne jak nie skocze ze spadochronem,nie przeskocze trzech liśći ani nie zajaram:D
    musze isc codziennie na basen potem na dobry obiad a potem na jakies dysko z miłą panią:D ale spotkac jej jakos nie moge ,wszystie na kase lecą:D co widać

kocham gokardy i damskie kokardy, lubie zjezdzac na nartach i pod nimi a potem grzane wino i lans:D:D:D

kocham podroze bo bez nich nie zył bym,prawie codziennie jestem na innym kontynecie,obecnie w Australi:) ale leje:D

kocham tez fiołki i kochane aniołki nie zasne bez musztardy i golonki podanej przez kobiecą nóżk ęęęęę:DDD
    uh ale sie rozpisałem:D
  • Anonim

w moim świecie nic nie jest kolorowe, czas ponagla i wszyscy są przeciwko mnie, o !
  • karolina.

bezsensowne pierdolenie glupot o niewiadomo czym :D
  • Eliza

-Non stop gadammmm ...czesto do siebie i ..od rzeczy ....
    -nie lubię gdy ktoś mnie dotyka ..zwłaszcza po twarzy,,,uhhhh coś obrzydliwego...
    -wszystko co usłysze od razu sobie wyobrażżżamm... po prostu wszystkooooooooooooo
    -śpie tylko w skarpetkach....bez nich nie potrafjee
    -no i ogółem jestem nadpobudliwa...i męczę tym wszystkich dookoła.:D
    - A i co chwile lukam w lustro
    - nigdy nie pale papierosa z gumą w buzi..feeeeeee
    - nienawidzę widoku stópp obrzydzają mnie...
    - strasznie często myje ręce...
  • Anonim

o tak ,pierdolenie głupot to podstawa !
  • bACHa

jeżdżę ( tzn BŁąDZE....) dwie i pol godziny tramwajami po krakowie.... a na dodatek nie wiem gdzie z bratem zaparkowalismy samochod.....czyli nie wiemy gdzie mamy dojechac.....a potem nagle....tzn po sam koniec bladzenia sobie przypominam ze w torbie mam mape krakowa.......zul ze sklepu mowi mi ze jestem chora bo nie chcialam mu pozyczyc 30 groszy na piwo...........nie dalam bo na chlanie nie daje pieniedzy biedakom...mam durne sny np o butach kosciolowych mojego nauczyciela od historii....a ostatnio gdy wieczorem mialam otwarte okno wleciala mi sikorka....nie wiedzialam otym i zamknelam okno i poszlam spac.....rano wstaje i nic....poszlam do szkoly potem wracam i slysze ze cos wali w okno....a to ptaszyna chcaial sie uwolnic.....cala noc spedzila u mnie i do tego narobila na biurko..........
  • Beti#

u mni jest rózowy cukier w kostkach i smakuje jak cukierek :D
  • Beti#

jest przede wszystkim wiecej kolorów ktore sprawiają ze człowiek sie uśmiecha :))) i w tle słychać muzyke :)))
  • empress

- potrafie wsiasc w pierwszy lepszy autobus i pojechac na jego koncowy przystanek i probowac wrocic w ten sam sposob
    - slodzac herbate wrzucam do niej tylko kostki cukru w ksztalcie serduszek, innych nie ruszam. jak juz wykorzystam wszystkie serduszka to prosze mame zeby kupila nowe opakowanie
    - potrafie przezyc caly dzien jedzac tylko suszone morelki; p
    - nie wychodze z domu bez odtwarzacza (nawet do sklepu)
    - miewam dziwne sny, np o tym jak kobieta urywa ogon swojemu psu; p
    - pozatym mam wkurwiający sposób bycia :)

yagga!
  • Kasia

-zdarza sie ubior inny niz wszystkich; p
    -napady szalu kiedy wszyscy sa spokojni

jak sobie cos przypomne to dodam
  • Anonim

ja potrafie sie cieszyc z błachych powodow.. znaczy moge miec glupaffke i moge sie usmiechac widzac ksiezyc poprostu marzenie.. ^^ roznie sie od innych prawie wszystkim i za to mnie ludze szanuja :)
  • Anonim

Bo Wczoraj naprwde Widziałam Świętego Mikołaja!!!!!!!!!!!!Z tym że było tylko 5 reniferów....powinno być więcej?
  • Kasia

robie cos co wiekoszosc ludzi uwazalo by za dziwne i nigdy w zyciu by tego nie zrobili
    wiele osob wogole nie potrafi sie wyluzowac
  • Księżniczka własnej bajki.

moj swiat jest wyjatkowy...;P chociaz sama czasem w nim sie nie umiem odlalesc...:/
  • Kam

W moim swiecie jest duzo milosci...male dzidzie i ja jako mamusia :) w moim swiecie faceci to nie swinie. Wszedzie panuje zgoda...:) Nie ma przemocy, wszycy sie kochają.. gdy otworze oczka czuje sie jak zagubina myszka topiąca sie w swoich łzach...Wtedy tylko muzyka moze mnie uratowac gdy do mojgo swiata mi daleko.. smutne piosenki o milosci :)

NAJWIEKSZĄ POMYŁKĄ MOJEGO ŻYCIA BYŁ FACET...DLATEGO OD TEGO MOMENTU MAM WŁASNY SWIAT GDZIE NIKOGO NIE WPUSZCZAM I TAM JESTEM SZCZESLIWA....:)