-
Temat oczywiście jest przeznaczony dla Was, abyście również mieli swój udział w tworzeniu tego grona. Jeśli coś Wam się nie podoba, lub wręcz przeciwnie - macie jakiś ciekawy pomysł na coś nowego, to śmiało możecie pisać tutaj wszystkie Wasze sugestie, które będą rozpatrzone przez moderatorów :)
Jak wiadomo, na gronie pojawiają się także czasem osoby, których nie da się ustrzec, ale można zrobić z tym porządek. W takim przypadku wystarczy podać link, a sprawa zostanie załatwiona.
Mam nadzieję, że temat sie sprawdzi i nie będzie służył tylko do porządkowania grona, ale również sprawi, że wykażecie się własną inwencją twórczą :] W końcu jesteśmy fanami jednego zespołu, który nas łączy... tak więc - zróbmy wszystko, aby nam się miło rozmawiało; P -
Anonim
Moge napisac jedną jedyną uwage, jaką dostał mój kumpel w podstawówce.
loldwa.
a tak to chyba nie mam do Ciebie żadnych uwag. -
Anonim
-
Po pierwsze... za takie odzywki grozi ban!
Po drugie... napisałabyś o jaki temat chodziło!
Po trzecie... na gronie jest 2 moderatorów i admin, więc niewiadomo kto go usunął, dopóki nie podasz nazwy wątku!
Po czwarte... trochę kultury! -
-
Anonim
-
Nie wiem czy zauważyłeś, ale wątek był założony pare dni po zakończeniu Asia Tour 2007. Znalazło się tam dosłownie kilka wpisów, z czego chyba tylko jeden był z wynikami. Takie tematy można zakładać w trakcie, a nie po zakończeniu... tak więc nie było sensu pozostawienia go, bo i tak prędzej czy później zostałby usunięty.
-
STOLCZI
kolezanka madzia widze ma mocne instynkty macierzynskie tak sie nami tu troche opiekuje ale czy nie uwazacie ze grono powinno zyc wlasnym zyciem?
szkoda mi jest np watkow ktore byly zakladane po kazdym meczu gdzie ludzie sie wymieniali opiniami, byl kiegys taki watek o tym ze wlosi sa super bo wygrali world cup - i byl to poligon do straszliwej batali jaka stoczylismy z niejakim 'viva italia' i moim skromnym zdaniem to bylo fajne ze takie rzeczy tam byly i ktos mogl zobaczyc co sie wtedy myslalo.
nie macie tak jak czytacie pierwsze posty na transferach - kurcze - kawal historii, ale nie, trzeba bylo skasowac.... zenada -
Wybacz, ale nie byłam wtedy jeszcze modem, więc to nie moja robota :P Mi również szkoda było tych tematów, bo niektóre zostały skasowane bez powodu... mam nadzieję, że to nadrobimy.
-
>sTeLmA<
przed interwencja moderatowa panowal pewnien chaos ale nie
ktore tematy zeczywiscie powiiny zostac .
a co watku Asia Tour nie wdzialem go bo przez pewnien czas
mnie nie bylo ale jesli taki temat powstal to nie musial byc
kasowany
-
Tylko, że ten temat powstał już tydzień po zakończeniu Asia Tour. Zostały tylko podane wyniki, a oprócz tego nikt więcej nie pisał. Najpierw był zamknięty i nikt sie nie domagał, żeby go otworzyć... chętnych nie widziałam, więc usunęłam.
-
Wacek
inny moderator usunął w ramach porządku najlepiej rozwijający się temat(w miesiąc 1/5 wpisów co były w "transfery, transfery", nie tylko dlatego że był mój, no ale coż ma się talent:)). Temat ten dotyczył tego kto powinien odejść z MU. Po uporządkowaniu tego grona jak dla mnie to grono straciło dawny urok pierdzielnika w którym było dla każdego a kogo to nie interesowało to lał na to.Teraz to grono jest dla mnie troche jałowe. co do własnych pomysłów to moje są za inteligentne i sporo osób się przeze mnie denerwuje i obrzuca mnie wyzwiskami ale to już inna historia, więc swoich nie będę tu zamieszczał. -
Właśnie dlatego, że sporo tematów zostało usuniętych macie pole do popisu. Oczywiście tematy zostaną, jeśli będą z sensem zakładane :]
-
Wacek
siedzę przez 6 minut patrząc się na twój post i nadal nie wiem co on ma do mojego, a w tle mi leci Manowar i Odział Zamknięty, a przy czymś takim w tle żadko mi się coś takigo zdarza. -
Wacek
ok przy Incredible Bongo Band zrozumiałem ale bałagan na gonie przecież nie przeszkadza w tworzeniu własnych pomysłów. Przeciesz przecież od porządku na gronie nie zrobisz z dresa Einsteina, więc nadal twierdzę że twoja wypowiedź nie ma sensu. Wywalając wszystko nie sprawisz, że komuś będzie chciało się coś wymyślać, a jak jest burdel to jest większe wyzwanie stworzyć coś co przykuje uwagę innych, trzeba być o krok przed resztą, jak wszyscy kupują nowe ubrania ty obetnij nogawki starym spodniom zrób i wytnij szablon idefixa, namaluj go na spodniach i pójdź na starówkę to będzie coś(ja tak zrobiłem). -
>wacoo(L) napisał
>ok przy Incredible Bongo Band zrozumiałem ale bałagan na
>gonie przecież nie przeszkadza w tworzeniu własnych
>pomysłów. Przeciesz przecież od porządku na gronie nie
>zrobisz z dresa Einsteina, więc nadal twierdzę że twoja
>wypowiedź nie ma sensu. Wywalając wszystko nie sprawisz,
>że komuś będzie chciało się coś wymyślać, a jak jest
>burdel to jest większe wyzwanie stworzyć coś co przykuje
>uwagę innych, trzeba być o krok przed resztą, jak wszyscy
>kupują nowe ubrania ty obetnij nogawki starym spodniom
>zrób i wytnij szablon idefixa, namaluj go na spodniach i
>pójdź na starówkę to będzie coś(ja tak zrobiłem).
Najwidoczniej nadal mnie nie rozumiesz; ]... ja zostałam modem już po tym całym PORZĄDKU, więc nie miałam żadnego wpływu, jeśli chodzi o usuwanie poprzednich wątków. Sama byłam 'zbulwersowana', bo w niektórych wątkach prowadziło się ciekawe rozmowy, a mimo to zostały usunięte. Tak więc powtarzam jeszcze raz, że mam nadzieje, iż uda nam sie to nadrobić. Oczywiście przy odrobinie rozsądku; ] -
A najciekawsze rozmowy były prowadzonie w temacie - "Co Sądzicie O Cristiano Ronaldo"
;)
-
STOLCZI
ronaldo zawsze byl kontrowersyjny.
ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ani robic tu manifestow swojego przeintelektualizowania jak to czyni kolega wacoo(jakos tak) czas pokaze gdzie to grono zajdzie - wazne ze jest aktywny mod ktory pobanuje niektorych polglowkow i powywala totalnie debilne tematy. jak mowie - szkoda tych posto ale juz nie wroca - trzeba pomyslec o nowych:) -
Wacek
wacoo(L) nie wacoo to (L) jest nie odłączne. Już nie kombinuj, ale zmienię specjalnie dla ciebie nick. A co do przeintelektublablabla to po prostu jeste, wnerwiony że nie ma tych tematów które zazwyczaj były ciekawsze niż te które zostały, a komu przeszkadza że jest bałagan, można było usunąć te na których nikt nie pisał od pół roku a resztę zostawić.
-
FanTAstY
wywalcie tego frajera heinze z galeri bo mi sie zle robi na sam jego widok ! -
Pawłoch. Red Fan
mam nie uwage lecz pytanie.
czy moderator moze zmieniac posta niekasujac go?; >