Manchester United [4626]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Temat oczywiście jest przeznaczony dla Was, abyście również mieli swój udział w tworzeniu tego grona. Jeśli coś Wam się nie podoba, lub wręcz przeciwnie - macie jakiś ciekawy pomysł na coś nowego, to śmiało możecie pisać tutaj wszystkie Wasze sugestie, które będą rozpatrzone przez moderatorów :)

Jak wiadomo, na gronie pojawiają się także czasem osoby, których nie da się ustrzec, ale można zrobić z tym porządek. W takim przypadku wystarczy podać link, a sprawa zostanie załatwiona.

Mam nadzieję, że temat sie sprawdzi i nie będzie służył tylko do porządkowania grona, ale również sprawi, że wykażecie się własną inwencją twórczą :] W końcu jesteśmy fanami jednego zespołu, który nas łączy... tak więc - zróbmy wszystko, aby nam się miło rozmawiało; P
  • Anonim

Moge napisac jedną jedyną uwage, jaką dostał mój kumpel w podstawówce.
    loldwa.

a tak to chyba nie mam do Ciebie żadnych uwag.
  • Anonim

Ja mam uwage! założyłem tu wątek a ty mi go k**** wykasowałaś!!!!
  • .

Po pierwsze... za takie odzywki grozi ban!

Po drugie... napisałabyś o jaki temat chodziło!

Po trzecie... na gronie jest 2 moderatorów i admin, więc niewiadomo kto go usunął, dopóki nie podasz nazwy wątku!

Po czwarte... trochę kultury!
  • Anonim

Sorry, to był wątek Asia Tour 2007
  • .

Nie wiem czy zauważyłeś, ale wątek był założony pare dni po zakończeniu Asia Tour 2007. Znalazło się tam dosłownie kilka wpisów, z czego chyba tylko jeden był z wynikami. Takie tematy można zakładać w trakcie, a nie po zakończeniu... tak więc nie było sensu pozostawienia go, bo i tak prędzej czy później zostałby usunięty.
  • STOLCZI

kolezanka madzia widze ma mocne instynkty macierzynskie tak sie nami tu troche opiekuje ale czy nie uwazacie ze grono powinno zyc wlasnym zyciem?

szkoda mi jest np watkow ktore byly zakladane po kazdym meczu gdzie ludzie sie wymieniali opiniami, byl kiegys taki watek o tym ze wlosi sa super bo wygrali world cup - i byl to poligon do straszliwej batali jaka stoczylismy z niejakim 'viva italia' i moim skromnym zdaniem to bylo fajne ze takie rzeczy tam byly i ktos mogl zobaczyc co sie wtedy myslalo.

nie macie tak jak czytacie pierwsze posty na transferach - kurcze - kawal historii, ale nie, trzeba bylo skasowac.... zenada
  • .

Wybacz, ale nie byłam wtedy jeszcze modem, więc to nie moja robota :P Mi również szkoda było tych tematów, bo niektóre zostały skasowane bez powodu... mam nadzieję, że to nadrobimy.
  • >sTeLmA<

przed interwencja moderatowa panowal pewnien chaos ale nie
    ktore tematy zeczywiscie powiiny zostac .
    a co watku Asia Tour nie wdzialem go bo przez pewnien czas
    mnie nie bylo ale jesli taki temat powstal to nie musial byc
    kasowany

• .

Tylko, że ten temat powstał już tydzień po zakończeniu Asia Tour. Zostały tylko podane wyniki, a oprócz tego nikt więcej nie pisał. Najpierw był zamknięty i nikt sie nie domagał, żeby go otworzyć... chętnych nie widziałam, więc usunęłam.
  • Wacek

inny moderator usunął w ramach porządku najlepiej rozwijający się temat(w miesiąc 1/5 wpisów co były w "transfery, transfery", nie tylko dlatego że był mój, no ale coż ma się talent:)). Temat ten dotyczył tego kto powinien odejść z MU. Po uporządkowaniu tego grona jak dla mnie to grono straciło dawny urok pierdzielnika w którym było dla każdego a kogo to nie interesowało to lał na to.Teraz to grono jest dla mnie troche jałowe. co do własnych pomysłów to moje są za inteligentne i sporo osób się przeze mnie denerwuje i obrzuca mnie wyzwiskami ale to już inna historia, więc swoich nie będę tu zamieszczał.
| |

Grono dla wszystkich fanów nie tylko najlepszej drużyny w Anglii ale i na całym świecie, którą...

Fotki

Miejsca grona (0)