-
FanTAstY
Jak w temacie. Ja kibicuje od 99' od pamietnego finalu LM. Red devils pokochalem takze za ich charyzmatycznego bramkarza Schmeichela. -
Anonim
od 1996 r. nie wiem dlaczego poprostu wyszło samo z siebie i napewno nie zmienie ich na zadną inną. -
Grzesiek
ja od 99 roku. Wtedy się zaczalem pilka interesowac i padło na manchester i nie zmienie klubu. -
Piotrek
od 99, dzięki ... David'owi Beckham'owi. Był w tamtym czasie moim ulubieńcem, David odszedł, ManU zostało -
-
Arisa
Od daaawna. Ale w '99 już byłem 'z nimi' =D Jaki to był genialny mecz! -
Anonim
-
Anonim
nie pamietam dokladnie od kiedy. zaczelo sie od tego ze moj brat im kibicowal (nadal kibicuje) tak o nich mowil, ogladal mecze az mnie tez zarazil...... -
Anonim
od 1998 roku,zaraził mnie swoją manią brat i główny mój podziw w tym czasie zyskał Schmihell,który jest dla mnie bramkarzem wszechczasów -
cole
od pamiętnego finału LM w 1999r. był to mój pierwszy mecz który oglądałem :) -
>sTeLmA<
od kiedy zobaczylem gola Beckhama z plowy bioska ... a prawdziwe i powazne zamilowanie zaczelo sie w roku 1997 -
Nick
-
Anonim
ja również od 99, pamiętam, że zobaczyłem wiadomości sportowe w TV i tam Beckhama w akcji, od tego czasu kibicuje ManU, szczególnie podziwiam C.Ronaldo, najlepszego piłkarza na świecie -
max
-
elWa
ja kibicuję odkąd zaczęłam oglądać ligę mistrzów czyli tak ze 3, 4 lata :) -
Anonim
-
Rączek
ManU kibicuje od 2000 roku . Jak dla mnie jest to jeden z najwspanialszy klubów na świecie , jest to klub niezwykły posługujący się chyba magią . Imponuje mi ich zawziętość i dążenie do celu , potrafią wyjść nawet z najgorszej sytuacji (1999r. finał LM Bayern 1:0 ManU 89' a końcowy wynik 1:2 dla Manchesteru). W tym sezonie jeszcze nie pokazali co potrafią ale to sie zmieni !!! wierze w Nich !!! Glory Glory Manchester United !!! -
Wacek
>
ManU kibicuje od 2000 roku . Jak dla mnie jest to jeden z najwspanialszy klubów na świecie , jest to klub niezwykły posługujący się chyba magią .
Ciekawe jaką? Napewno nie białą bo by nie było kontuzji zawodników :D
-
Anonim
kurde nawet dziewczyny siętu wpisują????? xD może trzeba ogarnąć temat "FANKI" może samotni KIBICE się dopasują z kibickami?? xD -
Rączek
"Czerwone Diabły" posługują sie magia piekielna , a jednym z ich przedstawicieli jest C.Ronaldo , któremu nikt nie dorównuje !!! :P:P:P
P.S. Głupie pytanie głupia odpowiedz . -
magdalena
>Ukash; -p wrote:
>kurde nawet dziewczyny siętu wpisują????? xD
no ... i to nie jedna, tak myślę ... :D :D całkiem sporo ...; p