Manchester United [4626]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..goomc..

>Matełósz :D ™ napisał
    >Menczesteże? Fajnie oO .
    >
    >Ja kibicuje od 1998 roku. Wtedy obejrzałem ich pierwszy
    >mecz.
    >
    >
    >Do tej pory nigdy ich nie straciłem. Byli,są i BĘDĄ
    >najlepsi.
    >Są prawdziwi (a nie jakieś pseudo gwiazdki barceolony(oo
    >fee;/))
    >
    >
    >Man UTD <3

wow! konkret! moze rozwiniesz o tych pseudo gwiazdkach Barcelony, bo to ciekawe moze byc..

a tak w temacie, to kibicuje United od meczu z Legia w PZP..
  • marcin

Chłopie, ten temat, jak i zarówno topic bezpośrednio pod nim już dawno RIP. Więc udzielać się tu na prowokacje i nieprzemyślane zdanka nie warto :D.
    koleś ma 17 lat, to oglądał mecz United, jak jeszcze w pieluchę robił i ledwo do trzech umiał policzyć, toć zabawne, dlatego od czasu do czasu, gdy przeglądam te tematy ładnie się uśmiać mogę, za co naszym extra userom 'dziękuję' :D. See you
  • Davis

niepamiętam dokładnie który to był rok, chyba 2002, ale w tym sezonie gdy ManU grali w finale z Realem Madryt i przegrali...pamiętam że się popłakałem, ale co tam, małolat byłem xP
    jakoś tak w sumie zostało...według mnie klub z najciekawszą historią i największymi osiągnięciami w historii Anglii...i ogólnie...Glory, Glory Man United; )
  • ..goomc..

MU w finale z realem. dobre!
  • Davis

może to nie był finał...nie pamiętam xD
  • tomek

>Davis napisał
    >może to nie był finał...nie pamiętam xD

moze to nie byl Manchester
  • Davis

to był Manchester i grał z Realem i to nawet dawno, bo jak Van Nistelrooy jeszcze grał, Beckham, Bartez stał na bramce...stawiam że 2002/2003, coś takiego...
  • Davis

http://www.youtube.com/watch?v=_YTz...
    proszę, mój błąd, przyznaję, to nie był finał, aczkolwiek byłem tym meczem tak zajarany jakby to był finał xP
    sory za błąd
  • tomek

>Davis napisał
    > http://www.youtube.com/watch?v=_YTz...
    >proszę, mój błąd, przyznaję, to nie był finał,
    >aczkolwiek byłem tym meczem tak zajarany jakby to był
    >finał xP
    >sory za błąd

w takim razi az dziwne ze po tym meczu nie zostales kibicem realu, bo zagrali swietne zawody; ]
    przeciez to co wyprawial zidane w tym meczu to kosmos
  • brzoza ; ]

sezon 2003/2004 - dwumecz MU z Realem, w drugim meczu wygralismy 4:3, jeszcze dla nas Becks strzelal z wolnego bramke. piekny mecz, od tamtego roku zaczalem kibicowac Manchesterowi.
    Ulubiony moj to do tej pory jest Ruud van Nistelrooy, szacun za technike i skutecznosc!!!
  • ÀÐÅŠ

No ale Giggs chociaż był już dawniej w MU niż RVN i Beckham to załatał dziury po nich. To co mówili po odejściu Becksa że Manchester nie będzie już błyszczał taką skutecznością i grą piłką było kpinom :) Giggs jeszcze lepiej rozgrywał piłki niż Beckham, a jak przyszedł Cristiano już nie było nam w ogóle tęskno do RVN'a i Beckhama :) I tak samo będzie po odejściu Cristiano Ronaldo. Trochę media popłaczą że nie potrafimy grać, a zobaczą nas bez CR'a dopiero jak wygramy Premiership i LM :) Bo tak na prawdę to jak MU przegra mecz to wszystko dlatego że nie ma Ronaldo i Teveza, a jak wygramy np. tak jak z Arsenalem, to wielki klub gdzie w ogóle nie widać braku Kryśki i Apacza. To już trochę denerwuje jak obgadują po przegranej, chwalą po wygranej :/
  • Anonim

od jednego z najlepszych finałów w historii Ligi Mistrzów,sezon 98/99 Manchester - Bayern...ach co to był za mecz i emocje:D
  • Razzor

a ja kibicuje od 10 sekund,bo 11sekund temu przestałem,a 12 sekund temu przerwałem 10 letnie kibicowanie;D durny watek,durny post
  • ..goomc..

>Razzor napisał
    >a ja kibicuje od 10 sekund,bo 11sekund temu przestałem,a 12
    >sekund temu przerwałem 10 letnie kibicowanie;D durny
    >watek,durny post

faktycznie durny.
  • esjot

ja kibicuje od 2004 roku kiedy to na old trafford przyszedł wayne rooney.
  • Świstak

od 2001. Gra Van Nisterlooya zadziwiała mnie, od tego momentu cały czas na dobre i na złe z tą drużyną. Glory Glory ManU
  • Ewelina

Od 2005 roku. Bo mi się uśmiech Solskjaera spodobał. I diabełek na koszulce :)
  • dziuby .

od momentu jak zobaczyłem tam Ronaldo .
  • PIOTR

http://www.druzynamistrzow.pl/rkp-b...

GŁOSUJCIE I WSPOMÓŻCIE NASZĄ DRUŻYNĘ! WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH FANÓW PIŁKI NOŻNEJ I OCZYWIŚCIE UKOCHANEGO MANCHESTERU ZAPRASZAM DO ODDANIA CHOCIAŻ JEDNEGO GŁOSU.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam : )

ZAWSZE I WSZĘDZIE TYLKO MANCHESTER : ) JEDNOCZMY SIĘ
| |

Grono dla wszystkich fanów nie tylko najlepszej drużyny w Anglii ale i na całym świecie, którą...

Fotki

Miejsca grona (0)